• FANTAST TOURIST
    Cirih
    Hajdi tura, Švajcarska
  • Hajdi tura, Švajcarska
  • Hajdi tura, Švajcarska

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi FANTAST TOURIST, Švajcarska, Cirih

Cirih Evropski gradovi, Hajdi tura, Švajcarska

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan (ČETVRTAK 29. APRIL / SREDA 26. MAJ / 23. JUN / 21. JUL / 25. AVGUST) Polazak iz Novog Sada (Žel.stanica/lokomotiva) i Beograda (BAS – Autobuska stanica) oko 18h. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Austrije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (PETAK 30. APRIL / ČETVRTAK 27. MAJ / 24. JUN / 22. JUL / 26. AVGUST)   TELFS – BODENSKO JEZERO   Jutarnji tranzit kroz Bavarsku i odlazak do Tirola. Usputna, dvočasovna pauza u malenom tirolskom gradu TELFS. Nastavak putovanja ka regiji Bodenskog jezera. Smeštaj u pansion/hotel. Odmor. Noćenje.

3. dan (SUBOTA 1. MAJ / PETAK 28. MAJ / 25. JUN / 23. JUL / 27. AVGUST)               MAJNFELD/HEIDILAND – DAVOS – SANKT MORIC     Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni, fakultativni izlet (08.30h – 22h). Odlazak do MAJNFELDA, odnosno zemlje Hajdi. Seoce sa autentičnim alpskim kolibama, razbacanim u zelenilu livada, sa zaleđem Alpa... Nestvaran, i zaista bajkoviti prizor. Tu je i Hajdina kuća, fontana... Slobodno vreme za uživanje u sjajnom ambijentu. Nastavak putovanja do mondenskog zimskog centra DAVOSA. Davos se nalazi u oblasti veoma visokih Graubindenskih Alpa, na približno 1.560 metara nadmorske visine, pa je to jedan od najviših gradova u celoj Evropi. Grad je smešten u vrhu doline Zertig, koja se pruža pravcem sever - jug, što je uslovilo i pravac pružanja grada. Gradićem dominira toranj Protestantske crkve Svetog Jovana. Takođe, u Davosu ćemo videti i veliki, savremeni Kongresni centar u kojem se svake godine održava Svetski ekonomski forum (WEF). Nastavak putovanja do luksuznog skijališta SANKT MORIC. Prvi hoteli su ovde otvoreni 1856. godine. Sankt Moric je danas središte luksuznog turizma za bogate posetioce. Omiljeni sportovi i rekreacije su: pešačenje, alpsko skijanje, vožnja boba i skeletona. U Sankt Moricu se nalazi redak fenomen: prirodna bob staza („Olympia Bobrun St.Moritz-Celerina“). Slobodno vreme za uživanje u divnom ambijentu grada. Povratak u pansion do 22h. Noćenje.

4. dan (NEDELJA 2. MAJ / SUBOTA 29. MAJ / 26. JUN / 24. JUL / 28. AVGUST)   BREGENC   Doručak. Odjava iz smeštaja u 8.30h. Odlazak do prestonice austrijske savezne pokrajine Forarlberg, prelepog grada BREGENCA koji se nalazi na obali divnog Bodenskog jezera, odnosno jezera Konstanc. Po dolasku u Bregenc, sledi obilazak grada uz razgledanje Gornjeg grada, ili starog grada sa prepoznatljivom baroknom arhitekturom i divnim tornjem Svetog Martina. Potom sledi odlazak do novijeg, Donjeg grada i razgledanje: betonski porše, najuža kuća Evrope, mlečna pečurka, luka grada na jezeru,... Slobodno vreme za šetnju, šoping, uživanje u kafeima i elegantnim restoranima. Fakultativno, odlazak gondolom do Pfender planine koja pripada alspskom masivu. Gondola ide do visine od 1064 m. Sa vrha planine pruža se nestvaran pogled na Bodensko jezero, celi grad i obližnji deo Bavarske u Nemačkoj. Na planini Pfender nalazi se i nekoliko izletišnih tačaka, kao i divni tradicionalni alpski restorani – Gasthofi. Takođe, ovde se nalazi i sjajan mali Alpski park sa primercima alpske divljači. Nakon slobodnog vremena, povratak gondolom do centra grada. Slobodno vreme. Polazak ka Srbiji u 20h. Noćna vožnja preko Austrije, Slovenije, Hrvatske...

5. dan (PONEDELJAK 3. MAJ / NEDELJA 30. MAJ / 27. JUN / 25. JUL / 29. AVGUST)              Povratak u Novi Sad/Beograd u podnevnim satima. Kraj putovanja.

Smene

29. APRIL – 3. MAJ 2021. 26. – 30. MAJ 2021. 23. – 27. JUN 2021. 21. – 25. JUL 2021. 25. – 29. AVGUST 2021.

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska. Administrativnom zabranom na platu - 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima. Obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2021. Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.10.2021. Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2021. U sve cene je uračunat PDV od 20% Napomena : Putnicima koji imaju vrednosni vaučer agencije Fantast Tourist, iznos aranžmana će biti umanjen za iznos na vaučeru.

U cenu je uključeno

prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema) 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak – samoposluživanje) u pansionu sa 2* u regiji Bodenskog jezera smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine spojenog u formu francuskog ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine koja su spojena u formi francuskog ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija) obilaske Telfsa i Bregenca prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča usluge vodiča

U cenu nije uključeno

Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 5 € u din.protivvrednosti) Ostale nepomenute usluge Doplatu za jednokrevetnu sobu – 60 € Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 90 € Gradska turistička taksa za hotele sa 3* u Forarlbergu iznosi 2 € po osobi i noćenju, odnosno 4 € po osobi za oba noćenja i plaća se na licu mesta na recepciji hotela! U slučaju da izlet nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cena izleta za uplatu na licu mesta iznosi: Izlet sa obilascima Majnfelda, Davosa i Sankt Morica prema programu – 55 € Vožnja gondolom Pfender u Bregencu – 15 €

Cena od
199 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Cirih putovanje Cirih
Avio karte Beograd Cirih
Izdvojeno
Cirih putovanje Cirih
Hajdi tura, Švajcarska

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?