• FANTAST TOURIST
    Istanbul
    Carigrad- Istanbul 4 noći - Doček Nove godine
  • Carigrad- Istanbul 4 noći - Doček Nove godine
  • Carigrad- Istanbul 4 noći - Doček Nove godine

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi FANTAST TOURIST, Turska, Istanbul

Istanbul Evropski gradovi, Carigrad- Istanbul 4 noći - Doček Nove godine

7 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

POZOVITE BESPLATAN BROJ 0800 400 104

 

Program putovanja:

1. dan 28.12.2019. subota Polazak iz Novog Sada/ Beograda oko 16 h (tačno mesto i vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan 29.12.2019. nedelja   Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada autobusom uz pratnju stručnog lokalnog vodiča / Starog jezgra Istanbula, Zlatni rog, Galata most, obilazak modernih kvartova Istanbula: Taksim i Bejolu... Prelazak preko Bosforskog mosta u Malu Aziju, poseta brdu Čamlidža, jednom od najlepših izletišta i vidikovcu Istanbula. Odlazak do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Fakultativni odlazak pešice do Nargila kluba. Noćenje.

3. dan 30.12.2019. ponedeljak Doručak. Slobodno vreme ili fakultativnii obilazak najvećih kulturno istorijskih znamenja Carigrada: Bajazitov trg sa Univerzitetom i džamijomKapali čaršija – najveći orijentalni bazar na svetu, Čemberlitaš – stub sa obručima iz vizantijskog perioda, Hipodrom – nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev obelisk, Egipatski obelisk, Stub Troglave zmije, Plava džamija – jedna od najspektakularnijih džamija na svetu, Aja Sofija – nekadašnja najveća crkva sveta. Topkapi palata – sedište osmanske imperije… Slobodno vreme za individualne aktvnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

4. dan 31.12.2019. utorak Doručak. Fakultativno dnevno krstarenje Bosforom uz razgledanje grada: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš – kvart grada sa stadionom istoimenog fudbalskog kluba, Ortokoj kvart, Rumenli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula, Jildiz palata, itd. Nakon krstarenja, odlazak u kvart Fener i poseta Vaseljeskoj patrijaršiji. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Fakultativni

DOČEK NOVE 2020. GODINE ....SREĆNA NOVA GODINA!

A EVO I PREDLOGA:

1.Krstarenje Bosforom sa bogatom večerom i programom. Zabava... U ponoć će se brod zaustaviti ispod Fatihovog mosta na granici Evrope i Azije i putnici će imati prilike da uživaju u spektakulanom vatrometu sa evropske i azijske strane grada. PRIJAVA OVOG PROGRAMA JE OBAVEZNO U AGENCIJI I TO ZAKLJUČNO SA 10 DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE!

2.Nacionalni turski restoran sa večerom i zabavnim programom.. . Program se sastoji od nekoliko umetničkih tačaka. Trbušni ples će svakoga ostaviti bez daha, a tradicionalne turske igre će predstaviti bogatstvo folklora turske nacije… U individualnoj režiji!

3. Taksim – najpoznatiji trg „savremenog“ evropskog dela Istanbula... sa najvećim šetalištem kojim dnevno prođe oko 2.000.000 ljudi... Ova ulica i trg prepuni su kafića, restorana, diskoteka i klubova gde možete potražiti zabavu za doček Nove godine... U individualnoj režiji!

4. Sultanahmet- stari istorijski trg na kome se nalaze najznačajnije znamenitosti starog Carigrada: Aja Sofija, Topkapi palata, Hipodrom, Plava džamija...

Noćenje.

5. dan 01.01.2020. sreda Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili fakultativni odlazak do jednog od najvećih šoping centara Istanbula. Slobodno vreme za šoping (4 sata). Transfer iz šoping centra do centra grada i slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Slobodno vreme za pripremu za „najluđu noć“.

6. dan 02.01.2020. četvrtak   Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni obilazak Dolmabahče palate. Poseta poslednjem sedištu sultana, obilazak Selmluka i Haremluka ... Oko 18 h polazak ka Srbiji. Noćna vožnja preko Bugarske.

7. dan 03.01.2020. petak   Dolazak u prepodnevnim časovima u Beograd/Novi Sad. Kraj putovanja.

Smene

28. DECEMBAR 2019. – 3. JANUAR 2020.

Napomene o ceni

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska. Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2020. Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.05.2020. Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2020. U sve cene je uračunat PDV od 20% NAPOMENE: PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I BROJ PASOŠA! UKOLIKO PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA NIJE OSTAVLJEN BROJ PASOŠA, ROK ZA DOSTAVU BROJA PASOŠA JE 24 SATA!!! TAČNO VREME POLASKA I MESTO POLASKA BIĆE POZNATI ISKLJUČIVO JEDAN DAN PRE PUTOVANJA I BIĆE OBJAVLJENI NA WEB STRANICI ORGANIZATORA www.fantast.rs ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA!

U cenu je uključeno

Navedena cena uključuje: Prevoz autobusom turističke klase klima/grejanje, audio-video oprema) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi • 3 noćenja sa doručkom (švedski sto“buffet“-samoposluživanje ) u odabranoj kategoriji hotela u Istanbulu smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!) • usluge vodiča (predstavnik agencije) • Panoramski obilazak grada prema programu • troškove vođstva i organizacije putovanja Cena za dete do 12 godina (na pomoćnom ležaju) popust 10 €. Cena aranžmana se umanjuje za 20€ ukoliko se koristi sopstveni prevoz U mogućnosti smo da Vam ponudimo i avionski prevoz do Istanbula i smeštaj u hotelima koje će korisiti naša grupa – za informacije pitajte u agenciji)

U cenu nije uključeno

Međunarodno zdravstveno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 6 € u din.) Individualne troškove – nepomenute usluge Fakultativne izlete: minimum 30 osoba za realizaciju izleta Obilazak Aja Sofije, Topkapi palate, Plave Džamije i Hipodroma sa uslugama vodiča i ulaznicama – 45 € Krstarenje Bosforom i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji sa vodičem - 20 € Večera u orijentalnom restoranu sa trbušnim plesom (za „reprizu“) - 30 € - OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI – plaćanje na licu mesta! Obilazak Dolmabahče palate - 30 € Nargila klub - 7 € Doček Nove Godine na brodu (večera, piće i program) - 90€ - OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI! PLAĆANJE NA LICU MESTA! Doček Nove Godine u nacionalnom restoranu u Istanbulu – 50€ - OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI! PLAĆANJE NA LICU MESTA! Četvorosatni fakultativni odlazak do šoping centra – 10 € Doplata za 1/1 sobu je 45 € u hotelu sa 3*, odnosno 60 € u hotelu sa 4* - isključivo na upit. Doplata za dodatno sedište u autobusu- 90€

Cena od
149 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Istanbul putovanje Istanbul
Carigrad- Istanbul 4 noći - Doček Nove godine
Izdvojeno
Istanbul putovanje Istanbul
Carigrad- Istanbul 3 noći - Doček Nove godine

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete