• BIG BLUE
    Maldivi
    Maldivi Male 2019
  • Maldivi Male 2019
  • Maldivi Male 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja BIG BLUE, Maldivi, Maldivi

Maldivi Daleka putovanja, Maldivi Male 2019

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • Pun pansion

Program putovanja

INDIVIDUALNI POLAZAK: svakog ponedeljka, utorka, srede, četvrtka, subote i nedelje 
INDIVIDUALNI POVRATAK: svakog dana 

POLAZAK U PERIODU: od 05. MAJA do 25. OKTOBRA 2015. 
POVRATAK U PERIODU: od 12. MAJA do 31. OKTOBRA 2015 

PROGRAM PUTOVANJA

 

PRVI DAN BEOGRAD-ISTANBUL 
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" u 18:20 časova. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga. Poletanje aviona za Istanbul u 20:20 časova (let TK 1084). Dolazak u Istanbul u 23:05 časova-lokalno vreme. Nastavak putovanja za Maldive. 

DRUGI DAN/ (PRVO NOCENJE) ISTANBUL-MALE (MALDIVI
Poletanje aviona za Maldive u 00:55 časova-lokalno vreme (let TK 730). Dolazak na Maldive, aerodrom Ibrahim Nasir, ostrvo Hulhule/Male u 10:50 časova-lokalno vreme. Transfer do izabranog hotela. Nocenje. 

TRECI DAN/(DRUGO NOCENJE) - POSLEDNJE NOCENJE MALDIVI 
Boravak u izabranom hotelu na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor. Nocenja. 

PRETPOSLEDNJI DAN MALE (MALDIVI)-ISTANBUL 
Doručak. Napuštanje soba do 11h45. Transfer do aerodroma Ibrahim Nasir - ostrvo Hulhule/Male. Dolazak na međunarodni aerodrom Ibrahim Nasir. Slobodno vreme. Individualna prijava za let (čekiranje) i predaja prtljaga- dva sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Istanbul u 23:40 časova-lokalno vreme (let TK 731). 

POSLEDNJI DAN ISTANBUL-BEOGRAD 
Dolazak u Istanbul u 05h35 časova-lokalno vreme. Nastavak putovanja za Beograd u 07:25 časova-lokalno vreme (let TK 1081). Dolazak u Beograd u 08:05 časova. 

NAPOMENA ZA PRETPOSLEDNJI DAN: 
Mogucnost doplate dnevnog odmora u hotelu na ostrvu Male ili Hulhule. Cena je na upit. 

Smene

8 dana

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

-smeštaj u izabranom hotelu; u dvokrevetnim sobama; na bazi izabranog tipa sobe, broja noćenja i usluga ishrane. -boravišne takse u hotelu.

U cenu nije uključeno

-avio prevoz na relaciji Beograd-Abu Dabi-Male-Abu Dabi-Beograd, po osobi- OD 370 EUR; Cena važi do popunjenosti promotivne ekonomske klase V; ukoliko nema raspoloživih mesta moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), -transferi na relaciji aerodrom Male-hotel-aerodrom Male prema programu putovanja; cena po osobi u EUR i vrsta prevoznog sredstva prema programu -aerodromske takse u iznosu od 315,50 EUR po osobi ( koje se sastoje od sledecih taksi: 230 eur je YQ – taksa za poskupljenje goriva i nerefundabilna je, kao I SRC 30eur, ostale takse su .48-LGSE , EUR 0.98-RFEB, EUR 16.72- EUR 0.22-RSAD , EUR 16.76-F6TO, EUR 2.40-ZRAP TX, EUR 21.97-BQDP , EUR 21.97-H9DE) - dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790,00 rsd po rezervaciji -Izlazna taksa na Maldivima (25 USD po osobi-plaćanje na aerodromu Male, prilikom povratka), -troškovi fakultativnih izleta i poseta, -troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika, -nepomenute usluge.

Cena od
1085 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete