• BIG BLUE
    Koh Samui
    Tajland Koh Samui 2019
  • Tajland Koh Samui 2019
  • Tajland Koh Samui 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Daleka putovanja BIG BLUE, Tajland, Koh Samui

Koh Samui Daleka putovanja 2019

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

INDIVIDUALNI POLASCI

PRVI DAN
Beograd-Doha-Bangkok/ili drugi grad/-Koh Samui

Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje). Poletanje aviona za Dohu/ili drugi grad. Dolazak u Dohu/drugi grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Nastavak putovanja. Let do Bangkoka, a zatim nastavak iz Bangkoka do Koh Samuija, sletanje narednog dana u odnosu na dan poletanja. Individualni transfer do izabranog hotela. Noćenje.

Od DRUGOG DANA
Koh Samui

Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne posete. Noćenja.

PRETPOSLEDNJI DAN
Koh Samui-Bangkok - Doha/ili drugi grad/

Doručak. Napuštanje soba do 10h00-lokalno vreme. Individualni transfer do aerodroma u Koh Samuiju Dolazak na aerodrom minimum 3 sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Poletanje aviona za Bangkok /ili drugi grad.Obroci tokom leta. Let iz Bangkoka za Dohu.

POSLEDNJI DAN
Doha/ili drugi grad/- Beograd

Dolazak u Dohu/ ili drugi evropski grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak u Beograd.

Smene

8 dana

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U cenu je uključeno

Smeštaj u izabranom hotelu na bazi navedene usluge. Troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

Avio prevoz (cena od 740 eur sa svim taksama, Cena važi do popunjenosti promotivne ekonomske klase V; ukoliko nema raspoloživih mesta moguće je putovanje uz doplatu za narednu slobodnu klasu) Transfer aerodrom-hotel-aerodrom (oko 50 EUR po osobi), troskove vize, ostale individualne troskove.

Cena od
492 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete