• FANTAST TOURIST
    Minhen
    Dvorci Bavarske - Jesen u Bavarskoj
  • Dvorci Bavarske - Jesen u Bavarskoj
  • Dvorci Bavarske - Jesen u Bavarskoj

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi FANTAST TOURIST, Nemačka, Minhen

Minhen Evropski gradovi, Dvorci Bavarske - Jesen u Bavarskoj

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

POZOVITE BESPLATAN BROJ 0800 400 104

 

Program putovanja:

1. dan (Utorak 22. Oktobar / Utorak 29.Oktobar/ Četvrtak 7. Novembar)     Polazak iz Beograda i Novog Sada u kasnim popodnevnim satima ( oko 18h ). Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan (Sreda 23. Oktobar / Sreda 30.Oktobar / Petak 8. Novembar)   KIMZE – MINHEN   Dolazak u prepodnevnim satima na JEZERO KIM. Po dolasku u gradPRIEN ukrcavanje na brod (fakultativno) za Hereninzel („Muško ostrvo”) na kojem će se posetiti dvorac Herenkimze koji je izgradio Ludvig II u kombinaciji rokokoa i baroka sa mnogobrojnim detaljima od zlata, skupocenog porculana i mermera. Dvorac nikada nije dovršen, a kralj je u njemu boravio samo 9 dana. Nastavak vožnje brodićem do ostrva Fraueninzel („Žensko ostrvo”). Slobodno vreme za uživanje na ostrvu uz obilazak kompleksa Benediktinske opatije. Nastavak putovanja do MINHENA. Dolazak u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan (Četvrtak 24. Oktobar /Četvrtak 31.Oktobar / Subota 9. Novembar)    MINHEN - NIMFENBURG            Doručak. Panoramsko razgledanje centra bavarske prestonice: Švabing – umetnički i univerzitetski kvart, Odeonplac sa Feldhernsalom i Teatiner crkvomMinhenski dvorac Rezidenc – zimska rezidencija dinastije Vitelsbah, Bogorodičina crkva sa dva barokna zvonika, Marienplatc (Marijin trg) – srce starog Minhena sa Gradskom kućom i čuvenim Glokenšpilom – starim satom sa figurinama; crkva Svetog PetraStara Gradska kućaGradska Pivnica – Hofbrojhaus u kojoj je Hitler održao svoj čuveni govor,... ObilazakNIMFENBURGAkraljevske rezidencije dinastije Vitelsbah iz koje potiče i čuveni bavarski „ludi“ kralj Ludvig II. Razgledanje baroknih vrtova. Slobodno vreme u centru grada. Povratak u hotel oko 20h. Noćenje.

4. dan (Petak 25. Oktobar / Petak 01.Novembar / Nedelja 10. Novembar)   LINDERHOF – NOJŠVANŠTAJN     Doručak. Celodnevni fakultativni izlet. Putovanje ka oblasti Bavarskih Alpa. Uživanje u spektakularnim pejsažima koji su inspirisali Riharda Vagnera da stvori neka od najvećih remek-dela klasične muzike. Obilazak bajkovitog zamka LINDERHOF, jedinog od tri dvorca koji je kralj Ludvig II završio za života. Dvorac je okružen sjajnim parkovima sa čudnim građevinama koje pripadaju svetu Vagnerovih opera. Odlazak do možda najlepšeg i najspektakularnijeg zamka na svetu NOJŠVANŠTAJNA koji je poslužio kao inspiracija velikom Voltu Dizniju za zamak Trnove Ružice. Novi labuđi grad, kako glasi ime u prevodu, predstavlja ostvarenje sna kralja Ludviga II. U magnovenju, kralj je osmislio dvorac iz snova koji u ranim jutarnjim satima obavijaju oblaci mistične magle koja se diže iz doline ispod litice na kojoj je zamak sazdan. Zaista prizor koji će svakoga ostaviti bez daha... Nakon obilaska zamka povratak u Minhen. Noćenje.

5. dan (Subota 26. Oktobar / Subota 02.Novembar / Ponedeljak 11. Novembar)   MINHEN – SALCBURG     Doručak. Odjava iz hotela u 9h. Odlazak iz Minhena i putovanje do obližnjeg SALCBURGA u Austriji. Po dolasku, sledi organizovani pešački obilazak baroknog grada uz razgledanje: dvorac Mirabel sa fantastičnim vrtovima, Katedrala – veličanstvena barokna crkva sa dva zvonika, Rezidencija – sedište biskupske uprave u srednjem veku, Mocartova rodna kuća, panoramaSalcburškog zamka… Slobodno vreme do 15h. Polazak ka Srbiji. Noćna vožnja preko Mađarske.

6. dan (Nedelja 27. Oktobar / Nedelja 03.Novembar / Utorak 12. Novembar)   Dolazak u Novi Sad / Beograd u jutarnjim časovima. Kraj putovanja.

Smene

22. – 27. OKTOBAR 2019. 29. OKTOBAR – 03. NOVEMBAR 2019. 7. – 12. NOVEMBAR 2019. MINHEN – NIMFENBURG – LINDERHOF – NOJŠVANŠTAJN – KIMZE – SALCBURG

Napomene o ceni

PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska. Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima a obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2020. Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.05.2020. Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2020. U sve cene je uračunat PDV od 20% NAPOMENE: PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I BROJ PASOŠA! UKOLIKO PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA NIJE OSTAVLJEN BROJ PASOŠA, ROK ZA DOSTAVU BROJA PASOŠA JE 24 SATA!!! TAČNO VREME POLASKA I MESTO POLASKA BIĆE POZNATI ISKLJUČIVO JEDAN DAN PRE PUTOVANJA I BIĆE OBJAVLJENI NA WEB STRANICI ORGANIZATORA www.fantast.rs ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA!

U cenu je uključeno

prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema) 3 noćenja sa doručkom ( „buffet“ švedski sto - samoposluživanje) u hotelu sa 3* u Minhenu smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!) obilaske Minhena i Salcburga prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča peronske karte za polazak iz Beograda usluge vodiča organizacione troškove Dvorac Nimfenburg sa ulaznicom i obilaskom prema programu Izlet Linderhof – Nojšvanštajn sa obilascima prema programu i uključenim ulaznicama za dvorce Obilazak ostrva Hereninsel, dvorca Herenkimze sa uključenom ulaznicom i ostrva Frauinsel (bez karte za brod)

U cenu nije uključeno

Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 6 € u din.protivvrednosti) Ostale nepomenute usluge Doplatu za jednokrevetnu sobu – 80 € Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 90 € Obavezna doplata na licu mesta za brodski transfer Prien-Hereninzel-Fraueninzel-Prien – za odrasle 8 €, za decu 4-12 godina- 4€ Umanjenje za sopstveni prevoz -20€ po osobi U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnog programa za uplate na licu mesta su: Dvorac Nimfenburg sa vodičem, muzej kočija i muzej porcelana – 15 € Izlet Linderhof – Nojšvanštajn sa ulaznicama za dvorce i autobuskim prevozom – 45 € Ulaznica i obilazak dvorca Herenkimze, ostrva Hereninsel i Frauinsel - 20 €

Cena od
189 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete