• FANTAST TOURIST
    Istanbul
    Carigrad- Istanbul 3 noći - Doček Nove godine
  • Carigrad- Istanbul 3 noći - Doček Nove godine
  • Carigrad- Istanbul 3 noći - Doček Nove godine

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi FANTAST TOURIST, Turska, Istanbul

Istanbul Evropski gradovi, Carigrad- Istanbul 3 noći - Doček Nove godine

6 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

POZOVITE BESPLATAN BROJ 0800 400 104

 

Program putovanja:

1.dan 28.12.2019. subota    Polazak iz Novog Sada/ Beograda oko 15h (tačno mesto i vreme polaska biće poznato 2 dana pred putovanje). Noćna vožnja preko Bugarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2.dan 29.12.2019. nedelja Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada autobusom uz pratnju stručnog lokalnog vodiča / Starog jezgra Istanbula, Zlatni rog, Galata most, obilazak modernih kvartova Istanbula: Taksim i Bejolu... Prelazak preko Bosforskog mosta u Malu Aziju, poseta brdu Čamlidža, jednom od najlepših izletišta i vidikovcu Istanbula. Odlazak do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan 30.12.2019. ponedeljak   Doručak. Slobodno vreme ili fakultativnii obilazak najvećih kulturno istorijskih znamenja Carigrada: Čemberlitaš – stub sa obručima iz vizantijskog perioda, Hipodrom – nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev obelisk, Egipatski obelisk, Stub Troglave zmije, Plava džamija – jedna od najspektakularnijih džamija na svetu, Aja Sofija – nekadašnja najveća crkva sveta. Topkapi palata – sedište osmanske imperije… Popodne od 13h, fakultativna poseta Dolmabahče palati. Poseta poslednjem sedištu sultana, obilazak Selmluka i Haremluka .... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. U večernjim satima fakultativni izlazak u orijentalni restoran na večeru sa programom (trbušni ples). Noćenje.

4.dan 31.12.2019. utorak   Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak fakultativno na dnevno krstarenje Bosforom uz razgledanje grada: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš – kvart grada sa stadionom istoimenog fudbalskog kluba, Ortokoj kvart, Rumenli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula, Jildiz palata, itd. Nakon krstarenja, odlazak u kvart Fener i poseta Vaseljeskoj patrijaršiji. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel.

Fakultativni DOČEK NOVE 2020. GODINE. SREĆNA NOVA GODINA! A EVO I PREDLOGA:

1.Krstarenje Bosforom sa bogatom večerom i programom. Zabava... U ponoć će se brod zaustaviti ispod Fatihovog mosta na granici Evrope i Azije i putnici će imati prilike da uživaju u spektakulanom vatrometu sa evropske i azijske strane grada. PRIJAVA OVOG PROGRAMA JE OBAVEZNO U AGENCIJI I TO ZAKLJUČNO SA 10 DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE!

2.Nacionalni turski restoran sa večerom i zabavnim programom.. . Program se sastoji od nekoliko umetničkih tačaka. Trbušni ples će svakoga ostaviti bez daha, a tradicionalne turske igre će predstaviti bogatstvo folklora turske nacije… U individualnoj režiji!

3. Taksim – najpoznatiji trg „savremenog“ evropskog dela Istanbula... sa najvećim šetalištem kojim dnevno prođe oko 2.000.000 ljudi... Ova ulica i trg prepuni su kafića, restorana, diskoteka i klubova gde možete potražiti zabavu za doček Nove godine... U individualnoj režiji!

4. Sultanahmet- stari istorijski trg na kome se nalaze najznačajnije znamenitosti starog Carigrada: Aja Sofija, Topkapi palata, Hipodrom, Plava džamija... U individualnoj režiji!

Noćenje.

5.dan 01.01.2020. sreda   Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Oko 18 h polazak ka Srbiji. Noćna vožnja preko Bugarske.

6.dan 02.01.2020. četvrtak    Dolazak u prepodnevnim časovima u Beograd/Novi Sad. Kraj putovanja.

Smene

28. DECEMBAR 2019. – 2. JANUAR 2020.

Napomene o ceni

USLOVI PLAĆANJA: PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE Gotovinski - rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska. Administrativnom zabranom na platu - 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2020. Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata a zaključno sa 20.05.2020. Zaposleni u preduzećima koja su članice „Fonda Solidarnosti“ plaćaju na 12 rata, ukoliko im Fond odobri Ugovor o administrativnoj zabrani U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2020. U sve cene je uračunat PDV od 20% NAPOMENE: PUTNIK JE U OBAVEZI DA ISPLATI ARANŽMAN 15 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA! PUTNIK JE U OBAVEZI DA PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA DOSTAVI ORGANIZATORU PUTOVANJA SVE TRAŽENE PODATKE, UKLJUČUJUĆI I BROJ PASOŠA! UKOLIKO PRILIKOM POTPISIVANJA UGOVORA NIJE OSTAVLJEN BROJ PASOŠA, ROK ZA DOSTAVU BROJA PASOŠA JE 24 SATA!!! TAČNO VREME POLASKA I MESTO POLASKA BIĆE POZNATI ISKLJUČIVO JEDAN DAN PRE PUTOVANJA I BIĆE OBJAVLJENI NA WEB STRANICI ORGANIZATORA www.fantast.rs ODUSTAJANJE OD PUTOVANJA PUTNIKA JE REGULISANO ZAKONSKIM NORMATIVIMA I JASNO JE DEFINISANO OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA!

U cenu je uključeno

Navedena cena uključuje: Prevoz autobusom turističke klase klima/grejanje, audio-video oprema) na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi • 3 noćenja sa doručkom (švedski sto“buffet“-samoposluživanje ) u odabranoj kategoriji hotela u Istanbulu smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!) • usluge vodiča (predstavnik agencije) • Panoramski obilazak grada prema programu • troškove vođstva i organizacije putovanja Cena za dete do 12 godina (na pomoćnom ležaju) se umanjuje za 10 €. Cena aranžmana se umanjuje za 20€ ukoliko se koristi sopstveni prevoz. U mogućnosti smo da Vam ponudimo i avionski prevoz do Istanbula i smeštaj u hotelima koje će korisiti naša grupa – za informacije pitajte u agenciji

U cenu nije uključeno

Međunarodno zdravstveno osiguranje koje pokriva osiguranu sumu od 30.000 € (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 6 € u din.) Individualne troškove – nepomenute usluge Fakultativne izlete: minimum 30 osoba za realizaciju izleta (OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI – PLAĆANJE ISKLJUČIVO NA LICU MESTA) Obilazak Aja Sofije, Topkapi palate, Plave Džamije i Hipodroma sa uslugama vodiča i ulaznicama – 45 € Krstarenje Bosforom i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji sa vodičem - 20 € Večera u orijentalnom restoranu sa trbušnim plesom – 30 € Obilazak Dolmabahče palate - 30 € Doček Nove Godine na brodu (večera, piće i program) - 90€ Doplata za 1/1 sobu je 45 € za hotel sa 3* stand., odnosno 50 € za hotel 3* sup.odnosno 60 € za hotel sa 4*, isključivo na upit. Doplata za dodatno sedište u autobusu - 90€

Cena od
119 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Istanbul putovanje Istanbul
Carigrad- Istanbul 4 noći - Doček Nove godine
Izdvojeno
Istanbul putovanje Istanbul
Carigrad- Istanbul 3 noći - Doček Nove godine

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete