• BIG BLUE
    Varadero
    Kuba Veradero 2019 (Individualna putovanja)
  • Kuba Veradero 2019 (Individualna putovanja)
  • Kuba Veradero 2019 (Individualna putovanja)

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja BIG BLUE, Kuba, Varadero

Varadero Daleka putovanja 2019

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • All inclusive

Program putovanja

INDIVIDUALNI POLASCI 

PRVI DAN
 
Beograd-Pariz/ili drugi evropski grad/-Varadero Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje). Poletanje aviona za Pariz/ili drugi evropski grad. Dolazak u Pariz/drugi evropski grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Nastavak putovanja. Let do Varadera. Po dolasku u Varadero, individualni transfer do izabranog hotela u Varaderu. Noćenje. 

Od DRUGOG DANA 
Varadero- Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne posete. Noćenja. Napuštanje soba do 10:00h-lokalno vreme. Individualni transfer do aerodroma u Varaderu. Dolazak na aerodrom minimum 3 sata pre poletanja aviona. Uplata izlazne turističke takse. Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Poletanje aviona za Pariz/ili drugi evropski grad.Obroci tokom leta. 

POSLEDNJI DAN 
Pariz/ili drugi evropski grad/- Beograd Dolazak u Pariz/ ili drugi evropski grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak u Beograd. 

Smene

Dnevne cene

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

Smeštaj u odabranom tipu sobe na bazi izabranog broja noćenja, izabrane usluge i izabranog hotela

U cenu nije uključeno

Avio prevoz na relaciji Beograd-Havana-Beograd,izlazne takse sa Kube (oko 25 USD-plaćane na aerodromu u Havani), transfer na destinaciji do odabranog hotela (taxi transfer na relaciji aerodrom Havana ili hotel Havana - hotel Varadero iznosi oko 130 eur po pravcu za 2 osobe), dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji, troškovi fakultativnih izleta i poseta, troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.

Cena od
109 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Varadero putovanje Varadero
Kuba Veradero 2019 (Individualna putovanja)

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete