• STUP VRŠAC
    Trebinje
    Trebinje sa fakultativnom posetom Dubrovniku
  • Trebinje sa fakultativnom posetom Dubrovniku
  • Trebinje sa fakultativnom posetom Dubrovniku

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi STUP VRŠAC, Bosna i Hercegovina, Trebinje

Trebinje Evropski gradovi, Trebinje sa fakultativnom posetom Dubrovniku

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan BEOGRAD- TREBINJE

Polazak iz Beograda u 23 časa (tačno mesto i vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Vožnja preko Čačka i Užica sa usputnim pauzama.

2. dan TREBINJE

Nastavak putovanja za Trebinje preko Foče i Gacka. Po dolasku u Trebinje, u prepodnevnim časovima, obilazak grada uz laganu šetnju preko Arslanagića mosta iz XVI vijeka sagrađenom od kamena. Prelazimo preko reke Trebišnjice jedne od najvećih ponornica u Evropi i dolazimo u muzej Hercegovine čiji simbol predstavlja “Etno kuća” sa svojim sadržajima i arheološkom postavkom. Laganom šetnjom prolazimo kroz uske ulice starog grada gde ćemo posetiti Sat kulu, gradske zidine sa trgovima. Prolazimo kroz gradska vrata (tunel) koja povezuju Stari grad sa ostalim delom grada. Dolazimo na “Trg Pesnika” gde se možemo fotografisati sa drvećem starim preko 115 godina tj. platanima, koji predstavljaju simbol grada i osvežiti se na jednoj od kamenih fontana. Na trgu smo u prilici videti poklone pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Smeštaj u hotel. Mogućnost fakultativnog izleta do manastira Tvrdoš i Hercegovačke Gračanice. Za putnike koji ne idu na faklutativni izlet, slobodno vreme u Trebinju. U večernjim časovima fakultativna večera u jednoj od starih hercegovačkih konoba sa muzikom. Noćenje.

3. dan TREBINJE-DUBROVNIK-BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet za Dubrovnik (Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo). Mogućnost fakultativne vožnje brodom u trajanju od 45 minuta. Povratak u Trebinje. Polazak u večernjim časovima za Beograd.

4. dan BEOGRAD

Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

Smene

16.08. – 19.08.2019. 13.09. – 16.09.2019. 04.10. – 07.10.2019.

Napomene o ceni

CENA ARANŽMANA PO OSOBI – 49 EURA

U cenu je uključeno

prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji (audio i video), od 16 do 87 mesta u zavisnosti od broja putnika / mesta se određuju prema prijavi, 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni) u hotelu Aćimović 3* u Trebinju ( 1/2 i 1/2+1 ležajem sa TWC, lobi bar, restoran….), razgledanje prema programu, usluge vodiča / predstavnik agencije i troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

individualni i nepomenuti troškovi, međunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji), stanična usluga 50,00 din za polaske iz Beograda, plaća se u agenciji i fakultativni izleti.

Cena od
49 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete