• ODEON WORLD TRAVEL
    Istanbul
    Jesenja putovanja u Istanbul
  • Jesenja putovanja u Istanbul
  • Jesenja putovanja u Istanbul

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi ODEON WORLD TRAVEL, Turska, Istanbul

Istanbul Evropski gradovi, Jesenja putovanja u Istanbul

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan   Beograd – Istanbul

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja na liniji TK1082 u 09.15h, osim za polazak 8.novembar kada je let u 09.00h. Let za Istanbul. Dolazak u Istanbul u 12.00h, osim za grupu koja putuje 8.novembra za koju je predviđeno sletanje u 12.40h. Po dolasku u Istanbul transfer do hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2.dan   Istanbul

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet i klasično razgledanje grada: Hipodrom, Plava Džamija, Aja Sofija, Topkapi palata... Cena izleta je 50€ po osobi za minimum 15 prijavljenih putnika, ulaznice su uključene u cenu. Slobodno veče. Noćenje.

3.dan    Istanbul

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet: krstarenje Bosforom, obilazak Dolmabahče palate, Vaseljenska patrijaršija. Cena izleta je 50€ po osobi za minimum 15 prijavljenih putnika, ulaznice su uključene u cenu. Slobodno veče. Noćenje.

4.dan    Istanbul – Beograd

Doručak. Sobe se prema međunarodnim hotelskim pravilima moraju napustiti do 12.00h. Slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Let za Beograd na liniji TK1083 u 18.45h, osim za grupu koja se vraća 11.novembra kada je predviđeno poletanje za 19.50h. Sletanje u Beograd u 19.25h, osim za grupu 11.novembar koja sleće u 19.30h. Sve satnice navedene u ovom program putovanja su lokalne.

 

Smene

20.09. | 18.10. | 08.11.2019.

Napomene o ceni

AERODROMSKE TAKSE SU UKLJUČENE U CENU!

U cenu je uključeno

- Avionski prevoz na relaciji Beograd – Istanbul – Beograd, kompanijom Turkish Airlines - Aerodromske takse 111€ (na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti) - Transfer aerodrom – hotel – aerodrom - 3 noćenja u izabranom hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom - Usluge predstavnika na srpskom jeziku - Organizaciju putovanja

U cenu nije uključeno

- Putno zdravstveno osiguranje - Fakultativni izleti i ulaznice

Cena od
289 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Istanbul putovanje Istanbul
NOVA GODINA U ISTANBULU | HOTEL 4*

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete