• HOLIDAY
    Paralia
    SOLUN & METEORI 1 maj
  • SOLUN & METEORI 1 maj
  • SOLUN & METEORI 1 maj

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi HOLIDAY, Grčka, Paralia

Paralia Evropski gradovi 2019

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan KRAGUJEVAC GRČKA

Polazak iz Kragujevca u 20:00 ispred Rode. Putovanje preko Makedonije. Noćna vožnja sa pauzama za osveženje.

2.dan SOLUN - PARALIJA

Dolazak u Solun, panoramsko razgledanje grada: vožnja pored pristaništva i panorama Bele kule, zatim Sajam, Univerzitet, Rotonda, Galerijusov slavoluk, Aristotelov trg, spomenik kralju Konstantinu, Crkva Sv Dimitrija. Obilazak Srpskog vojničkog groblja na Zejtinliku. Slobodno vreme u centru grada. Predlažemo da prošetate starim gradskim jezgrom i obiđete gradsku tržnicu gde se prodaju začini, razne vrste maslina i još puno toga. Za uživanje predlažemo da popijete kafu ili čaj u jednoj od mnogobrojnih bašti i lokala na Aristotelovom trgu. U 14h nastavak putovanja. Dolazak u Paraliju, smeštaj, slobodno vreme. Noćenje.

3.dan PARALIJA - (METEORI)

Doručak. Polazak u 8:30 na celodnevni izlet do Meteora- fakultativno. Obilazak crkve Sv. Petke, lekoviti izvor. Nastavak putovanja do živopisnog gradića u podnožju Meteora, Kalambake. Razgledanje i poseta radionici za ručnu izradu ikona. Nastavak puta za Meteore. Poseta čuvenom srednjovekovnom kompleksu Manastira sa ulaskom u jedan od manastira. Ručak kod Kalambake (fakultativno). Nastavak putovanja pored Larise. Uveče povratak u Paraliju. Noćenje.

4.dan PARALIJA - SOLUN

Doručak. Polazak u 10h za Solun. Slobodno vreme za šoping i zabavu u TC Kosmos (Zara, Mango, Adidas...) Povratak za Srbiju. Noćna vožnja.

Smene

30.04.

Napomene o ceni

FIRST MINUTE do 25.03.

U cenu je uključeno

- prevoz modernim turističkim autobusom na navedenoj relaciji - smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom app A kat - razgledanja prema programu - usluge turističkog vodiča

U cenu nije uključeno

- obavezno zdravstveno osiguranje 460 rsd - lokalnu taksu (oko 1€) - ostale ne pomenute troškove;

Cena od
82 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete