• TTI
    Diseldorf
    MEDICA + ComPaMED, Svetski forum medicine
  • MEDICA + ComPaMED, Svetski forum medicine
  • MEDICA + ComPaMED, Svetski forum medicine

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Kongresi sajmovi izlozbe TTI, Nemačka, Diseldorf

Diseldorf Kongresi sajmovi izlozbe, MEDICA + ComPaMED, Svetski forum medicine

4 dana
3 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

1.DAN SASTANAK NA AERODROMU BEOGRAD, OBAVLJANJE FORMALNOSTI I LET SA JU 320 U 06,40 h ZA DISELDORF. SLETANJE U 08,50 h. TRANSFER DO HOTELA I SMEŠTAJ. TRANSFER DO SAJMIŠTA I CELODNEVNA POSETA SAJMU/KONGRESU "MEDICA + ComPaMED". PREDVEČE PO ZATVARANJU SAJMA POVRATAK U HOTEL. UVEČE SLOBODNO VREME. NOĆENJE.

2-3.DAN DORUČAK I ODLAZAK NA SAJAM/KONGRES "MEDICA + ComPaMED". CELODNEVNI STRUČNI PROGRAM. PREDVEČE POVRATAK U HOTEL. UVEČE SLOBODNO VREME. NOĆENJE.

4.DAN DORUČAK. ODLAZAK NA SAJAM/KONGRES ILI SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNE AKTIVNOSTI. KASNIJE POPODNE TRANSFER DO AERODROMA DISELDORF. OBAVLJANJE FORMALNOSTI I LET ZA BEOGRAD SA JU 325 U 20,40 h. SLETANJE U 22,40 h I ZAVRŠETAK PUTOVANJA.

Smene

18/21.11.2019.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

Prevoz avionom ekonomskom klasom na relaciji Beograd-Diseldorf-Beograd sa uključenim svim taksama u zemlji i inostranstvu, povratni transferi na relaciji aerodrom Diseldorf – hotel prvog i poslednjeg dana i hotel - sajam sredstvima javnog prevoza, smeštaj po izboru u nekom od ponuđenih hotela u centralnoj zoni Kelna ili u Diseldorfu u dvokrevetnoj sobi (tuš-WC) na bazi noćenja sa kontinentalnim doručkom, stalna ulaznica za posetu sajmu prema programu (inače cena na sajmištu je 209 €), zdravstveno osiguranje tokom boravka u Nemačkoj, organizacija i detaljne pisane informacije o putovanju.

U cenu nije uključeno

Kotizacija za prateći kongres (kongres obuhvata više kurseva sa cenom od 79€ do 416,50€ po kursu, pa ukupna cena kotizacije zavisi od broja kurseva za koji se prijavite – većina predavanja je na nemačkom jeziku - Više informacija i registracija na www.medica.de). Kotizaciju možete uplatiti i preko nas - interesujte se !

Cena od
89900 din
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Diseldorf putovanje Diseldorf
K 2019, Svetski sajam plastike
Izdvojeno
Diseldorf putovanje Diseldorf
MEDICA + ComPaMED, Svetski forum medicine

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete