• SUPERNOVA TRAVEL
    Malaga
    ANDALUZIJA MALAGA – GRANADA – MARBELJA – RONDA – SEVILJA – KORDOBA
  • ANDALUZIJA MALAGA – GRANADA – MARBELJA – RONDA – SEVILJA – KORDOBA
  • ANDALUZIJA MALAGA – GRANADA – MARBELJA – RONDA – SEVILJA – KORDOBA

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi SUPERNOVA TRAVEL, Španija, Malaga

Malaga Evropski gradovi, ANDALUZIJA MALAGA – GRANADA – MARBELJA – RONDA – SEVILJA – KORDOBA

6 dana
5 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan  (sreda, 16. oktobar 2019.) BEOGRAD – MINHEN – MALAGA

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u 04.30 sati. Poletanje za Minhen u 06.30 sati (let LH 1727). Dolazak u Minhen u 08.00 sati. Nastavak putovanja za Malagu u 10.30 sati (let LH 1834). Dolazak u Malagu u 13.30 sati. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: luka i plaža Malageta, korida, katedrala, zamak Gibralfaro koji potiče iz 10. veka i nalazi se na brdu iznad grada, Alkazaba – mavarska palata, rimski teatar, centar grada – ulica Markes de Larios, Pikasov muzej… Transfer do hotela,  smeštaj. Noćenje.

2. dan (četvrtak, 17. oktobar 2019.) MALAGA – GRANADA – MALAGA

Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje Granade sa posetom Alhambri i baštama Heneralife. Granada je univerzitetski grad koji se nalazi u podnožju planina Siera Nevada, na ušću četiri reke. Poznata je po građevinama koja datiraju iz srednjeg veka, a nastala su pod uticajem mavarskih vladara i dinastija. Posebno je poznata tvrđava Alhambra koja se nalazi na brdu iznad grada a predstavlja kompleks kraljevskih palata, uređenih dvorišta- takozvanih patia i bazena nastalih u doba vladavine dinastije Nasrida, kao i fontana i bogatih voćnjaka bašte Heneralife. Nakon obilaska, povratak u Malagu. Noćenje 

3. dan (petak, 18. oktobar 2019.) MALAGA – MARBELJA – RONDA – SEVILJA

Doručak. Polazak za Rondu sa usputnom posetom Marbelji, poznatom mondenskom letovalištu na mediteranskoj obali. Marbelja, zbog svog idealnog geografskog položaja, blage klime i reputacije koju ima jedan je od najposećenijih gradova na čuvenoj Costa del Sol. Nastavak putovanja do Ronde, jednog od najposećenih gradova Andaluzije, udaljenog od Malage oko 100 km. Karakteristična panorama ovog mesta koje se nalazi iznad dubokog klanca reke El Taho najbolje je vidljiva sa mosta Puente Nuevo, čija je gradnja započela kraljem 18. veka i trajala 42 godine, a koji spaja stari mavarski deo grada i novi deo grada – El Mercadillo. Nezaobilazna je i korida, jedna od nastarijih u Španiji, zatim najbolje očuvano arapsko kupatilo, palata Mondragon, palata mavarskog kralja, gradske kapije i zidine, Trg Dukesa de Parsent – najslikovitiji gradski trg na kome se nalazi crkva Santa Maria… Nakon obilaska, nastavak putovanja ka Sevilji. Po dolasku, smeštaj u hotel. Noćenje.

4. dan (subota, 19. oktobar 2019.) SEVILJA

Doručak. Obilazak Sevilje, glavnog grada Andaluzije koji se nalazi u plodnoj dolini reke Gvadalkivir, i po mnogima jednog od najlepših gradova Evrope: gradska katedrala izgrađena na mestu džamije nakon proterivanja muslimana, Alkazar - stara mavarska palata, Zlatna kula, Gradska kuća, park Marija Luiza koji okružuju mnogi spomenici kulture i muzeji, korida koja datira iz 19. veka… Katedrala u Sevilji je najveća srednjevekovna i gotska katedrala čija je unutrašnjost bogato ukrašena zlatom. Mnogi elementi džamije su iskorišćeni za izgradnju, a najpoznatiji je Hiralda – nekadašnji minaret koji je pretvoren u zvonik i predstavlja simbol grada. Katedrala je 1987. godine uvrštena u listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a, a u katedrali je sahranjen i Kristofer Kolumbo. Slobodno poslepodne. Noćenje.

5. dan (nedelja, 20. oktobar 2019.) SEVILJA – KORDOBA – MALAGA

Doručak. Polazak za Kordobu, nekadašnju prestonicu mavarskog emirata koja je, zbog brojnih škola i biblioteka, bila centar kulture i obrazovanja. Centar grada je uvršten u listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a, a najpoznatija građevina je džamija La Meskita koja se obilazi tokom posete ovom gradu. Nakon obilaska, polazak za Malagu. Smeštaj u hotel. Noćenje.  

6. dan (ponedeljak, 21. oktobar 2019.MALAGA – CIRIH – BEOGRAD

 

Doručak. Transfer na aerodrom. Poletanje za Cirih u 12.55 (let LX 2111). Dolazak u Cirih u 15.35 sati. Nastavak putovanja za Beograd u 17.45 (let LX 1418). Dolazak u Beograd u 19.30 sati. 

Smene

Polazak: 16. oktobar (povratak 21. oktobar 2019.)

Napomene o ceni

CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI Doplata za jednokrevetnu sobu je 239 €

U cenu je uključeno

Aerodromske takse (oko 145 evra na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarima u agenciji), avionski prevoz na relaciji Beograd – Minhen – Malaga – Cirih – Beograd (prevoznik Swiss), smeštaj u hotelima kategorije tri i četiri zvezdice u dvokrevetnim sobama (2 noćenja s doručkom u hotelu u Malagi, 2 noćenja s doručkom u hotelu u Sevilji, jedno noćenje s doručkom u hotelu u Malagi), transferi autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma prema programu, panoramsko razgledanje gradova prema programu, ulaznice za katedralu u Malagi, Alhambru i Heneralife u Granadi, koridu i crkvu Svete Marije u Rondi, katedralu u Sevilji, džamiju u Kordobi; usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu nije uključeno

Boravišna taksa za starije od 13 godina, 1 evro po noći po osobi (plaća se na recepciji hotela), ulaznice na lokalitetima i posete koje nisu navedene kao uključene, međunarodno zdravstveno putno osiguranje.

Cena od
1024 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete