• ODEON WORLD TRAVEL
    Maldivi
    MALDIVI EGZOTIČNE DESTINACIJE
  • MALDIVI EGZOTIČNE DESTINACIJE
  • MALDIVI EGZOTIČNE DESTINACIJE

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja ODEON WORLD TRAVEL, Maldivi, Maldivi

Maldivi Daleka putovanja, MALDIVI EGZOTIČNE DESTINACIJE

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

1.dan                     Beograd – Maldivi / Male

Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja za Istanbul kompanijom Turkish Airlines. Iz Beograda avion poleće u 20:10 časova. Dolazak u Istanbul u 23:55. Nastavak putovanja na liniji za Male u 02:10 narednog dana.

2. dan                 Maldivi

Dolazak na Maldive u 12:12. Transfer do hotela hidro avionom ili gliserom, smeštaj, noćenje.

3-8. dan               Maldivi

Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, fakultativni izlet ili neki od sportova na vodi. Noćenje.

9. dan                   Maldivi / Male – Istanbul

Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Poletanje aviona kompanije Turkish Airlines za Istanbul u 23:55. Dolazak u Istanbul u 06:05 narednog dana.

10.dan                  Istanbul – Beograd

Nastavak za Beograd u 08:20, dolazak u Beograd u 08:00. Kraj programa.

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

- avionski prevoz na redovnoj liniji avio kompanije Turkish Airlines, Beograd-Istanbul-Male-Istanbul-Beograd. Ukoliko na pomenutoj liniji nema mesta na kalkulisanoj tarifi, putnicima će biti ponuđeno putovanje uz doplatu, ili mogućnost promene avio kompanije. - aerodromske takse - deca od 0 do 2 godine plaćaju deo avionske karte u iznosu od 110€ - doček i asistenciju lokalnog partnera - transfer aerodrom – hotel – aerodrom (hidro avionom, gliserom ili kombinacija oba, u zavisnosti od odabranog rizorta) - rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu - zelenu taksu za decu uzrasta do 12 godina - organizaciju putovanja

U cenu nije uključeno

- Putno zdravstveno osiguranje ili paket putnog zdravstvenog osiguranja koje uključuje dodatni rizik osiguranja od otkaza aranžmana. Informacije o uslovima aktivacije i o ceni polise osiguranja od otkaza putnici mogu dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da se putnik osigura. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

Cena od
1912 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?