• ODEON WORLD TRAVEL
    Beč
    KRSTARENJE DUNAVOM
  • KRSTARENJE DUNAVOM
  • KRSTARENJE DUNAVOM

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi ODEON WORLD TRAVEL, Austrija, Beč

Beč Evropski gradovi, KRSTARENJE DUNAVOM

6 dana
5 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

KRSTARENJE DUNAVOM

 

Beč – Bratislava – Budimpešta – Mohač –

Novi Sad/Beograd

Polazak 21. decembar 2021.

6 dana/5 noćenja

Program putovanja

1.dan   BEČ

Ukrcavanje na brod “Mali Princ” 4* od 14.00 sati. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon smeštaja u kabine sledi obilazak broda i upoznavanje sa posadom uz piće dobrodošlice. Večera. Noćenje.

2.dan   BEČ

Doručak, ručak i večera. Poludnevni obilazak grada (opcionalno-nije uključeno u cenu aranžmana) Opera, Parlament, dvorac Hofburg, katedrala Svetog Stefana… U večernjim satima odlazak na “Klasičan bečki koncert” u dvorcu Hofburg (opcionalno-nije uključeno u cenu aranžmana). Isplovljavanje u 22.30 sati. Plovidba.

3.dan BRATISLAVA

Pristajanje u Bratislavu  u 04.00 sati. Doručak, ručak i večera. Dnevni izlet (opcionalno-nije uključeno u cenu aranžmana): razgledanje grada jedinstvenim turističkim gradskim vozom, katedrala Svetog Martina, Stari grad, Nacionalno pozorište... Isplovljavanje u 16.00 sati. Plovidba.

4.dan   BUDIMPEŠTA

Pristajanje u Budimpeštu  u 08.00 sati. Doručak, ručak i svečana božićna večera.

Dnevni izlet (opcionalno-nije uključeno u cenu aranžmana): Razgledanje Budimpešte autobusom I pešačka tura:  Parlament, crkva Svetog Stefana, Opera, Trg heroja, Gelert… Isplovljavanje u 19.00 sati. Plovidba.

5.dan   MOHAČ

Pristajanje u Mohač u 08.00 sati. Doručak, božićni ručak i svečana kapetanska večera.

Prevoz autobusom do Pečuja, razgledanje grada i znamenitosti. Koncert u Pečujskoj katedrali (orgulje). Slobodno vreme u pešačkoj zoni.

Isplovljavanje u 16.00 sati.

6.dan   NOVI SAD – BEOGRAD

Uplovljavanje U Novi Sad oko 04.00 sati. Posle doručka, u 09:00 sati brod nastavlja ka Beogradu bez gostiju koji imaju organizovani dnevni izlet (opcionalno-nije uključeno u cenu aranžmana): Celodnevni izlet koji uključuje kraće razgledanje Novog Sada autobusom, posetu manastiru Krušedol, kao I posetu autentičnom sremskom selu uz ručak, šljivovicu I tamburaše.

Iskrcavanje u Novom Sadu ili Beogradu (oko 15.00 sati).

Smene

21.12.2021.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

- Smeštaj u dvokrevetnim kabinama - Usluga na bazi 5 punih pansiona, prvi obrok je večera na dan ukrcavanja, a poslednji doručak na dan iskrcavanja. - Svečana kapetanova večera sa petodelnim jelovnikom uz aperitiv i flašom šampanjca na 4 osobe. - 24 sata kafa, čaj i voda. - Lagana zakuska (služe se u baru oko 22:00 sata svake večeri). - Degustacija vina na brodu s izborom najboljih brodskih vina. - Živa muzika u baru svake večeri. - Folklorni nastup na brodu - Izlet u Pečuj - Sve brodske takse na putovanju. - Wi-Fi pristup internetu u zajedničkim prostorijama broda (internet veza može varirati). - Lučke takse - Troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

- Obavezne napojnice, (7 € po osobi / dnevno) koje se plaćaju na brodu. - Turistički program. Ukoliko na polasku bude manje od 20 osoba, a neki od gostiju budu želeli da participiraju u programu, mogu se dogovoriti sa brodskim menadžmentom na licu mesta, a obilasci gradova se vrše individualno pešice i javnim prevozom u pratnji lokalnog vodiča. . · U slučaju da ima minimum 20 osoba na polasku može se ponuditi paket dnevnih izleta po ceni od 120€ po osobi i on uključuje: - Obilazak Beča. - Obilazak Budimpešte - Obilazak Bratislave - Obilazak Novog Sada - Cena Bečkog koncerta sa transferom 62€ po osobi - Međunarodno putno zdravstveno / covid 19 osiguranje - Ostale individualne troškove i usluge na brodu. OPCIJE PREVOZA DO LUKE: - Mogućnost prevoza mini busom sa Vaše kućne adrese do luke u Beču , cena karte u jednom pravcu 40€ po osobi; - Mogućnost prevoza avionom u jednom pravcu do Beča, redovne linije kompanija Air Serbia ili Austrian Airlines, Ukoliko se putnici odluče za ovaj vid prevoza, precizna cena će biti dostavljena putnicima 3 nedelje pre polaska na put, kada će biti poznato da li je oformljena grupa i dovoljan broj ljudi za krstarenje.

Cena od
339 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?