• SUPERNOVA TRAVEL
    Madrid
    Madrid - polazak 17. novembra - 4 dana / 3 noći
  • Madrid - polazak 17. novembra - 4 dana / 3 noći
  • Madrid - polazak 17. novembra - 4 dana / 3 noći

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi SUPERNOVA TRAVEL, Španija, Madrid

Madrid Evropski gradovi, Madrid - polazak 17. novembra - 4 dana / 3 noći

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan (nedelja, 17. novembar 2019.) BEOGRAD – MADRID

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” u 04:00h. Direktan let za Madrid u 06:00h, let JU 570. Dolazak u Madrid u 09:15h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Španski trg, Gran Via, Puerta del Sol (Sunčana kapija), Plaza Mayor (Glavni trg), Puerta de Toledo (slavoluk), park Retiro, Trg Sibeles, Salamanka, stadion Santiago Bernabe...Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.dan (ponedeljak, 18. novembar 2019.) MADRID

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Toledo, srednjovekovnu prestonicu Španije, udaljenu 70km od Madrida. Prema legendi, osnovali su ga jevrejski kolonisti 540 god. p.n.e., koji su mu i ime dali. Burna i zanimljiva istorija, narodi koji su ga osvajali (Rimljani, Vizigoti, Mavari...) ostavili su trag u sveukupnom razvoju grada. Neke od značajnijih crkava, sinagoga i džamija, sagrađene su upravo ovde. Španska prestonica je ostao sve do 1561. godine, kada je slavu i značaj preuzeo Madrid. Toledo je poznat i kao grad u kom je živeo i stvarao čuveni slikar, vajar, arhitekta i književnik El Greko (poreklom Grk sa Krita), krajem XVI i početkom XVII veka...Povratak u Madrid. Noćenje.

3.dan (utorak, 19. novembar 2019.) MADRID

 Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Segoviju, grad koji se nalazi u regiji Kastilja i Leon, udaljen oko 180 km od Madrida. Glavna obeležja grada su najbolje očuvani rimski akvadukt, katedrala i dvorac, zbog kojih je Segovija uvršćena na listu svetske kulturne baštine pod zastitom Unesko-a.

Karakteristična panorama ovog grada čije su zgrade izgrađene od terakote i krečnjaka, smeštena je na brda Kastilje koja okružuje Sijera de Guadarama. Obilazak starog dela grada: Plasa Major, panorama Katedrale, Trg Sv. Martina, plemićka četvrt sa palatama i crkvama. Obilazak dvorca Alkazar i pauza za individualni obilazak i šetnju. Povratak u Madrid. Noćenje.

4. dan (sreda, 20. novembar 2019.)  MADRID – BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do transfera na aerodrom. Direktan let za Madrid na liniji JU 575 u 21:00h. Dolazak u Beograd u 23:55h. Kraj programa.

Smene

Napomene o ceni

cena po osobi

U cenu je uključeno

• Aerodromske takse 116€ (plaćaju se u agenciji i podložne su promeni do polaska na putovanje) • Avio prevoz na relaciji Beograd–Madrid–Beograd kompanijom Air Serbia • Transfer aerodrom–hotel–aerodrom • 3 noćenja sa doručkom u hotelu 4* • Panoramsko razgledanje grada • Usluge vodiča na srpskom jeziku • Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

• Fakultativni izleti • Putno zdravstveno osiguranje

Cena od
465 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete