• BELVI TRAVEL
    San Marino
    ITALIJA SAN MARINO FERARA - RIMINI - RAVENA - BOLONJA - 5 dana (2 noćenja) - autobusom
  • ITALIJA SAN MARINO FERARA - RIMINI - RAVENA - BOLONJA - 5 dana (2 noćenja) - autobusom
  • ITALIJA SAN MARINO FERARA - RIMINI - RAVENA - BOLONJA - 5 dana (2 noćenja) - autobusom

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi BELVI TRAVEL, San Marino, San Marino

San Marino Evropski gradovi, ITALIJA SAN MARINO FERARA - RIMINI - RAVENA - BOLONJA - 5 dana (2 noćenja) - autobusom

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan BEOGRAD…

Polazak autobusa iz Beograda u 20.00h (tačno mesto i vreme polaska biće poznato dan pred putovanje, pozovite agenciju da se informišete). Noćna vožnja teritorijom Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.

2. dan ...FERARA - RIMINI

U prepodnevnim satima dolazak u Feraru. Grad je okružen renesansnim zidinama iz XV I XVI veka i u okviru njih smeštena je zaostavština porodice d’Este. Po dolasku razgledanje grada: Castello Estense - simbol Ferare, nalazi se u samom centru grada i u njegovoj blizini smestena je Gradska većnica, Katedrala, Pozorište... Nakon razgledanja slobodno vreme sve do polaska prema Riminiju. Po dolasku smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan RIMINI - RAVENA - BOLONJA (FAKULTATIVNO) - TRŽNI CENTAR (FAKULTATIVNO) - RIMINI

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme u Riminiju ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet Ravena – Bolonja - tržni centar. U dogovoreno vreme polazak prema Raveni. U okviru svojih drevnih zidina Ravena čuva najbogatije nasleđe mozaika, od kojih većina datira iz V i VI veka. Iz tog razloga ranohrišćanske i vizantijske crkve i krstionice, priznate su kao deo svetske baštine UNESCO. Po dolasku razgledanje grada: Trg naroda, spomenik Garibaldija, kapela u kojoj se nalazi grob čuvenog poete Dantea Alegijerija, šetnja do crkve San Vitale i mauzoleja Gala Placidija. Slobodno vreme sve do polaska prema Bolonji, gradu koji je poznat po najstarijem univerzitetu u Evropi, po tornjevima, arkadama  i odličnim restoranima. Po dolasku šetnja gradom od Trga XX septembra do centra grada, gde se nalazi Neptunova fontana i glavni gradski trg - Trg Madjore, koji čuva najznačajnije gradjevine u Bolonji : Baziliku Sv. Petronija, Palazzo Comunale, Palazzo Podesta. Slobodno vreme za individualne aktivnosti sve do polaska prema tržnom centru - Le Befane, gde je predvidjeno slobodno vreme za kupovinu. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan RIMINI - SAN MARINO...

Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema San Marinu. Po dolasku razgledanje grada : Bazilika Sv. Marina, datira iz 19.veka i čuva relikvije sveca zaštitnika ovog grada, Gradska većnica, kule San Marina: Guaita iz XI veka, Cesta iz XIII veka i Montale XIV vek. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme okupljanje i polazak prema Srbiji. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku sa kraćim pauzama radi odmora i prelaska državnih granica.

5. dan ...BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Kraj putovanja.

FAKULTATIVNI IZLET:

·  Ravena, Bolonja i tržni centar - 20€.

 

OPIS HOTELA:

Smeštaj u nekom od navedenih ili sličnim hotelima:

·  Hotel Spiaggia Marconi 3* http://spiaggia-marconi.hotels-rimini-it.com/en/ – udoban hotel sa 3*, nalazi se 2,7km od Trga Kavur i 2km od Marina Centro. Sobe imaju TV, telefon, klimu i sopstveno kupatilo. Doručak - kontinentalni (samoposluživanje).

·  Hotel Villa Lalla 3* - http://www.villalalla.com/en/ - hotel se nalazi u delu Riminija, koji nosi naziv Marina Centro. Otvoren je tokom cele godine, renoviran i poseduje 33 sobe. Sobe imaju TV, telefon, klimu i sopstveno kupatilo. Doručak - kontinentalni (samoposluživanje).

Organizator putovanja zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije.

Smene

Termini putovanja: 14.-18. Februar, 05.-09. Mart i 16.-20. April 2020.

Napomene o ceni

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi. Dinarsko plaćanje po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje - gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA PUTOVANJA OBUHVATA: • Prevoz turističkim mini-busom ili autobusom (audio, video A/C) na navedenoj relaciji prema programu • Smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Riminiju ili bližoj okolini, doručak - kontinentalni (samoposluživanje) • Razgledanje gradova prema programu, usluge vodiča - pratioca tokom putovanja, troškovi organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO: • Obavezna boravisna taksa - oko 2€ po osobi i danu za hotel 3* (plaća se na recepciji hotela) • Međunarodno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi putnika, fakultativni izleti, ulaznice za lokalitete navedene u programu • Doplata za polazak iz Novog Sada (do Rumske raskrsnice) - 10€ (potrebno je minimum 4 putnika za realizaciju transfera, konačna potvrda o realizaciji transfera se dobija dva dana pred put).

Cena od
109 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete