• VIVA TRAVEL
    Milano
    Milano, Đenova & jezero Komo, 5 dana - Autobus
  • Milano, Đenova & jezero Komo, 5 dana - Autobus
  • Milano, Đenova & jezero Komo, 5 dana - Autobus

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi VIVA TRAVEL, Italija, Milano

Milano Evropski gradovi 2019

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

VIVA OBILASCI:  Milano – Đenova – Outlet Serravalle – Jezero Komo                             

1. dan  BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 17 časova sa perona glavne  autobuske stanice (BAS -a). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. dan  MILANO
Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan  MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERRAVALLE – MILANO
Doručak.
Slobodno dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Đenove. Đenova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan  MILANO – JEZERO KOMO
Doručak.
Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji ...Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru. U poslepodnevnim časovima povratak u Milano i nastavak puta za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema Srbiji.                                                                                

5. dan  BEOGRAD
Dolazak u Beograd (na dolazne perone) u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)                                  

Smene

05.09 – 09.09.2019. 26.09 – 30.09.2019. 17.10 – 21.10.2019. 08.11 – 12.11.2019. 28.11 – 02.12.2019. 12.12 – 16.12.2019.

Napomene o ceni

Cena aranžmana su po osobi, plaćanje u više mesečnih rata. SPECIJALNE PONUDE!

U cenu je uključeno

• prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom) • smeštaj u Milanu (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2 +1 sobama • obilaske prema programu (Milano) • troškove organizacije i vođenja aranžmana • usluge licenciranog pratioca grupe • peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )

U cenu nije uključeno

• međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 5 € (osobe od 18 – 69 god.), 3 € (deca od 0 meseci – 17,99 god.), 10 € (osobe od 70 – 84 god.) • Osiguranje od otkaza ili prekida turistickog putovanja. Placa se u iznosu od 2% od ukupne cene aranzmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA • obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 5 € po noćenju / po osobi • ulaznice i fakultativne izlete • peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS )

Cena od
69 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Milano putovanje Milano
Milano, Đenova & jezero Komo, 5 dana - Autobus

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete