• BELVI TRAVEL
    Madrid
    MADRID 2020 AVIONOM
  • MADRID 2020 AVIONOM
  • MADRID 2020 AVIONOM

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi BELVI TRAVEL, Španija, Madrid

Madrid Evropski gradovi, MADRID 2020 AVIONOM

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

MADRID 2020 - Putovanje Avionom – 4 dana (3 noćenja) – Direktan let

1. dan (08. ILI 22.03.2020.) BEOGRAD - MADRID

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera agencije u 04:00 časova. Let za Madrid kompanijom Air Serbia (JU570) u 06:00 časova. Sletanje na aerodrom u Madridu u 09:15 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje glavnog grada Španije autobusom: Španski trg na kome se nalazi visoki beli spomenik posvećen Migelu de Servantesu i junacima iz njegovog romana ”Don Kihot’’; Gran Via (Velika ulica) karakteristična po visokim oblim i stepenastim soliterima poređanim sa obe strane ulice koje podsećaju na njujorške solitere iz 20-tih godina XX veka; Kalje Major nekada glavna gradska ulica; Trg Puerta del Sol ili Kapija Sunca, zvanični centar grada i mesto na kome je bila jedna od nekadašnjih pet kapija grada iz XV veka;Trg Cibelije; Kružni skver sa fontanom iz XVIII veka; Kapija Alkala (Trijumfalna kapija) nastala za vreme vladavine Burbona u XVIII veku i posvećena kralju Karlu III. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne za individualni oblilazak grada. Noćenje.

2. dan (09. ILI 23.03.2020.) MADRID - TOLEDO - MADRID (OKO 140KM)

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet za Toledo. Vožnja do Toleda, srcem Kastilje, regije poznate po žutim poljima pšenice, usamljenim zamkovima, vinogradima, plantažama šafrana, vetrenjačama i rodnom kraju Don Kihota. Dolazak u Toledo, staru prestonicu Španije i jedan od najlepših gradova ove zemlje. Sagrađen je na brdu u čijem podnožju teče reka Taho. Panorama sa vidikovca na obali reke Taho, panorama palate – tvrđave Alcazar; šetnja starim jezgrom grada karakterističnom po brojnim zgradama koje spadaju u najlepši primer mavarske i srednjovekovne arhitekture Španije, ali i gradu poznatom po proizvodnji marcipana. Razgledanje Gotske katedrale (Catedral de Toledo), građene tokom tri veka, od XIII do XV, sa elementima baroka, neoklasicizma i mudehar stila. Razgledanje oltara i riznice u kojoj se nalaze El Grekova platna; El Grekovi apostolati i “Skidanje tunike sa Hrista”… Poseta Crkvi Sv. Tome sa El Grekovim remek delom “Sahrana Grofa od Orgaza” (Cena izleta po osobi: 69€; cena za dete 2-12 god.: 45€). Uveče fakultativna poseta čuvenom spektaklu španskog flamenka. (Cena izleta po osobi: oko 40€). Noćenje.

3. dan (10. ILI 24.03.2020.) MADRID - SEGOVIJA - MADRID (OKO 180KM)

Doručak. Slobodan dan ili fakultativna poludnevna poseta Segoviji. Vožnja prema podnožju planine Sijera de Guadarama i gradu Segoviji. Grad se nalazi na listi svetske kulturne baštine i jedan je od najživopisnijih gradova Španije. Simboli grada su: najbolje očuvan rimski akvadukt, velelepni dvorac Alkazar de Segovia, nastao u XII veku (poslužio kao inspiracija Voltu Dizniju). Dvorac Alkazar je poznat i po tome što je upravo tu španska kraljica Izabela obećala finansijsku pomoć Kolumbu u osvajanju novog kontinenta. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. (Cena izleta po osobi: 60€; cena za dete 2-12 god.: 40€ ). Noćenje.

4. dan (11. ILI 25.03.2020.) MADRID - BEOGRAD

Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme do odlaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd( JU575) u 21:00 časova. Dolazak u Beograd u 23:55 časova. Kraj putovanja.

Smene

Termini putovanja: 08. – 11. Mart i 22. – 25. Mart 2020.

Napomene o ceni

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi (osim ako nije drugačije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U cenu je uključeno

Prevoz letom Air Serbia na relaciji Beograd-Madrid-Beograd, avio-takse od 117 evra (konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja, koje se plaćaju u agenciji), transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama, u hotelu po programu, na bazi 3 noćenja sa doručkom, panoramsko razgledanje grada, troškovi organizovanja putovanja, usluge vodiča agencije.

U cenu nije uključeno

Posluženje u avionu, fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi putnika.

Cena od
455 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?