• FANTAST TOURIST
    Firenca
    Peruđa, 3 noći, Festival čokolade
  • Peruđa, 3 noći, Festival čokolade
  • Peruđa, 3 noći, Festival čokolade

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi FANTAST TOURIST, Italija, Firenca

Firenca Evropski gradovi, Peruđa, 3 noći, Festival čokolade

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Program putovanja:

1. dan (Utorak 22. Oktobar)   Polazak iz Novog Sada i Beograda u večernjim satima (oko 21h/22h). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanje carinskih formalnosti...

2. dan (Sreda 23. Oktobar)   ORVIETO - KJANĆANO TERME     Jutarnja vožnja preko pokrajina Frulji-Đulija i Veneto pa potom preko Emilija Romanje i Toskane. Dolazak u ORVIETO u ranim popodnevnim satima. Tročasovni boravak. Odlazak do starog grada sa funikularom, i potom polazak u razgledanje grada: bunar Sv. Patrika (bez ulaska), Duomo – katedrala iz 13. veka sa raskošnom gotskom fasadom, palata Kapetana, trg Republike… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u KJANĆANO TERME. Smeštaj u hotel. Sastanak sa vodičem u dogovoreno vreme na recepciji hotela i polazak u laganu orijentacionu šetnju banjom ka starom gradu KJANĆANU. Slobodno vreme i individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan (Četvrtak 24. Oktobar)             TODI - SPOLETO    Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet sa polaskom u 9h i povratkom do 20h. Putovanje do malenog gradića TODI. Po dolasku sledi kraći obilazak srednjovekovnog grada uz razgledanje: trg Naroda, palata Naroda, palata Kapetana, palata Priori… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odlazak u SPOLETO. Po dolasku, sledi kraći obilazak istorijskog centra uz razgledanje: bazilika San Salvatore – remek-delo lombardske arhitekture, pod zaštitom UNESCO-a, Duomo – katedrala iz 11. veka, trg Merkato sa prelepom fontanom Fonte di Piazza,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak ka hotelu u 18h. Povratak u Kjanćano u hotel oko 20h. Noćenje.

4. dan (Petak 25. Oktobar)   ASIZI – FOLINJO     Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet sa polaskom u 9h i povratkom do 21h. Putovanje do ASIZIJA, po mnogima najlepšeg grada Umbrije. Po dolasku u Asizi, sledi kraća šetnja izuzetno živopisnim istorijskim centrom grada do nadaleko čuvene bazilike Sv. Franje Asiškog, osnivača Franjevačkog reda u rimokatoličkoj crkvi. Budući da je ovaj red jedan od najpoštovanijih u crkvi, bazilika koja je izgrađena kako bi se u njoj čuvale mošti Sv. Franje, predstavlja remek-delo srednjovekovne umetnosti. Sastoji se iz Gornje i Donje bazilike, a obe su bogato umetnički obrađene od strane velikih imena umetnosti, poput Đota, Ćimabue, Lorencetija i dr. Slobodno vreme za individualnu posetu bazilici. Polazak iz Asizija u 15h. Kraće putovanje do FOLINJA. Po dolasku, sledi kraći obilazak gradića uz razgledanje: trg Republike sa jedinstvenim arhitektonskim ansamblom koji čine Duomo, palata Komune i palata Trinči. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak ka hotelu u 19h. Povratak u hotel oko 21h. Noćenje.

5. dan (Subota 26. Oktobar)     PERUĐA     Doručak. Odjava iz hotela u 8.30h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili polazak na fakultativni izlet sa obilaskom PERUĐE. Dolazak u Peruđu oko 10h. Sa terminala mini-metroa polazak ovim atraktivnim prevoznim sredstvom ka istorijskom centru grada. Po dolasku sledi organizovani obilazak uz razgledanje: glavni gradski trg IV Novembra sa lepom srednjovekovnom palatom Priori i katedralom San Lorenca, fontana Mađore od belog i pink mermera, Korzo Vanuči – glavna trgovačka zona grada,… Slobodno vreme za uživanje u festivalskoj atmosferi i u čokoladi po kojoj je Peruđa čuvena širom sveta. Polazak iz Peruđe u 20h. Putovanje ka Srbiji. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

6. dan (Nedelja 27. Oktobar)   Dolazak Novi Sad/Beograd u ranim popodnevnim satima. Kraj putovanja.

Smene

22. - 27. OKTOBAR 2019. ORVIETO – KJANĆANO – TODI – SPOLETO – ASIZI – FOLINJO - PERUĐA

Napomene o ceni

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska. Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2020. Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.05.2020. Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2020. U sve cene je uračunat PDV od 20% NAPOMENE: PUTNIK JE U OBAVEZI DA ISPLATI ARANŽMAN 15 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA! PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I BROJ PASOŠA! UKOLIKO PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA NIJE OSTAVLJEN BROJ PASOŠA, ROK ZA DOSTAVU BROJA PASOŠA JE 24 SATA!!! TAČNO VREME POLASKA I MESTO POLASKA BIĆE POZNATI ISKLJUČIVO JEDAN DAN PRE PUTOVANJA I BIĆE OBJAVLJENI NA WEB STRANICI ORGANIZATORA www.fantast.rs ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA!

U cenu je uključeno

prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema) 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni/ klasičan način usluživanja ) u hotelu sa 3*** u Kjanćano Termama smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!) obilazak Orvieta (bez karti za funikular) i Kjanćana prema programu uz tumačenja turističkog vodiča usluge vodiča organizacione troškove Izlet za Todi i Spoleto prema programu putovanja Izlez za Asizi i Folinjo prema programu Izlet za Peruđu (bez karti za mini metro)

U cenu nije uključeno

Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 5 € u din.protivvrednosti) Ostale nepomenute usluge Doplatu za jednokrevetnu sobu – 60 € Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 80 € Karte za javni prevoz povratna karta za funikular u Orvietu 4 € + povratka karta za mini-metro u Peruđi 3 € - UKUPNO 7 € - plaća se na licu mesta vodiču koji će za celu grupu kupiti karte! Gradsku turističku taksu koja u Kjanćanu iznosi 1 € po osobi i noćenju (ukupno 3 € po osobi za 3 noćenja) – taksa se plaća na recepciji hotela U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnih izleta za uplatu na licu mesta su: Todi i Spoleto – 30 € Asizi i Folinjo – 30€ Peruđa bez karti za mini-metro– 25 €

Cena od
149 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Firenca putovanje Firenca
Toskana - Doček Nove godine u Firenci

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete