• BELVI TRAVEL
    Rim
    RIM - ITALIJA - 1.MAJ 2019
  • RIM - ITALIJA - 1.MAJ 2019
  • RIM - ITALIJA - 1.MAJ 2019

Evropski gradovi BELVI TRAVEL, Italija, Rim

Rim Evropski gradovi 2019

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan (01.05.2019.) BEOGRAD - RIM

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu ,,Nikola Tesla” ispred šaltera za čekiranje dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Rim kompanijom Air Serbia u ranim jutarnjim časovima (poletanje predviđeno u 08.00 časova). Sletanje na aerodrom u Rimu nakon dva sata leta. Po sletanju na aerodrom u Rimu transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne ili fakultativno popodnevno panoramsko razgledanje grada autobusom. Noćenje.

2. dan (02.05.2019.) RIM

Doručak. Poludnevni fakultativni izlet – Tivoli i poseta kompleksu Vila D’ Este koji sa svojom palatom i baštom pripada neponovljivoj renesansnoj baštini.Jedinstvena je zbog više stotina monumentalnih fontana, od kojih su najlepše one koje su izgrađene u baroknom stilu i imitiraju zvukove kao što su cvrkut ptica ili orgulje. Noćenje.

3. dan (03.05.2019.) RIM

Doručak. U jutarni časovima poludnevni fakultativni izlet – Forum i Koloseum. Obilazak najznačajnijih lokaliteta antičkog Rima, mesto na kome je on nastao i na kome su ovekovečene njegove najveće pobede i dostignuća. Nekada središte političkog, religioznog i javnog života, danas je arheološki lokalitet na kome svaki kamen pripoveda neku istorijsku priču i legendu. U kasnim popodnevnim satima poludnevna fakultativna poseta Crkvi Svetog Petra, vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli. Noćenje.

4. dan (04.05.2019.) RIM - BEOGRAD

Doručak. Poludnevni fakultativni izlet – barokna šetnja gradom sa obilaskom Trg Republike, Via Nacionale, Fontana di Trevi, Trg Rotonde sa Panteonom, Trg Navona, Trg Venecija ili slobodno vreme do transfera na aerodrom. Transfer do aerodroma za let u večernjim časova ( poletanje aviona za Beograd oko 22:00 časova). Sletanje u Beograd nakon dva sata leta. Kraj putovanja.

Smene

01. - 04.05.2019.

Napomene o ceni

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U cenu je uključeno

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO: avio prevoz na relaciji Beograd-Rim-Beograd transfer autobusom aerodrom-hotel-aerodrom u Rimu smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* ili 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom (samoposluživanje) usluge vodiča i troškovi organizacije putovanj

U cenu nije uključeno

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: avio takse na 65,4 evra (taksa Apt Beograd 21.42 evra , 0,98 RF , Apt Barselona 43,00 evra, plaćaju se u agencij) dinarski deo aranžmana – 1990rsd po osobi boravišna taksa se plaća na licu mesta i iznosi 4€ po noći po osobi u hotelima sa 3*, 6€ po noći po osobi u hotelima sa 4* međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi i fakultativni izleti, posete/ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza. Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.

Cena od
379 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete