• MLADOST TURIST
    Dvorci Bavarske
    Dvorci Bavarske
  • Dvorci Bavarske
  • Dvorci Bavarske

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi MLADOST TURIST, Nemačka, Dvorci Bavarske

Dvorci Bavarske Evropski gradovi 2019

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan BEOGRAD Polazak iz Beograda oko 18:00 sa perona glavne autobuske stanice (BAS –a), ulaz iz KaraĊorĊeve ulice, (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema Nemačkoj. 2. dan SALZBURG – MINHEN Dolazak u jutarnjim časovima u poznati austrijski grad Salzburg. Po dolasku obilazak grada: Katedrala, Glokenšpil, Nadbiskupska palata, Mocartova kuća, Getraidegase, Mirabel dvorac i vrt... Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema Minhenu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje. 3. dan MINHEN Doruĉak. Panoramski obilazak Minhena: dvorac Nimfenburg – letnja rezidencija dinastije Vitelsbah, kraljevska rezidencija, Nacionalna opera i pozorište, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (zvona), pijaca Viktualienmarkt... Nakon obilaska slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti (preporuka: pinakoteke, muzej BMW, Olimpijsko selo...). Povratak u hotel. Noćenje. 4. dan MINHEN – DVORAC NOJŠVANŠTAJN – DVORAC LINDERHOF – FISEN – MINHEN Doruĉak. Odlazak do dvorca Nojšvanštajn, koji je podignut na nepristupačnoj litici u stilu staronemačkih viteških zamkova. Inspirisao je Volta Diznija na izradu prepoznatljive “špice” za brojne crtane filmove. Nastavak putovanja do gradića Fisen, koji se nalazi na najvišoj tački u Bavarskoj (808m nadmorske visine). Nakon obilaska, nastavak putovanja do dvorca Linderhof, palate bavarskog kralja Ludviga II (druga polovina XIX veka). Prvobitno je izgrađen za potrebe lova, a za Ludvigovog oca Maksimilijana II, kasnije ga je Ludvig II preuredio, u skladu sa svojim ukusom za ekscentričnost i pozlatio njegove odaje. Povratak u Minhen u večernjim časovima. Noćenje. 5. dan MINHEN - DVORAC HERENHIMZE Doruĉak. Nakon doručka napuštanje hotela. Polazak prema najvećem bavarskom jezeru Himze. Po dolasku vožnja brodom do ostrva na kojem se nalazi prelepi dvorac Herenhimze. Obilazak dvorca, koji je podignut poslednji, u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Nakon obilaska povratak brodom sa ostrva. U poslepodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna voţnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu. 6. dan BEOGRAD – Dolazak u Beograd (na dolazne perone) u ranim jutarnjim časovima.

Smene

24-05/29-05, 18-06/23-06, 16-07/21-07, 13-08/18-08, 10-10/15-10, 07-11/12-11

Napomene o ceni

Cena je izražena u eur po osobi. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po kursu poslovne banke na dan uplate. Prilikom rezervacije se plaća 30% od cene aranžmana. Postoji mogućnost odloženog plaćanja na 3 mesečne rate polaganjem čekova gradjana.

U cenu je uključeno

CENA ARANŢMANA OBUHVATA:  prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)  smeštaj u Minhenu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelima u rangu 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama  obilaske prema programu (Minhen, Salzburg)  troškove organizacije i vođenja aranžmana  usluge licenciranog pratioca grupe

U cenu nije uključeno

CENA ARANŢMANA NE OBUHVATA:  troškove rezervacija, ulaznica i prevoza za dvorce Linderhof, Nojšvanštajn i Herenhimze – 40 € (plaćanje na licu mesta)  voţnju brodom do zamka Herenhimze (povratna karta, plaća se na licu mesta) – 8 € odrasli / 4 € deca od 4 – 12 godina / besplatno deca od 0 – 4 godine  međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji)  osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama, ili putem telefona. PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OBE VRSTE OSIGURANJA  peronsku kartu (stanični vaučer) za ulazak na perone Beogradske autobuske stanice (BAS)

Cena od
159 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete