• ODEON WORLD TRAVEL
    Barselona
    BARSELONA AVIONOM
  • BARSELONA AVIONOM
  • BARSELONA AVIONOM

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi ODEON WORLD TRAVEL, Španija, Barselona

Barselona Evropski gradovi, BARSELONA AVIONOM

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan                                                       Beograd – Barselona

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u 04.30h. Let za Barselonu kompanijom Air Serbia na liniji JU 580 u 06.45h. Sletanje u Barselonu u 09.25h. Po dolasku sledi odlazak na panoramsko razgledanje grada, u pratnji vodiča:  Kolumbov spomenik, Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve građevine – zgrada Batljo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, gotska četvrt...Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.dan                                                       Barselona (Tibidabo, Sjutadela i Pueblo Espanol)

Doručak. Sledi fakultativni odlazak autobusom na poludnevni izlet koji uključuje obilazak tri parka: Tibidabo, Sjutadela i Pueblo EspanolOdlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor”. Odlazak do gradskog parka „La Ciutadella”, poznatog po fontanama koje je radio Antonio Gaudi. Odlazak do etno-sela „Pueblo Espanol” i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina XX veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel je individualan. Noćenje.

3.dan                                                       Barselona – Đirona – Figeras - Barselona

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Đirona i Figeras”. Polazak za Đironu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti, gotske katedrale... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa i poseta Teatru -muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Noćenje.

4.dan                                                      Barselona – Beograd

Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, do polaska na transfer do aerodroma. Let za Beograd kompanijom Air Serbia na liniji JU 585 u 20.25h. Sletanje u Beograd u 22.55h. Kraj programa.

Smene

19.10.2019.

Napomene o ceni

AERODROMSKE TAKSE SU UKLJUČENE U CENU!

U cenu je uključeno

· Avio prevoz na relaciji Beograd- Barselona-Beograd kompanijom Air Serbia · Aerodromske takse (44 eur, čiji je iznos podložan promeni) · Transfer aerodrom-hotel-aerodrom · 3 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu kategorije 3* · Panoramsko razgledanje grada · Usluge vodiča na srpskom jeziku · Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

· Individualni troškovi putnika · turistička taksa u iznosu od 0.75evra po nodi po osobi za boravak u hotelu kategorije trizvezdice (plada se isključivo na recepciji · Poludnevna poseta parkovima Sjutadela, Tibidaboi etno selu “Pueblo Espanjol”.Cena: 60evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom. Cene ulaznica su uključene u cenu. · Celodnevni izlet “Đirona i Figeras”.Cena: 75 evra. Odlazak i povratak na izlet je autobusom, uz slobodno vreme u Đironi nakon obilaska gradskog jezgra. Ulaznica za muzej u Figerasu je uključena u cenu.

Cena od
529 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete