• FELIX TRAVEL
    Ljubljana
    PUTOVANJE LJUBLJANA 1 NOĆENJE 2022
  • PUTOVANJE LJUBLJANA 1 NOĆENJE 2022
  • PUTOVANJE LJUBLJANA 1 NOĆENJE 2022

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi FELIX TRAVEL, Slovenija, Ljubljana

Ljubljana Evropski gradovi, PUTOVANJE LJUBLJANA 1 NOĆENJE 2022

4 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1. dan BEOGRAD - LJUBLJANA - Sastanak putnika u 22:00h, polazak u 22:30h. iz Beograda sa parkinga Sava centra (Savska strana). Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku ka Sloveniji sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan LJUBLJANA - U jutarnjim časovima dolazak u Ljubljanu. Upoznavanje sa znamenitostima Ljubljane u pratnji vodiča: Prešernov trg, Tromostovje, Riblji trg, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Slobodno vreme za doručak i kafu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za uživanje u prelepoj Ljubljani. Noćenje.

3. dan BLED i BOHINJ - Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet - Bled i Bohinj. Jezero Bled je okružen slovenačkim Alpima, a na sredini jezera nalazi se ostrvo na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža nestvaran pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Povratak u Ljubljanu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju.

4. dan BEOGRAD - Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Smene

14.01.-17.01.2022. 14.02.-17.02.2022. 15.04.-18.04.2022.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja; - Smeštaj u Ljubljani u hotelu 3* (lokalna kategorizacija), usluga na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni) - Usluge vodiča i pratioca grupe - Agencijske usluge - obilazak Ljubljane

U cenu nije uključeno

- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa uključenim pokrićem za Covid - Individualne troškove putnika. - Doplata za jednokrevetnu sobu – 50 € (na upit) - Boravišnu taksu 3,13€ po noćenju - Fakultativne izlete: - Bled i Bohinj – 20 €

Cena od
69 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Ljubljana putovanje Ljubljana
Putovanje Slovenija Ljubljana 2022 2 noćenja
Izdvojeno
Ljubljana putovanje Ljubljana
PUTOVANJE LJUBLJANA 1 NOĆENJE 2022

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?