• FANTAST TOURIST
  Temišvar
  Temišvar, Doček Nove Godine
 • Temišvar, Doček Nove Godine
 • Temišvar, Doček Nove Godine

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi FANTAST TOURIST, Rumunija, Temišvar

Temišvar Evropski gradovi, Temišvar, Doček Nove Godine

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
 • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Program putovanja

1. Dan (Utorak 31. Decembar)   BEOGRAD - NOVI SAD – TEMIŠVAR

Polazak iz Novog sada/Beograda u jutarnjim satima (oko 7h-9h). Putovanje ka Temišvaru. Dolazak u TEMIŠVAR u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Odmor. U dogovoreno vreme sastanak sa vodičem na recepciji i polazak u organizovano razgledanje grada: trg Pobede, Rumunska Mitropolija sa karakterističnim moldavskim stilom, Opera Romana, trg Oslobođenja, trg Ujedinjenja, srpska pravoslavna crkva, Barokna palata – nekadašnje sedište Srpske Vojvodine,Rimokatolička katedrala,... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. DOČEK NOVE GODINE NA TRGU uz vatromet i muzički program. Noćenje.

2. Dan (Sreda 1. Januar)   TEMIŠVAR ARAD – NOVI SAD - BEOGRAD

Kasniji doručak. Odjava iz soba do 9.30h. Slobodno vreme u Temišvaru, ili polazak na fakultativni izlet do ARADA. Po dolasku, sledi kraći obilazak istorijskog centra grada: Srpska pravoslavna crkva, rodna kuća velikog srpskog dobrotvora Save Tekelije, monument Pokajanju sa Trijumfalnom kapijom, trg Avram Iancu, palata Kulture, Gradska kuća… Slobodno vreme za individualne aktivnosti (2 sata). Povratak u Temišvar i nastavak putovanja ka Srbiji. Dolazak u Novi Sad/Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja.

  Smene

  31. DECEMBAR 2019. – 1. JANUAR 2020.

  Napomene o ceni

  USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska. Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima a, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2020. Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.05.2020. Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2020. U sve cene je uračunat PDV od 20% NAPOMENE: PUTNIK JE U OBAVEZI DA ISPLATI ARANŽMAN 15 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA! PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I BROJ PASOŠA! UKOLIKO PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA NIJE OSTAVLJEN BROJ PASOŠA, ROK ZA DOSTAVU BROJA PASOŠA JE 24 SATA!!! TAČNO VREME POLASKA I MESTO POLASKA BIĆE POZNATI ISKLJUČIVO JEDAN DAN PRE PUTOVANJA I BIĆE OBJAVLJENI NA WEB STRANICIORGANIZATORA www.fantast.rs ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA!

  U cenu je uključeno

  CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema) – „dubledecker“ autobus, na sprat obilazak prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak – a la cart) u hotelu CENTRAL sa 2** u centru Temišvara smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom ( 1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe organizacione troškove

  U cenu nije uključeno

  Ostale nepomenute usluge Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje (oko 2€ u din. protivvrednosti. Može se kupiti u agenciji) Doplatu za jednokrevetnu sobu – 25 € SVEČANU NOVOGODIŠNJU VEČERU U SRPSKOM RESTORANU U CENTRU TEMIŠVARA UZ NEOGRANIČENU KONZUMACIJA PIĆA I ŽIVU SRPSKU, RUMUNSKU I INTERNACIONALNU MUZIKU – 60 € (obavezna prijava za restoran u agenciji, plaćanje na licu mesta ) U slučaju da fakultativni izlet za Arad nije uplaćen u agenciji, njegova cena za uplatu na licu mesta je 15 €

  Cena od
  49 eur
  Više detalja
  Ponuda na sajtu agencije

  Povezane ponude

  Izdvojeno
  Temišvar putovanje Temišvar
  Temišvar, Doček Nove Godine

  YUTA - Anketa

  Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
  Letovaćete u?  Sve Yuta ankete