• HOLIDAY
  Pariz
  Pariz & Dvorci Loare
 • Pariz & Dvorci Loare
 • Pariz & Dvorci Loare

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi HOLIDAY, Francuska, Pariz

Pariz Evropski gradovi 2019

9 dana
8 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

DVORCI NA LOARI - STRAZBUR-PARIZ-REMS-MINHEN-KRANJSKA GORA-BLED

1.dan KRAGUJEVAC - BEOGRAD - AUSTRIJA

Sastanak grupe u 16:00 ispred TC Roda u Kragujevcu, polazak u 16:30. Dolazak u Beograd, stanica Lasta (auto put), priključenje putnika u 18:30. Polazak iz Novog Sada u 19:45 (Sajam). Nastavak putovanja sa usputnim pauzama za osveženje. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju.

2. dan STRAZBUR

Dolazak u Strazbur u podnevnim satima. Obilazak grada u pratnji vodiča. Panoramno razgledanje grada: Trg Marše, četvrt '' Mala Francuska'', pokriveni mostovi, kuća Kamerzel. Bogorodičina katedrala, Evropska četvrt – Parlament... Smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

3. dan STRAZBUR - PARIZ

Doručak. Rani polazak za glavni grad Francuske. Putovanje kroz prelepu Francusku regiju Šampanj. Dolazak u Pariz. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: trg Republike, Opera, Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Etoal, palata Šajo, Monparnas, Sen Mišel, Notr Dam... ”Program plus Holiday - Čari Pariza” (Monmartr - poznata umetnička četvrt, crkva Sacre Couer odakle se pruža prelepa panorama grada. Champs Elysees šetnja najlepšom avenijom Pariza, „Trijumfalna kapija“ pauza za šampanjac ili kafu...). Smeštaj u hotel Ibis. Noćenje.

4.dan PARIZ

Doručak. Polazak iz hotela oko 8:30. Ajfelov toranj -(fakultativno). Obilazak simbola Pariza u pratnji vodiča - koji je do sada posetilo preko 250 miliona turista. Atraktivan pogled na Pariz ‘‘kao na dlanu‘‘, sa treće etaže visoke 324 metara. Dom Invalida, foto pauza. Dolazak do Luvra i poseta najvećeg muzeja na svetu (fakultativno-agencija obezbeđuje rezervaciju termina, ulaznicu i vodiča). Prolazom kroz staklenu piramidu visoku 21m, počinje obilazak najvećeg muzeja na svetu. Imaćete priliku da vidite čuvenu Da Vinčijevu Mona Lizu, i ponešto od preko 35.000 eksponata raspoređenih u devet paviljona... povratak u hotel. Noćenje.

5.dan PARIZ - DVORCI NA LOARI - PARIZ

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u dolinu Loare. Putujući divnim predelima dolazimo do najveće francuske reke Loare. Lepotu krajolika uočili su francuski kraljevi i bogata vlastela. Podigli su dvorce u periodu između XIII i XVII veka, kojima se danas dive brojni turisti iz čitavog sveta. Prvi od dvoraca uz Loaru je Bloa. Panorama sa Loare očarava. Po dolasku u Amboaz obilazak istoimenog dvorca. Nekada rezidencija kraljevske porodice Valoa, vremenom je postao omiljeno boravište francuskih kraljeva. Pored dvora je kapela „St. Hubert“ – u kojoj počiva genijalni Leonardo da Vinči. Posle obilaska vožnja do Šenonsoa, jednog od najlepših dvoraca u Dolini. Početkom XVI sagrađen je renesansni biser, poznat i kao “Dvorac šest dama”.Na putu za Šambor panorama dvorca Ševerni. Šambor je najveći, a verovatno i najpoznatiji dvorac u Dolini Loare okružen sa preko 5000 hektara šume. U povratku za Pariz mogućnost da se poseti vinski podrum i degustira vino tog podneblja. Povratak, noćenje.

6.dan PARIZ - VERSAJ

Doručak. Polazak autobusom za Versaj (fakultativno). Obilazak rezidencije francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI(fakultativno). Smeštena je na 11 hektara kod grada Versaja jugozapadno od Pariza, i okružena sa 815 hektara parkova. Obilazak dvorca i kraljevskih vrtova, u dve grupe, u pratnji vodiča. Povratak u Pariz. Dan za individualne šetnju, obilaske ili posete muzejima. Slobodno vreme do sastanka grupe i Uveče ''Program plus Holiday - Svetlosti Pariza". Večernja vožnja brodom po reci Seni, nezaboravni čarobni doživljaj grada Pariza( fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

7.dan PARIZ - DIZNILEND - REMS

Doručak. Odlazak do "Fabrike Fantazije" - Diznilenda autobusom agencije, min. 25 osoba, za manji broj, brzom železnicom (RER). Za sve putnike koji ostaju u Parizu predlažemo vožnju metroom do novog dela La Defense. Slobodno vreme. U 19h polazak za Rems. Priključenje putnika iz Diznilenda. Panorama katedrale Notr Dam u Remsu, ovde su krunisani svi Francuski kraljevi. Nastavak putovanja za Nemačku. Noćna vožnja.

8.dan MINHEN - KRANJSKA GORA

Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Panoramno razgledanje grada: Karlova vrata, Gradska Većnica, Marien plac... Slobodno vreme do 13:00 kada je polazak za Sloveniju. Dolazak u Kranjsku Goru uveče. Smeštaj u hotel. Noćenje.

9.dan KRANJSKA GORA – BLED – SRBIJA

Doručak. Posle doručka odlazak na Bled i slobodno vreme za šetnju pored jezera, kafu i čuvene krempite... Nastavak putovanja za Srbiju sa usputnim pauzama za osveženje. Za putnike iz Novog Sada, organizovan je transfer od Rume. Uveče dolazak u Novi Sad/Beograd i Kragujevac.

 •  

DOPLATA:

 • za večeru u Kranjskoj Gori.................................................................................................................................................... 10 €

 • za jednokrevetnu sobu...................................................................................................................................................... .. 125 €

USLOVI PLAĆANJA:

 • 30% pri rezervaciji, ostatak u mesečnim ratama. Poslednja najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

 • Plaćanje u gotovom, čekovima građana, virmnski-bezgotovinski, administrativnom zabranom, kreditnim karticama: VISA, DINA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS

ODLOŽENO PLAĆANJE:

 • 40-50 mesečno, na 6-7 mesečnih rata BEZ KAMATE. Učešće 69-79 €.

 • Garancija plaćanja: administrativna z. i čekovi.

 

Smene

27 april 2019

Napomene o ceni

First minute ponuda za rezervacije do 25.03. ​​​​​​​POPUST za decu do 10 godina u zajedničkom ležaju - 10%

U cenu je uključeno

- prevoz modernim turističkim autobusom ( klima, dvd...) - 1 noćenje u Strazburu hotel 3* - 4 noćenje sa doručkom u Parizu, hotel 3* - 1 noćenje sa doručkom u Kranjskoj Gori, Hotel 3+* Best Western - vodičke usluge I troškove organizacije

U cenu nije uključeno

- takse za sve hotele oko 10 €, uplata na recepciji hotela - troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja - fakultativne programe i ulaznice - ostale nepomenute usluge.

Cena od
349 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete