• INTERTOURS ŠABAC
    Kanjon Uvca
    MEANDRI UVCA
  • MEANDRI UVCA
  • MEANDRI UVCA

Jezera INTERTOURS ŠABAC, Srbija, Kanjon Uvca

Kanjon Uvca Jezera 2019

2 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Polupansion

Program putovanja

Program putovanja

 

    1.DAN Sastanak grupe ispred hotela “Sloboda” u Šapcu i polazak u 07:00h. Putovanje preko Valjeva prema Zlatiboru i slobodno vreme na ovoj planini izuzetne prirodne lepote sa najdužom turističkom tradicijom među planinama Srbije...

 

Nastavak putovanja do manastira Mileševa - jednog od najznačajnijih srpskih srednjovekovnih manastira, freske Mileševe se ubrajaju među najbolja evropska ostvarenja XIII veka, a od njih je najpoznatiji Beli Anđeo, koji se smatra jednim od najlepših radova srpske i evropske umetnosti srednjeg veka.

 

Odlazak u Sjenicu i smeštaj u apartmanima “Vanilla” (objekat poseduje recepciju, restoran... smeštaj u 1/2, 1/3, 1/4 sobama, svaka poseduje kupatilo, TV, bežični internet). Večera. Noćenje.

 

     2.DAN Doručak. Napuštanje objekta i vožnja prema Uvcu.

 

Dolazak u Specijalni rezervat prirode na jednom od ulazu u kanjon reke Uvac. Ovaj bajkoviti prirodni rezervat je jedno od najlepših mesta u Srbiji. Klisura reke Uvac se nalazi u jugozapadnoj Srbiji između Nove Varoši i Sjenice. Uživaćete u zadivljujućoj prirodi i pogledu koji se pruža na Uvac i njegove meandre iznad kojih je stanište veoma retkih vrsta ptica - beloglavih supova. Slobodno vreme za uživanje u netaknutoj prirodi i vožnju čamcima kroz meandre reke Uvac na putu dugom oko 10km, gde će se obići Tubića pećina, kamp naselje (gde se posetioci mogu osveziti), viseci most, Devojačka stena, stanište i gnezdište beloglavog supa i Ledena pecina (do čijeg ulaza se može stići samo sa reke).

 

Mogućnost organizovanja ručka u prirodi na lokalitetu Markova ravan na samoj obali jezera (obavezna prijava u agenciji). Fakultativno, vožnja po livadama i neuređenim putevima Zlatarske visoravni i dolazak na vidikovac Molitva, gde ćete imati priliku da se susretnete sa beloglavim supovima u letu, a meandri Uvca će vam se ukazati u svoj svojoj lepoti…

 

      Polazak za Šabac. Dolazak u večernjim časovima.               

Smene

18.05/19.05.2019. 29.06/30.06.2019. 31.08/01.09.2019.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

- usluge na bazi 1 polupansiona sa uključenom boravišnom taksom (večera-meni, doručak- švedski sto) u apartmanima “Vanilla”; - prevoz kvalitetnim turističkim autobusom (klima,dvd...); - obilasci prema programu; - ulaznica u rezervat prirode Uvac - vožnja katamaranom/čamcem (razgledanje gnezda beloglavog supa, ulaznica za Ledenu pećinu); - usluge licenciranog turističkog vodiča za vreme putovanja; - organizacija aranžmana.

U cenu nije uključeno

- ručak u prirodi (Sjenički ćevapi u somunu sa salatom) - 500,00 dinara; - prevoz kombijem do vidikovca Molitva - 600,00 din; - vožnja džipovima do vidikovca Molitva - 1.200,00 din.

Cena od
5750 din
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2019 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete