• BELVI TRAVEL
    Trebinje
    NOSTALGIJA 2020 - DRVENGRAD - VIŠEGRAD (ANDRIĆGRAD) - TREBINJE - DUBROVNIK - MOSTAR - SARAJEVO
  • NOSTALGIJA 2020 - DRVENGRAD - VIŠEGRAD (ANDRIĆGRAD) - TREBINJE - DUBROVNIK - MOSTAR - SARAJEVO
  • NOSTALGIJA 2020 - DRVENGRAD - VIŠEGRAD (ANDRIĆGRAD) - TREBINJE - DUBROVNIK - MOSTAR - SARAJEVO

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi BELVI TRAVEL, Bosna i Hercegovina, Trebinje

Trebinje Evropski gradovi, NOSTALGIJA 2020 - DRVENGRAD - VIŠEGRAD (ANDRIĆGRAD) - TREBINJE - DUBROVNIK - MOSTAR - SARAJEVO

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

BOSNA I HERCEGOVINA - HRVATSKA 
PUTOVANJE NOSTALGIJA - DRVENGRAD - VI
ŠEGRAD (ANDRIĆGRAD) - TREBINJE - DUBROVNIK - MOSTAR - SARAJEVO 4 dana (3 noćenja) - autobusom

Trebinje - grad koji se nalazi na krajnjem jugu Republike Srpske, udaljen od Dubrovnika samo 27 km, a od Herceg Novog 45 km. Za Trebinje se kaže da je to grad sunca i platana, a smatra se jednim od najljepših gradova u BIH. Trebinje krase očuvani stari grad i palate mediteranskog tipa koje obiluju izuzetnom lepotom, a ujedno to je i grad čuvenog pesnika Jovana Dučića. U samom gradu se nalazi nekoliko pravoslavnih hramova, od kojih su najpoznatiji manastir Tvrdoš i hercegovačka Gračanica, crkva Presvete Bogorodice, izgrađena po ugledu na manastir Gračanica na Kosovu.

Sarajevo - glavni grad Bosne i Hercegovine, grad sa izuzetnim noćnim životom i opuštajućom atmosferom. Grad koji je prava poslastica za dušu i telo. Postoji nešto neodoljivo u Sarajevu, što će Vas možda naterati da ostanete duže nego što ste planirali ili da se zasigurno ponovno vratite.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD - DRVENGRAD - VIŠEGRAD (ANDRIĆGRAD) - TREBINJE

Polazak autobusa iz Beograda u 06.00h (tačno mesto i vreme polaska biće poznato dan pred putovanje, pozovite agenciju da se informišete). Vožnja prema Mokroj Gori, po dolasku kraće slobodno vreme za odmor u Drvengradu, sagrađenog po ideji režisera Emira Kusturice. Nastavak puta prema Višegradu. Po dolasku odlazak do starog mosta, čuvene ''Ćuprije na Drini'', spomenika Ive Andriću i Andrićgrada, koji je izgradio Emir Kusturica uz podršku Vlade Republike Srpske u čast jedinog našeg Nobelovca. Kraće slobodno vreme za odmor. Nastavak putovanja za Trebinje. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

2. dan TREBINJE - DUBROVNIK - TREBINJE

Doručak. Nakon doručka razgledanje Trebinja uz pratnju lokalnog vodiča: odlazak do hercegovačke Gračanice, u kojem je sahranjen Jovan Dučić, manastir Tvrdoš iz XVI veka. Povratak u grad, Arslanagića most iz XVI veka, šetnja ulicama starog grada na Trebišnjici, Sat kula, gradske zidine, Trg Pesnika, spomenika Dučiću… Polazak na fakultativni izlet za Dubrovnik. Po dolasku razgledanje ‘’Bisera Jadrana’’ uz pratnju lokalnog vodiča: palata Sponza, Orlandov spomenik, srednjevjekovna tvrđava Lovrenac, šetnja Stradunom... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Trebinje. Noćenje.

3. dan TREBINJE - MOSTAR - SARAJEVO

Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Mostar (oko 09.00h). Po dolasku obilazak grada: Stari most, kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija - jedanog od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda iz 1558.godine, Kujundžiluk - stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Nastavak puta ka Sarajevu. Po dolasku smeštaj u hotelu. Noćenje.

4.dan SARAJEVO - BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela (oko 09.00h), odlazak do centra grada. Razgledanje Sarajeva uz pratnju lokalnog vodiča: Saraj, Vjećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija-mesto na kom je 1914.godine Gavrilo Princip izvršio atentat na princa Franca Ferdinanda, odlazak do glavne pešačke zone gde se nalaze katedrala i srpska Saborna crkva, Gazi Husref begova džamija iz XVI veka, odlazak do Baščaršije, Morića Han, kazandžiluka... Slobodno vreme. Polazak za Beograd oko 15.00h. Vožnja preko Romanije, Zvornika, Šapca. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja.

OPIS HOTELA Smeštaj u nekom od navedenih ili sličnim hotelima:

Hotel In 3*, www.hotelintrebinje.com

Hotel se nalazi u centru grada Trebinja. Svaka soba je opremljena sa ima klima-uređajem, TWC, TV. Gostima je na raspolaganju još podzemna garaža, mala kongresna sala, restoran, lift. Gostima je omogućen pristup internetu u sobama. Doručak - kontinentalni.

Hotel Viv 3*, www.hotelviv-trebinje.com

Hotel se nalazi u centru grada Trebinja. Svaka soba je opremljena sa ima klima-uređajem, TWC, TV. Gostima je na raspolaganju još sala za doručak, kafe, room servis, usluge pranja i peglanja odeće, parking. Gostima je omogućen pristup internetu u sobama. Doručak - kontinentalni.

Hotel Hollywood 3*, www.hotel-hollywood.ba

Hotel je smešten u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, u neposrednoj blizini međunarodnog aerodroma Sarajevo. Gostima je na raspolaganju: kongresna sala, restoran, sportsko rekreativni centar, fiitnes centar, wellness-spa centar, garaža i parking. Hotel raspolaže sa 418 soba. Svaka soba ima klima-uređaj, moderan nameštaj, TWC, fen, TV-sat, telefon, minibar, sef, internet konekciju. Doručak - buffet (samoposluživanje).

Hotel Saraj 3*, www.hotelsaraj.com

Hotel Saraj se nalazi u starom delu grada Sarajeva samo nekoliko minuta udaljenosti od srca Bašcaršije. Hotel raspolaže sa 140 komfornih soba, wellness & spa centrum (uz doplatu), 6 konferencijskih sala, restoranom, parkingom. Sve sobe su opremljene sa TV-om, kupatilom sa tuš kabinom ili kadom. Doručak - buffet (samoposluživanje).

Smene

Termini putovanja: 30. April; 02. Jul; 13. Avgust; 10. Septembar i 08. Oktobar 2020.

Napomene o ceni

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje - gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom ili mini-busom (klima,TV) na navedenoj relaciji prema programu, smeštaj u standardnim dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama u hotelima sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Trebinju i na bazi 1 noćenja sa doručkom u Sarajevu (doručak – kontinentalni), Razgledanje gradova prema programu,vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO: Ulaznica za Drvengrad - 250,00 dinara (cena podložna promeni, plaća se na licu mesta), međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi putnika, fakultativni izleti, ulaznice za lokalitete navedene u programu, ostale nepomenute troškove. FAKULTATIVNI IZLETI (deca 2-12 godina ostvaruju popust): • Dubrovnik - 20€ odrasli / 15€ deca (prijava u agenciji, plaćanje na licu mesta) Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 putnika, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultativih izleta je podložna promeni prema uslovima agencije - ino partnera.

Cena od
109 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Trebinje putovanja ponuda Trebinje
NOSTALGIJA 2020 - DRVENGRAD - VIŠEGRAD (ANDRIĆGRAD) - TREBINJE - DUBROVNIK - MOSTAR - SARAJEVO

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?