• VIVA TRAVEL
    Prag
    Prag - Autobusom
  • Prag - Autobusom
  • Prag - Autobusom

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi VIVA TRAVEL, Češka Republika, Prag

Prag Evropski gradovi, Prag - Autobusom

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

VIVA OBILASCI:  Prag – Drezden  – Karlove vari – zamak Karlštajn – krstarenje Vltavom 

 VIVA PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan  BEOGRAD – NOVI SAD
Polazak iz Beograda oko 19:00 časova sa perona glavne  autobuske stanice ( BAS –a ), ulaz iz Karađorđeve ulice, i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu.

2. dan  PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak Praga: Hradčani – praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz 17. veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa, novi i stari kraljev dvorac, Loreto, Zlatna ulica, Mala strana. Potom razgledanje centra grada: Karlov most, crkva od Tina, Starogradski i Vaclavski trg, šetnja i upoznavanje sa centrom grada. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan  PRAG – KARLOVE VARI – PRAG
Doručak.
Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Karlove Vari, poznatog banjskog i turističkog mesta i jednog od najlepših srednjoevropskih gradova. Po dolasku obilazak centra Karlovih Vari, termalnih izvora, prelepe ruske crkve...U poslepodnevnim časovima povratak u Prag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

4. dan  PRAG – DREZDEN – PRAG
Doručak.
Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Drezden, grad na istoku Nemačke koji je zbog svog izuzetnog kulturnog značaja nazvan i Firencom na Elbi. Ovaj grad je prepun istorijsko-kulturnih spomenika iz srednjeg veka, kao i onih iz vremena jugend i bauhaus stilova, rođenih krajem 19. i početkom 20. veka. Po dolasku obilazak grada: opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina crkva, Dvorska crkva, Rezidencijalna palata u okviru koje je čuveni „Zeleni trezor“, palata Tašenberg, deo nekadašnih gradskih zidina, Avgustov most. Povratak u Prag u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

5. dan  PRAG – ZAMAK KARLŠTAJN – KRSTARENJE VLTAVOM
Doručak.
Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska zamka Karlštajn iz 14. veka, u kome je bila rezidencija kralja Karla IV i u kome se čuva replika krune čeških kraljeva. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta vožnja brodom Vltavom – pogled na Prag iz jednog sasvim drugog ugla. U večernjim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Srbiji.

6. dan  NOVI SAD – BEOGRAD   Dolazak u Novi Sad i Beograd u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

 

Smene

12.10 – 17.10.2021. 09.11 – 14.11.2021.

Napomene o ceni

Paket aranžman / autobuski prevoz, smeštaj i obilasci

U cenu je uključeno

- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom) - smeštaj u Pragu (3 noćenja sa doručkom – švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama - obilaske prema programu (Prag – Hradčani i pešačko razgledanje centra grada) - troškove organizacije i vođenja aranžmana - usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uključeno

- međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 6 € (osobe od 18 – 69,99 god.), 3 € (deca od 0 meseci – 17,99 god.),  9 € (osobe od 70 – 83,99 god.), doplata 50% od cene osiguranja za osiguranje od COVID-19 - ulaznice i fakultativne izlete - peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice  (BAS)

Cena od
109 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?