• ODEON WORLD TRAVEL
    Istanbul
    Istanbul
  • Istanbul
  • Istanbul

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi ODEON WORLD TRAVEL, Turska, Istanbul

Istanbul Evropski gradovi, Istanbul

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan                                       Beograd – Istanbul

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja na liniji TK1082 u 09.00h. Let za Istanbul. Dolazak u Istanbul u 12.40h. Po dolasku u Istanbul transfer do hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2.dan                                       Istanbul

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet i klasično razgledanje grada: Hipodrom, Plava Džamija, Aja Sofija, Topkapi palata... Cena izleta je 50€ po osobi za minimum 15 prijavljenih putnika, ulaznice su uključene u cenu. Slobodno veče. Noćenje.

3.dan                                       Istanbul

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet: krstarenje Bosforom, obilazak Dolmabahče palate, Vaseljenska patrijaršija. Cena izleta je 50€ po osobi za minimum 15 prijavljenih putnika, ulaznice su uključene u cenu. Slobodno veče. Noćenje.

4.dan                                       Istanbul – Beograd

Doručak. Sobe se prema međunarodnim hotelskim pravilima moraju napustiti do 12.00h. Slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Let za Beograd na liniji TK1083 u 19.50h. Sletanje u Beograd u 19.30h. Sve satnice navedene u ovom program putovanja su lokalne.

Smene

10.01. | 13.02. | 06.03.2020.

Napomene o ceni

AERODROMSKE TAKSE SU UKLJUČENE U CENU!

U cenu je uključeno

- Avionski prevoz na relaciji Beograd – Istanbul – Beograd, kompanijom Turkish Airlines - Aerodromske takse 122€ (na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti) - Transfer aerodrom – hotel – aerodrom - 3 noćenja u izabranom hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom - Usluge predstavnika na srpskom jeziku - Organizaciju putovanja

U cenu nije uključeno

- Putno zdravstveno osiguranje - Fakultativni izleti i ulaznice * FAKULTATIVNI IZLETI: Lokalna turistička agencija (organizator fakultativnih izleta) zadržava pravo promene cene, dana realizacije i minimalnog broja putnika za realizaciju izleta. *Sve cene su informativnog karaktera, za minimum 15 prijavljenih putnika.

Cena od
289 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete