• ODEON WORLD TRAVEL
    Maldivi
    MALDIVI EGZOTIČNE DESTINACIJE
  • MALDIVI EGZOTIČNE DESTINACIJE
  • MALDIVI EGZOTIČNE DESTINACIJE

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Daleka putovanja ODEON WORLD TRAVEL, Maldivi, Maldivi

Maldivi Daleka putovanja, MALDIVI EGZOTIČNE DESTINACIJE

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

1.dan                    Beograd – Istanbul

Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja za Istanbul kompanijom Turkish Airlines. Iz Beograda avion poleće u 20:15 h. Dolazak u Istanbul u 23:05h. Nastavak putovanja na liniji za Male u 02:10 narednog dana.

2. dan                   Istanbul - Male/Maldivi

Dolazak na Maldive u 12:00h. Transfer do hotela gliserom, lokalnim letom, hidro avionom ili kombinacijom navedenog, u yavisnosti od odabranog rizorta.  Smeštaj, noćenje.

3-8. dan                Maldivi

Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, fakultativni izlet ili neki od sportova na vodi. Noćenje.

9. dan                    Maldivi / Male – Istanbul

Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Poletanje aviona kompanije Turkish Airlines za Istanbul u 22:35h. Dolazak u Istanbul u 04:45 narednog dana.

10.dan                  Istanbul – Beograd

Nastavak za Beograd u 07:35h, dolazak u Beograd u 08:10. Kraj programa.

 

U zavisnosti od raspoloživosti mesta na letovima, putnicima može biti ponuđena i neka od sledećih opcija letova, kompanijama Fly Dubai ili Qatar Airways.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

- rezervisane i potvrđene usluge (7 noćenja) u izabranom smeštajnom objektu - doček i asistenciju lokalnog partnera na destinaciji - transfer aerodrom – hotel – aerodrom (gliserom, lokalnim letom, hidro avionom ili kombinacijom navedenog, u zavisnosti od odabranog rizorta) - zelenu taksu - organizaciju putovanja

U cenu nije uključeno

- Avio prevoz kompanijom Turkish Airlines, Fly Dubai ili Qatar Airways u iznosu od 580 EUR ( navedena je najniža tarifa za let sa uračunatim svim taksama koje su važile na dan objave programa). Cene avio karata zavise od perioda putovanja i raspoloživosti u trenutku upita i podložne su promeni. - deca od 0 do 2 godine plaćaju deo avionske karte u iznosu od 120€ - Putno zdravstveno osiguranje ili paket putnog zdravstvenog osiguranja koje uključuje dodatni rizik osiguranja od otkaza aranžmana. Informacije o uslovima aktivacije i o ceni polise osiguranja od otkaza putnici mogu dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da se putnik osigura. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

Cena od
770 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?