• ITAKA TRAVEL
    Andaluzija
    ANDALUZIJA
  • ANDALUZIJA
  • ANDALUZIJA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi ITAKA TRAVEL, Španija, Andaluzija

Andaluzija Evropski gradovi 2019

12 dana
9 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion

Program putovanja

1. дан - 12.09.2019. четвртак – УБ

Полазак из Уба у 18:00 часова. Путовање преко Хрватске и Словеније до Италије уз кратка успутна задржавања ради одмора и граничних формалности.

2. дан - 13.09.2019. петак – ЂЕНОВА

Долазак у Ђенову у раним поподневним часовима. Смештај у хотел, краћи одмор. Поподне и увече разгледање града пешке и метроом. Слободно вече и индивидуални побратак у хотел. Ноћење.

3. дан - 14.09.2019. субота – ЂЕНОВА – ЉОРЕТ ДЕ МАР

Доручак. Напуштање хотела. Атрактивно путовање Лигуријом, Азурном обалом, Провансом, Лангедоком, Русионом. Улазак преко крајева Пиринеја у Шпанију и долазак у летовалиште Љорет де Мар. Смештај у хотел. Вечера. Слободно вече. Ноћење.

4. дан - 15.09.2019. недеља – ЉОРЕТ ДЕ МАР – ВАЛЕНСИЈА

Доручак. Напуштање хотела. Путовање кроз медитерански део Каталоније поред Барселоне и Тарагоне до Валенсије. Долазак у Валенсију у поподневним сатима. Смештај у хотел. Разгледање ужег језгра града који спада по архитектонским решењима међу најмодерније градове Шпаније. Истовремено Валенсија је велики град са очуваним старијом језгром, лепо уређеним обалским делом и плажама. Ноћење.

5. дан - 16.09.2019. понедељак – ВАЛЕНСИЈА

Доручак. Слободно време у Валенсији, могућ обилазак значајних цркава, пешачких зона и купање на плажама. Повратак у хотел. Ноћење.

6. дан - 17.09.2019. уторак – ВАЛЕНСИЈА – КОРДОБА – МАЛАГА

Доручак. Напуштање хотела. Наставак путовања преко атрактивних предела југоисточне Шпаније, преко Мурсије до Кордобе. Краће задржавање у језгру града који се налази на реци Гвадалкилир, познатом по маварској архитектури и заштићеној старог централној зони града. У вечерњим часовима долазак у Малагу, која важи за један од најпопуларнијих градова Шпаније и Андалузије. Смештај у хотел. Ноћење.

7. дан - 18.09.2018. среда – МАЛАГА - СЕВИЉА - МАЛАГА

Доручак. Целодневни излет за Севиљу, незваничну престоницу Андалузије. Севиља је четврти по вечичини град у Шпанији и спада у групу најлепших градова на свету. То је родни град Дон Жуана, место радње „Севиљског берберина“, са бројном ромском популацијим и најбољим фламенком на свету. У граду су бројне галерије, цркве (четврта католичка катедрала по величини на свету), споменици маварске архитектуре и др. Полудневно задржавање у граду и у вечерњим часовима повратак у хотел у Малагу. Ноћење.

8. дан - 19.09.2019. четвртак – МАЛАГА- ГРАНАДА - МАЛАГА

Доручак. Двочасовна вожња до Гранаде, такође града маварске и средњовековне архитектуре, у подножју високих планина Сијера Неваде. Обилазак бројних градских знаменитости архитектуре. У поподневним часовима уживање у бучној атмосфери пешачких зона града. Могућ факултативни обилазак Алхамбре, уколико се карте резервишу најмање два месеца пре поласка. Повратак у Малагу и обилазак града. Повратак у хотел. Ноћење.

9. дан - 20.09.2019. петак – МАЛАГА – ЉОРЕТ ДЕ МАР

Доручак. Напуштање хотела. Дванаесточасовно путовање добрим путевима и атрактивним деловима Шпаније по дневном светлу до Љорет де Мара. Смештај у хотел. Вечера. Ноћење.

10. дан - 21.09.2019. субота – ЉОРЕТ ДЕ МАР – МАРСЕЈ – ВАРАЦЕ

Доручак. Напуштање хотела. Путовање до Марсеја. Двочасовни панорамски и пешачки обилазак Марсеја, другог града по величини и највећој луци у Француској где је убијен краљ Александар Први Крађорђевић. Обилазак споменика и Богородице од Гарде одакле се пружа невероватан поглед на све делове Марсеја. Наставак путовања и смештај у хотел у Лигурији у летовалишту Вараце надомак Ђенове. Ноћење.

11. дан - 22.09.2019.  недеља – ВАРАЦЕ – ЛА СПЕЦИА – ЋИНКВЕ ТЕРЕ – СРБИЈА

Доручак. Напуштање хотела. Путовање кроз Ђенову, поред Рапала до луке Ла Специја. Прелазак на воз и вишечасовно разгледање сликовитих села у националном парку Ћинкве Тере. Повратак у Ла Специју, слободно касно поподне и рано вече до поласка за Србију. Полазак за Србију је предвиђен око 21 час.

12. дан - 23.09.2019. понедељак – УБ

Долазак на одредиште у раним поподневним часовима. Крај програма.

Smene

12.09/23.09.2019.

Napomene o ceni

Могућност плаћања на рате

U cenu je uključeno

- превоз аутобусом високе турситичке класе - смештај у хотелима са 3* : - Ђенова – 1 ноћење са доручком - Љорет де Мар – 2 ноћења на бази полупансиона - Валенсија – 2 ноћења са доручком - Малага – 3 ноћења са доручком - Вараце – 1 ноћење са доручком - обиласке према програму - услуге вођења стручног водича - трошкове организације

U cenu nije uključeno

- улазнице на локалитетима (Алхамбра, карта за железницу Ћинкве Тере) - фламенко у Малаги - међународно здравствено осигурање - индивидуалне трошкове

Cena od
660 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete