• SUPERNOVA TRAVEL
    Barselona
    BARSELONA
  • BARSELONA
  • BARSELONA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi SUPERNOVA TRAVEL, Španija, Barselona

Barselona Evropski gradovi, BARSELONA

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan (utorak, 1. oktobar 2019.) BEOGRAD – BARSELONA

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”  u 19.50 sati. Let za Barselonu u 21.50 sati (let VY 1287). Dolazak u Barselonu u 00.30 sati (sreda). Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. dan (sreda, 2. oktobar 2019.) BARSELONA

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, Monžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Grasia, kuća Batljo, kuća Pedrera, katedrala Sveta porodica “Sagrada Familia”, Gotska četvrt... Slobodno poslepodne. Noćenje.

3. dan (četvrtak, 3. oktobar 2019.) BARSELONA – ĐIRONA – FIGERAS – BARSELONA

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Đirona i Figeras”. Polazak za Đironu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvrti, gotske katedrale... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa i poseta Teatru - muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Noćenje.

4. dan (petak, 4. oktobar 2019.) BARSELONA

Doručak. Poludnevna fakultativna poseta parkovima Sjutadela i Tibidabo i etno-selu “Pueblo Espanjol”. Sjutadela je park nastao u 19. veku kao jedina zelena površina u gradu. Danas, pored jezera, nekoliko muzeja i čuvene fontane koju je dizajnirao Antonio Gaudi, ovaj park je poznat i po zoološkom vrtu. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor”. Odlazak do etno sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalalo 30-ih godina 20. veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture raznih oblasti u Španiji. Noćenje.

5. dan (subota, 5. oktobar 2019.) BARSELONA – BEOGRAD

 

Doručak. Slobodno vreme do transfera na aerodrom pored Barselone. Let za Beograd u 18.40 sati (VY 1286). Dolazak u Beograd u 21.10 sat.

Smene

Polazak: 1. oktobar (povratak 5. oktobar 2019).

Napomene o ceni

CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI Doplata za jednokrevetnu sobu je 220 €

U cenu je uključeno

● Avionski prevoz na relaciji Beograd – Amsterdam – Beograd (prevoznik Air Serbia) ● Aerodromska taksa u Beogradu i inostranstvu 117 evra u trenutku objavljivanja programa, iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji ● Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu kategorije 2*, na bazi noćenja sa doručkom ● Gradska taksa ● Transferi prema program ● Panoramsko razgledanje Amsterdama ● Usluge lokalnog vodiča ● Usluge vodiča agencije tokom boravka ● Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu nije uključeno

● fakultativni izleti i ulaznice, turistička taksa u iznosu od 0.75 evra po noći po osobi za boravak u hotelu kategorije tri zvezdice (plaća se isključivo na recepciji), međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Cena od
562 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete