• ODEON WORLD TRAVEL
    Istanbul
    Istanbul
  • Istanbul
  • Istanbul

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Evropski gradovi ODEON WORLD TRAVEL, Turska, Istanbul

Istanbul Evropski gradovi, Istanbul

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.dan (četvrtak 16.april)                    Beograd – Istanbul

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja na liniji TK1082 u 09.15h. Let za Istanbul. Dolazak u Istanbul u 12.00h. Po dolasku u Istanbul transfer do hotela. Smeštaj u hotel, slobodno vreme. Noćenje.

2.dan (petak 17.april)                          Istanbul

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet: krstarenje Bosforom, obilazak Dolmabahče palate, Vaseljenska patrijaršija. Cena izleta je 50€ po osobi za minimum 15 prijavljenih putnika, ulaznice su uključene u cenu. Slobodno veče. Noćenje.

3.dan (subota 18.april)                       Istanbul

Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet i klasično razgledanje grada: Hipodrom, Plava Džamija, Aja Sofija, Topkapi palata... Cena izleta je 50€ po osobi za minimum 15 prijavljenih putnika, ulaznice su uključene u cenu. Slobodno veče. Noćenje.

4.dan (nedelja 19.april)                      Istanbul

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. U večernjim časovima postoji mogućnost odlaska na Tursko veče koje se održava na brodu “Orient House Bosphorus”, cena je 45€ po osobi (polazak iz hotela oko 19.30h, muzički i plesni program koji traje od 21.00h do 23.45h u autentičnom orijentalnom ambijentu, cena uključuje: hranu i piće - večera, sokovi, više vrsta kafe, crno i belo vino, kao i program animacije).

5.dan (ponedeljak 20.april)               Istanbul – Beograd

Doručak. Nakon doručka, slobodno vreme do organizovanog transfera za aerodrom. Let za Beograd na liniji TK1083 u 18.45h. Sletanje u Beograd u 19.25h. Sve satnice navedene u ovom program putovanja su lokalne. 

Smene

16.04.2020.

Napomene o ceni

AERODROMSKE TAKSE SU UKLJUČENE U CENU!

U cenu je uključeno

- Avionski prevoz na relaciji Beograd – Istanbul – Beograd, kompanijom Turkish Airlines - Aerodromske takse 122€ (na dan objavljivanja programa, čiji je iznos podložan promeni i koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti) - Transfer aerodrom – hotel – aerodrom - 4 noćenja u izabranom hotelu na bazi usluge noćenje sa doručkom - Usluge predstavnika na srpskom jeziku - Organizaciju putovanja

U cenu nije uključeno

- Putno zdravstveno osiguranje - Fakultativni izleti i ulaznice - Osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se okvirno 2% od ukupne cene aranžmana u zavisnosti od kategorije osiguranja. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja.

Cena od
429 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?