• BIG BLUE
    Mahe
    Sejšeli 2019
  • Sejšeli 2019
  • Sejšeli 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja BIG BLUE, Sejšeli, Mahe

Mahe Daleka putovanja 2019

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Prvi dan

Individualni check in na salteru avio kompanije na cijem letu se izdaju avio karte I let prema itinereru. Organizovani ili individualni transfer ( transfer moze biti organizovan od starne agencije po zelji putnika uz doplatu ili putnik sam moze obezbediti transfer prema svojoj zelji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje. 

Drugi - poslednji dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti. Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma. 

Kraj programa. 

*Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja dva dana pre polaska na putovanje. U povratku o satnici transfera molimo putnike da se informisu na brojeve telefona navedene u vauceru.

Smene

8 dana

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

Smeštaj u izabranom hotelu na Sejšelima u dvokrevetnoj sobi, za navedeni broj noćenja na bazi navedene usluge.

U cenu nije uključeno

- avio prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Mahe-Istanbul-Beograd, (po osobi od 435 evra; Cena važi do popunjenosti promotivne V ekonomske klase; ukoliko nema raspoloživih sedišta moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu), - aerodromsea takse ( 338,11 evra po osobi; podložne su promeni, do dana polaska na putovanje), -dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji. - troškovi fakultativnih izleta i poseta na Sejšelima, - transfer od aerodroma do hotela I nazad - troškovi putnog zdravstvenog osiguranja putnika.

Cena od
617 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete