• ODEON WORLD TRAVEL
    Pariz
    PARIZ AVIONOM
  • PARIZ AVIONOM
  • PARIZ AVIONOM

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi ODEON WORLD TRAVEL, Francuska, Pariz

Pariz Evropski gradovi, PARIZ AVIONOM

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan    (30.april 2020.)                       Beograd – Pariz

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Let za Pariz u 12.45h, kompanijom Air France na liniji AF1661. Sletanje u Pariz u 15.15h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada:Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Invalidi, ostrvo Site, katedrala Notr-Dam… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.

2.dan    (01.maj 2020.)                       Pariz

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili poludnevna fakultativna poseta kraljevskom dvorcu i muzeju Luvr. Započet kao vojno utvrđenje krajem XII veka Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem XIV veka. Dvorac u da­naš­njem smislu te reči postao je za vreme Fransoa I, početkom XVI veka. Posle Francuske revolucije pretvoren je u muzej 1793. godine. Danas ima reputaciju najslavnijeg i najbogatijeg muzeja u svetu. Poseduje kolekciju od oko 440.000 umetničkih predmeta koju nikada niko nije video u celosti. U osam odeljaka izloženo oko 35.000 eksponata, od praistorije do sredine 19. veka, koje svakodnevno obiđe u proseku preko 20.000 posetilaca. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan    (02.maj 2020.)                        Pariz

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Versaj. Veličanstveni dvorac Luja XIV predstavlja jedno od najvećih dostignuća francuske umetnosti XVIII veka, zbog čega je uvršten u UNESCO-vu listu svetske kulturne baštine. Kralj Luj XIII započeo je izgradnju objekta, a njegov sin, Luj XIV, je transformisao iz vikendice u raskošnu palatu. Palata je postala sedište moći i vlade Francuske i to je bila sve do Francuske revolucije 1789. godine. U XIX veku palata je pretvorena u francuski istorijski muzej. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i “Dvorana ogledala”. Povratak u Pariz. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan     (03.maj 2020.)                        Pariz

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak četvrti Monmartr, u pratnji vodiča. Ovaj deo grada je pozant i kao boemska četvrt, a nalazi se na jednom od 11 brda i brežuljaka na kojima leži Pariz. Na samom vrhu se uzdiže bazilika Sakr Ker, čija su kopula i zvonik jedan od najmarkatnijih simbola grada. Upravo ispred ove bazilike se nalazi i čuveni vidokovac, odakle se pruža pogled na Pariz. Sledi šetnja ulicama oko glavnig trga Tertr, gde se mogu videti desetine slikara sa štafelajima na kaldrmi, brojni kafei i barovi. Šetnja se završava na trgovima Pigal i Blanš u samom podnožju, gde se nalazi i kabare „Mulen Ruž”, takođe jedan od simbola grada...Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5.dan     (04.maj 2020.)                        Pariz – Beograd

Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let za Beograd na liniji AF1660 u 09.40h. Sletanje u Beograd u 11.55h. Kraj programa.

Smene

30.04.2020.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

· Avio prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd kompanijom Air France · Aerodromske takse (76 eur, čiji je iznos podložan promeni) · Transfer aerodrom-hotel-aerodrom · 4 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu 3* · Panoramsko razgledanje grada · Usluge vodiča na srpskom jeziku · Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

· Fakultativni izleti · Putno zdravstveno osiguranje · Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

Cena od
599 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Pariz putovanje Pariz
PARIZ AVIONOM

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete