• BELVI TRAVEL
    Krakov
    KRAKOV - POLJSKA - USKRS 2019.
  • KRAKOV - POLJSKA - USKRS 2019.
  • KRAKOV - POLJSKA - USKRS 2019.

Evropski gradovi BELVI TRAVEL, Poljska, Krakov

Krakov Evropski gradovi 2019

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.da(26.04.2019.) BEOGRAD - NOVI SAD - KRAKOV

Sastanak putnika na parkingu Turistički terminal (SP Lasta A.D. autoput Beograd-Niš br 4) u 06.40h (za tačno vreme i mesto polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Polazak autobusa u 07:00h. Vožnja preko Novog Sada i Horgoša sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Krakov. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

2.dan(27.04.2019.) KRAKOV - AUŠVIC - BIRKENAU - KRAKOV

Doručak. Panoramsko razgledanje grada: brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, pećina zmaja koja je simbol Krakova, stari gradski Rinek sa zvonikom, crkva Sv. Marije, Univerzitet Jagielo iz XIV veka, Jevrejska četvrt Kazimierz, ulica Kanoniczna sa zgradama iz XIV veka. Slobodno vreme ili fakultativna poseta logoru Aušvic i Birkenau (najozloglašeniji logor nacističke Nemačke iz II svetskog rata). Obilazak logora Aušvic. Nakon obilaska poseta logoru Birkenau u kome je sniman čuveni film „Šidlerova lista“. Povratak u Krakov. Noćenje.

3.dan(28.04.2019.) KRAKOV - VROCLAV - KRAKOV

Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Vroclav. Po dolasku panoramsko razgledanje grada: trg Rinek koji datira iz 13. veka na kome se nalazi stara gradska kuća, Kraljevska palata iz 18. veka, crkva Sv. Marije koja datira iz 13. veka, ulica Podvale, najviša zgrada u Poljskoj – Nebeski toranj, trg Grundvalszki, narodna dvorana Stuelicia koja se nalazi na listi UNESCO, gradski park sa japanskom baštom, panorama Raclavice – platno dužine 120 metara na kome je prikazana bitka iz 18. veka za nezavisnost Poljske, muzička fontana, most Tumski, skulpture patuljaka kojih ima svuda po gradu i simbolišu otpor komunizmu… Slobodno vreme u gradu koji je 2016. godine proglašen za Evropsku prestonicu kulture. Povratak u Krakov. Noćenje.

4.dan(29.04.2019.) KRAKOV - RUDNIK SOLI VELIČKA - NOVI SAD - BEOGRAD

Doručak. Slobodno vreme do polaska ili fakultsativni obilazak 700 godina starog rudnika soli “Velička”, koji je najstariji rudnik u Evropi. Čudo prirode na 135 metara dubine do koje se dolazi specijalnim liftom gde se nalazi spektakularno podzemno jezero, kraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. Povratak u Krakov i polazak za Beograd. Vožnja teritorijom Poljske i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Novi Sad i Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj putovanja.

Smene

26.04. - 29.04.2019.

Napomene o ceni

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po efektivnom prodajnom kursu banka Intese na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U cenu je uključeno

U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO: prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD) na navedenoj relaciji smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom u Krakovu, doručak – buffet servis (samoposluživanje) razgledanje prema programu usluge vodiča, troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO: dinarski deo aranžmana – 1790rsd po rezervaciji međunarodno zdravstveno osiguranje individualni troškovi putnika fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

Cena od
189 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete