• FELIX TRAVEL
    Ljubljana
    Putovanje Slovenija Ljubljana 2022 2 noćenja
  • Putovanje Slovenija Ljubljana 2022 2 noćenja
  • Putovanje Slovenija Ljubljana 2022 2 noćenja

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Evropski gradovi FELIX TRAVEL, Slovenija, Ljubljana

Ljubljana Evropski gradovi, Putovanje Slovenija Ljubljana 2022 2 noćenja

5 dana
2 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan BEOGRAD – Sastanak putnika na parking Sava centra (Savska strana) u 22:30h, polazak u 23:00h. Noćna vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku ka Sloveniji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan ŠKOFJA LOKA - LJUBLJANA - U jutarnjim časovima odlazak u Škofja Loku, najlepši srednjovekovni grad u Sloveniji. U šetnji ćemo otkriti čar prošlosti. Živopisne kuće se smenjuju sa misterioznim dvorcima, crkvama i spomenicima. Pauza i slobodno vreme za doručak i kafu. Nakon pauze polazak za Ljubljanu. Upoznavanje sa znamenitostima Ljubljane u pratnji vodiča: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za uživanje i odmor. Noćenje.

3. dan – BLED i BOHINJ - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet - Bled i Bohinj. Jezero Bled je okružen slovenačkim Alpima, a na sredini jezera nalazi se ostrvo na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža nestvaran pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme do povratka u Ljubljanu. Noćenje.

4. dan PIRAN - PORTOROŽ - Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u Portorož i Piran. Sa sigurnošću se može reći da je Portorož mediteranski gradić, biser slovenačkog primorja. Portorož je najpopularnije letovalište. Šetalište je povezano sa predivnim Piranom (oko 15 minuta hoda uz obalu), a od Trsta u Italiji deli ga tridesetak kilometara, luksuzni hoteli i kongresni centri, luka, sportski objekti, samo su delić onoga što nudi. Naravno, tu je i dugačka plaža koju okružuju brojni kafići i restorani, na kojoj ćete uživati nakon razgledanja grada.

Piran važi za dragulj venecijanske arhitekture, mesto koje Vas neće samo oduševiti opojnom morskom atmosferom, upečatljivom arhitekturom u jarkim bojama fasada, već i predivnim zalascima sunca, skrivenim baštama, možda i najlepšim trgom na Jadranu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju u večernjim časovima.

5. dan BEOGRAD - Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Smene

12.05.-16.05.2022. 16.06.-20.06.2022 14.07.-18.07.2022 11.08.-15.08.2022 08.09.-12.09.2022.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja; - Smeštaj u Ljubljani u hotelu 3* (lokalna kategorizacija), usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni) - Usluge vodiča i pratioca grupe - Agencijske usluge - obilazak Ljubljane i Škofja Loke

U cenu nije uključeno

- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa uključenim pokrićem za Covid - Individualne troškove putnika. - Doplata za jednokrevetnu sobu – 50 € - Boravišnu taksu 3,13€ po noćenju - Fakultativne izlete: - Bled i Bohinj - 20 € - Portorož i Piran – 30 €

Cena od
99 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Ljubljana putovanje Ljubljana
Putovanje Slovenija Ljubljana 2022 2 noćenja

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?