• FALCON
    Bukurešt
    BUKUREŠT NOVA GODINA 2024
  • BUKUREŠT NOVA GODINA 2024
  • BUKUREŠT NOVA GODINA 2024

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Evropski gradovi FALCON, Rumunija, Bukurešt

Bukurešt Evropski gradovi, BUKUREŠT NOVA GODINA 2024

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan BEOGRAD
Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim popodnevnim časovima, oko 18h. Noćna vožnja preko Srbije i Rumunije uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.


2. dan  BUKUREŠT
Dolazak u Bukurešt u prepodnevnim časovima. Obilazak grada sa vodičem: (Sala Palatuluj, zgrada skupštine, zgrada Securitatea, Opera, Nacionalna Banka, stari istorijiski centar sa zatvorom i crkvom, zgrada Parlamenta...). Fakultativno mogućnost odlaska u obilazak Parlamenta (najveće, najskuplje i najteže zgrade Evrope, a druge po veličini u svetu, posle Pentagona. Za njenu izgradnju bilo je zaduženo skoro 700 arhitekata, a gradjena je za vreme vladavine Nikolaja Čaušeskua. Smeštanje u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.


3. dan BUKUREŠT – KONSTANCA - BUKUREŠT
Doručak. Slobodno vreme u Bukureštu ili fakultativno mogućnost odlaska na izlet u Kostancu, najveću Rumunsku luku i centar rumunske rivijere, koja se nalazi na obali Crnog mora. Obilazak grada sa vodičem: kraljeva džamija, Ovidejev spomenik, rimske tereme i čuveni Kazino, građen u stilu francuskog baroka, Mamaja plaža poznata po svom kosmopolitskom duhu na kojoj se leti skuplja hiljade mladih. Povratak u Bukurešt u kasnim popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.


4.dan BUKUREŠT – SNAGOV - BUKUREST
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Bukureštu ili fakultativno mogućnost odlaska u manastir Snagov, 40 km od Bukurešta koji se nalazi na istoimenom jezeru i koji je poznat po tome što je u njemu sahranjen grof Drakula. Povratak u Bukurešt u popodnevnim časovima. Slobodno vreme. Noćenje.


5.dan BUKUREŠT
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativno mogućnost odlaska u obilazak Parlamenta (najveće, najskuplje i najteže zgrade Evrope, a druge po veličini u svetu, posle Pentagona. Za njenu izgradnju bilo je zaduženo skoro 700 arhitekata, a gradjena je za vreme vladavine Nikolaja Čaušeskua. Po završetku razgledanja, slobodno vreme za šoping i individualne akivnosti do polaska za Beograd u kasnim popodnevnim časovima. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja za pauze i obavljanje graničnih formalnosti..


6.dan  BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

Smene

29.12.2023 - 03.01.2024.

Napomene o ceni

- 30% akontacija kod prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre početka korišćenja usluge. - 40% akontacije prilikom rezervacije, a ostataka na 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE za korisnike kreditnih kartica Intesa i Komercijalne banke. Napomena u vezi fakultativnih izleta: fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezida prihvate. Za sve izlete / minimum je 25 putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

U cenu je uključeno

- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji - smeštaj u Bukureštu u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (po hotelskom normativu). - razgledanje Bukurešta u pratnji vodiča, - usluge licenciranog vodiča - pratioca na putovanju, - troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

- troškove obaveznog međunarodnog zdravstvenog osiguranja; - doplata za jednokrevetnu sobu – radi se na upit. - fakultativni izleti: Konstanca - 45€; Parlament sa ulaznicom -30€; Snagov - 15€;

Cena od
159 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?