• ODEON WORLD TRAVEL
    Havana
    Kuba
  • Kuba
  • Kuba

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja ODEON WORLD TRAVEL, Kuba, Havana

Havana Daleka putovanja, Kuba

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

Prvi dan programa: Beograd – Kuba (Havana) Dolazak na aerodrom „Nikola Tesla“ dva sata pre leta. Let za Havanu sa presedanjem u Parizu, Moskvi, Istanbulu... Dolazak u Havanu. Transfer do hotela u Havani ili Varaderu. Smeštaj i noćenje. Program de biti organizovan prema željama putnika, dužina boravka u Havani i drugim poznatim istorijskim i turističkim mestima je promenljiva. Agencija Odeon World Travel u ponudi ima mnogo veći broj hotela, u tabelama su navedeni najaktuelniji.

Drugi dan – pretposlednji dan programa Slobodno vreme za individualne aktivnosti, samostalna razgledanja, boravak na plaži ili neki od fakultativnih izleta.

Poslednji dan programa Transfer od hotela na aerodrom u Havani. Let za Beograd sa presedanjem u Parizu, Moskvi ili Istanbulu... Dolazak u Beograd narednog dana.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

- smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka - organizaciju putovanja i usluge lokalnog predstavnika

U cenu nije uključeno

- sve usluge koje nisu navedene i opisane u cenovniku. - međunarodno putno zdravstveno osiguranje - troškove avio prevoza i aerodromskih taksi (cena avio karte na redovnim linijama su promenljive i zavise od sezone i popunjenosti - povratne transfere na Kubi (aerodrom Havana – hotel Havana ili Varadero, ili neka druga opcija) - fakultativne izlete

Cena od
62 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete