• ODEON WORLD TRAVEL
    Pariz
    PARIZ AVIONOM
  • PARIZ AVIONOM
  • PARIZ AVIONOM

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi ODEON WORLD TRAVEL, Francuska, Pariz

Pariz Evropski gradovi, PARIZ AVIONOM

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan    (30.april 2020.)                       Beograd – Pariz

Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Let za Pariz u 12.45h, kompanijom Air France na liniji AF1661. Sletanje u Pariz u 15.15h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada:Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Invalidi, ostrvo Site, katedrala Notr-Dam… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Noćenje.

2.dan    (01.maj 2020.)                       Pariz

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili poludnevna fakultativna poseta kraljevskom dvorcu i muzeju Luvr. Započet kao vojno utvrđenje krajem XII veka Luvr je postao kraljevska rezidencija krajem XIV veka. Dvorac u da­naš­njem smislu te reči postao je za vreme Fransoa I, početkom XVI veka. Posle Francuske revolucije pretvoren je u muzej 1793. godine. Danas ima reputaciju najslavnijeg i najbogatijeg muzeja u svetu. Poseduje kolekciju od oko 440.000 umetničkih predmeta koju nikada niko nije video u celosti. U osam odeljaka izloženo oko 35.000 eksponata, od praistorije do sredine 19. veka, koje svakodnevno obiđe u proseku preko 20.000 posetilaca. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan    (02.maj 2020.)                        Pariz

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet u Versaj. Veličanstveni dvorac Luja XIV predstavlja jedno od najvećih dostignuća francuske umetnosti XVIII veka, zbog čega je uvršten u UNESCO-vu listu svetske kulturne baštine. Kralj Luj XIII započeo je izgradnju objekta, a njegov sin, Luj XIV, je transformisao iz vikendice u raskošnu palatu. Palata je postala sedište moći i vlade Francuske i to je bila sve do Francuske revolucije 1789. godine. U XIX veku palata je pretvorena u francuski istorijski muzej. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i “Dvorana ogledala”. Povratak u Pariz. Slobodno vreme. Noćenje.

4.dan     (03.maj 2020.)                        Pariz

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak četvrti Monmartr, u pratnji vodiča. Ovaj deo grada je pozant i kao boemska četvrt, a nalazi se na jednom od 11 brda i brežuljaka na kojima leži Pariz. Na samom vrhu se uzdiže bazilika Sakr Ker, čija su kopula i zvonik jedan od najmarkatnijih simbola grada. Upravo ispred ove bazilike se nalazi i čuveni vidokovac, odakle se pruža pogled na Pariz. Sledi šetnja ulicama oko glavnig trga Tertr, gde se mogu videti desetine slikara sa štafelajima na kaldrmi, brojni kafei i barovi. Šetnja se završava na trgovima Pigal i Blanš u samom podnožju, gde se nalazi i kabare „Mulen Ruž”, takođe jedan od simbola grada...Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5.dan     (04.maj 2020.)                        Pariz – Beograd

Doručak i odjavljivanje iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Let za Beograd na liniji AF1660 u 09.40h. Sletanje u Beograd u 11.55h. Kraj programa.

Smene

30.04.2020.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

· Avio prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd kompanijom Air France · Aerodromske takse (76 eur, čiji je iznos podložan promeni) · Transfer aerodrom-hotel-aerodrom · 4 noćenja sa doručkom u navedenom hotelu 3* · Panoramsko razgledanje grada · Usluge vodiča na srpskom jeziku · Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

· Fakultativni izleti · Putno zdravstveno osiguranje · Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

Cena od
599 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?