• FANTAST TOURIST
    Krakov
    Krakov (2 noći)
  • Krakov (2 noći)
  • Krakov (2 noći)

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi FANTAST TOURIST, Poljska, Krakov

Krakov Evropski gradovi, Krakov (2 noći)

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan (ČETVRTAK 29. APRIL / SREDA 30. JUN / 18. AVGUST)   Polazak iz Beograda oko 16h sa glavne autobuske stanice BAS. Iz Novog Sada oko 17.30h sa parkinga kod lokomotive (Žel.stanica). Noćna vožnja kroz Srbiju, Mađarsku, Slovačku i Poljsku sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora...

2. dan (PETAK 30. APRIL / ČETVRTAK 1. JUL / 19. AVGUST)     KRAKOV   Dolazak u KRAKOV u prepodnevnim časovima. Obilazak nekadašnje prestonice Poljske sa razgledanjem zamka/tvrđave Vavel, Brda Vavel sa kraljevskim dvorcem i katedralom, Pećine Zmaja koja je i simbol Krakova, Stari gradski Rinek (trg) sa zvonikom, Crkvu Svete Marije... Šetnja Jevrejskim kvartom Kazimjež do Mosta ljubavi... Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan (SUBOTA 1. MAJ / PETAK 2. JUL / 20. AVGUST)    KRAKOV – AUŠVIC/BIRKENAU   Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili fakultativna poseta nekadašnjem zloglasnom nacističkom koncentracionom logoru AUŠVIC – BIRKENAU (današnji spomen - muzej pod zaštitom UNESCO-a). U kompleks se ulazi kroz čeličnu kapiju na kojoj se nalazi nacistički slogan „Arbeit macht frei“ – „Rad oslobađa“. Obilazak kompleksa sa lokalnim vodičem uz upoznavanje sa ovim najstravičnijim mestom istorije Drugog svetskog rata. Povratak u Krakov. Slobodno vreme za individualne aktivnostu uz preporuke da se poseti nekadašnja fabrika Oskara ŠindleraIstorijski muzej Vavel... Takođe, slobodno vreme možete provesti u odličnom šopingu, degustacija poljskih specijaliteta u sjajnim restoranima... Noćenje.

4. dan (NEDELJA 2. MAJ / SUBOTA 3. JUL / 21. AVGUST) KRAKOV – VJELIČKA - ... Doručak. Odjava iz hotela do 9h. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta do najstarijeg rudnika soli u Evropi, VJELIČKA. Po dolasku spuštanje stepenicama sa lokalnim vodičem do dubine od 135 m gde se nalazi i spektakularno podzemno jezerokraljevska kapela napravljena od soli i koncertna dvorana. U povratku izlaz je specijalnim liftom. Povratak u Krakov. Polazak ka Srbiji. Noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske.

5. dan (PONEDELJAK 3. MAJ / NEDELJA 4. JUL / 22. AVGUST)   Povratak u prepodnevnim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Smene

29. APRIL – 3. MAJ 2021. 30. JUN – 4. JUL 2021. 18. – 22. AVGUST 2021.

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska. Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u evrima a obračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.10.2021. Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.10.2021. Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20.10.2021. U sve cene je uračunat PDV od 20% Napomena : Putnici koji imaju vrednosni vaučer agencije Fantast Tourist, iznos aranžmana će biti umanjen za iznos na vaučeru.

U cenu je uključeno

prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema) 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni –klasičan način usluživanja) u hotelu sa 3* u regiji Krakova smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!) Obilazak Krakova uz tumačenje profesionalnog turističkog vodiča usluge vodiča

U cenu nije uključeno

Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (može se dobiti u agenciju po ceni od oko 5 € u din u protivvrednosti) Ostale nepomenute usluge Doplatu za jednokrevetnu sobu – 45 € Doplata za dodatno sedište u autobusu – 80 € Ukoliko paket izleta nije uplaćen u agenciji, cene pojedinačnih izleta za uplatu na licu mesta su: Aušvic/Birkenau – 25 € Rudnik soli Vjelička – 35 €

Cena od
99 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Krakov putovanje Krakov
Krakov (2 noći)

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?