• BELVI TRAVEL
    Sicilija
    SICILIJA PALERMO direktan čarter let za Sretenje 2020
  • SICILIJA PALERMO direktan čarter let za Sretenje 2020
  • SICILIJA PALERMO direktan čarter let za Sretenje 2020

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi BELVI TRAVEL, Italija, Sicilija

Sicilija Evropski gradovi, SICILIJA PALERMO direktan čarter let za Sretenje 2020

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Sicilija Najveće ostrvo u Mediteranu, očaravajuće prirode, velelepnih gradova, živopisnih sela i bogate kulturne baštine, oslanja se na špic italijanske „čizme“. Šarmantni gradovi koji ne gube svoju lepotu tokom burnih vekova, mediteranski duh, prelepo more koje zapljuskuje peščane plaže i šljunkovitu obalu Sicilije, priroda… 

Palermo je izuzetno živ grad, pun kontrasta, sa prelepim gradskim trgovima i katedralom, čiji siromašni kvartovi govore o naličju života ovog grada. Palermo je jednako intreresantan koliko i mističan. Grad kraljeva i prosijaka. Po veličini je peti grad i jedan je od najstarijih.

1.dan(16.02.2020.) BEOGRAD - PALERMO

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera agencije, u sali za međunarodne odlaske u 09:00 časova. Poletanje za Palermo u 11:30 časova avionom tipa airbusA330. Sletanje na aerodrom “Falcone-Borsellino” u 13:00 časova. Transfer do izabranog hotela. Fakultativni izlet u popodnevnim časovima: pešačka tura po Palermu u pratnji vodiča. Obilazak Teatra Masimo, Trgovi “Quattro canti” i „Pretoria”, Crkva Santa Maria poznata pod nazivom „Martorama“, Via Vittorio Emanuele, zatim Katedrala “Maria Santissima Assunta”, Park 200 palmi i panorama Kraljevske palate… Noćenje. Cena izleta: 15eur po osobi.

2.dan(17.02.2020.) PALERMO

Doručak. Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet – Pjaca Armerina i Agriđento. Pjaca Armerina je istorijski grad koji je Unesko proglasio svetskom kulturnom baštinom 1997. godine. Poseta rimskoj vili u Pjaca Armerini, čuvenoj po 3500 m2 mozaika na kojima su oslikane razne mitološke scene. Poseta čuvene Doline hramova u Agriđentu, velelepnih ostataka hramova nastalih s kraja VI i početkom V veka p.n.e. Povratak u Palermo oko 19 časova. Noćenje. Cena izleta: 50eur po osobi.

3.dan(18.02.2020.) PALERMO

Doručak. Slobodno vreme ili celodnevni fakultativni izlet – Trapani sa posetom Eriće i muzeju soli. Trapani je grad koji ima najduzu pesacku zonu, čuveni korzo, kao i veliki broj crkava koje datiraju iz razlicitih perioda burne istorije. Šetnja kroz Eriće jedno od najposećenijih mesta zapadne Sicilije. Povratak u Palermo oko 17 časova. Noćenje. Cena izleta: 45eur po osobi.

4.dan(19.02.2020.) PALERMO - BEOGRAD

Doručak. Odjavljivanje iz soba do 10 časova. Slobodno vreme do transfera na aerodrom ili izbor dva fakultativna izleta: Ćefalu i Monreale ili Ćefalu i Korleone. Ćefalu, šarmantno primorsko mesto, ima bogatu istoriji, katedralu, muzej i male ušuškane ulice dok katedrala u mestu Monreale, koja je bila sedište sicilijanskih kardinala i manastir, svojim brojnim predmetima govori o istoriji ovog ostrva. Mesto Korleone je poznato kao mesto iz kojeg potiče najsurovija mafija koja je vladala 80 – tih godina prošlog veka. Transfer na aerodrom. Predviđeno poletanje za Beograd u 20 časova. Sletanje u 21.45 časova. Cena izleta: 45eur po osobi. Kraj putovanja.

Smene

Termin putovanja: 16 – 19. Februar 2020.

Napomene o ceni

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata. Popust za treću odraslu osobu i za dete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dve odrasle osobe) je 10 evra. Dete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dve odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba. Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit. Hotel Europa i Hotel Grand Wagner nemaju trokrevetne kao ni jednokrevetne sobe. Doplata za jednokrevetnu sobu je 100e za hotele Astoria Palace, Sao Paolo Palace, Garbibaldi i Pallazio Sitano. Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako piše u pasošu, najkasnije 7 dana pred polazak. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.

U cenu je uključeno

- Prevoz čarter letom Air Serbia na relaciji Beograd – Palermo – Beograd - Avio-takse oko 45,7 evra (konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja) Ketering u avionu u odlaznom letu Beograd – Palermo - Transferi autobusom aerodrom – hotel – aerodrom - Smeštaj u dvokrevetnim sobama, u izabranom hotelu 3*, 4* ili 5* na bazi 3 noćenja sa doručkom - Troškovi organizovanja putovanja, usluge vodiča agencije kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku.

U cenu nije uključeno

- Fakultativni izleti i posete, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza - Boravišne takse u hotelima se plaćaju na licu mesta koje iznose 1,5 evra po noći po osobi u hotelima sa 3*, 2 evra u hotelima sa 4* dok u hotelima sa 5* taksa iznosi 3e po osobi po danu - Međunarodno putno osiguranje, individualni troškovi putnika.

Cena od
349 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete