• BELVI TRAVEL
    Solun
    SOLUN - GRČKA - USKRS I 1.MAJ 2019.
  • SOLUN - GRČKA - USKRS I 1.MAJ 2019.
  • SOLUN - GRČKA - USKRS I 1.MAJ 2019.

Evropski gradovi BELVI TRAVEL, Grčka, Solun

Solun Evropski gradovi 2019

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan BEOGRAD...

Polazak iz Beograda u 21h sa BAS-ove autobuske stanice (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja teritorijom Srbije i Makedonije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan ... SOLUN

Dolazak u Solun u prepodnevnim satma. Panoramsko razgledanje grada: Bela kula, Rotonda, Galerijusov Slavoluk… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan SOLUN - OLIMP - PARALIA - SOLUN

Doručak. Slobodan dan ili mogućnost fakultativnog izleta. Odlazak na mitsku planinu Olimp i poseta vidikovcu Stavros, koji se nalazi na 1100 m nadmorske visine i sa kog se pruža prelep pogled na najviši vrh Mitikas. Nakon toga odlazak u najpoznatije letovalište olimpske regije, Paraliju. Paralia je poznata i po mnogobrojnim prodavnicama kože i krzna, koje rade tokom čitave godine. Slobodno vreme za odlazak u šetnju i shoping u Paralii. U popodnevnim satima povratak u Solun. Noćenje.

4. dan SOLUN...

Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak srpskog vojničkog groblja Zejtinlik. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima. Putovanje kroz Makedoniju i Srbiju.

5. dan ...BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj putovanja.

Smene

25.04 - 29.04.2019. 01.05 - 05.05.2019.

Napomene o ceni

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U cenu je uključeno

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO: prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) na navedenoj relaciji smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotel 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Solunu, doručak – kontinentalni (samoposluživanje) razgledanja i obilaske prema programu usluge turističkog vodiča tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO: peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji) Grčka “STATE TAX” – plada se u efektivi na recepciji hotela po dolasku – prijavi. PO SOBI, ukupno za 2 nodi: za hotel 3*- 3€ međunarodno putno zdravstveno osiguranje individualni troškovi, fakultativni izleti, ulaznice za muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

Cena od
99 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete