• ALLEGRA KRSTARENJA
    Barselona
    MSC Divina - Zapadni Mediteran za Prvi maj
  • MSC Divina - Zapadni Mediteran za Prvi maj
  • MSC Divina - Zapadni Mediteran za Prvi maj

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Krstarenja ALLEGRA KRSTARENJA, Španija, Barselona

Barselona Krstarenja, MSC Divina - Zapadni Mediteran za Prvi maj

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

24.04. Beograd - Minhen - Đenova
Okupljanje grupe na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu u 04:30h kod šaltera OKI Air-a. Let Lufthansa LH1739 na relaciji Beograd - Minhen sa poletanjem u 06:30h. Let Lufthansa LH1890 na relaciji Minhen – Đenova sa poletanjem u 11:55h. Po sletanju u 13:05h i obavljene pasoške i carinske kontrole, transfer do Đenove. Smeštaj u hotel posle 15:00h. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Kneževinu Monako. Noćenje.

25.04. Đenova, Italija
Nakon doručka, napuštanje hotela i slobodno vreme u Đenovi. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Portofino. Transfer do luke. Po dolasku u luku i nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti, možete ručati u buffet restoranu Calumet na 14-oj palubi. Isplovljavanje broda je u 18:00h.

26.04. Marsej, Francuska
Marsej je drugi grad po veličini u Francuskoj i jedna od najvažnijih luka na Sredozemlju. Često se opisuje epitetom "Vrata Orijenta" zbog brojne afričke i bliskoistočne populacije. To je grad velikih etničkih i verskih različitosti koje se prepliću i čine da se osećate kao na raskrsnici Evrope, Afrike i Azije. Pogled na grad sa brda na kojem se nalazi Katedrala Notre Dame de la Garde je spektakularan, jednim pogledom možete obuhvatiti istoriju staru 26 vekova, uz neverovatno plavetnilo mora i neba. Centralne ulice grada i Stara luka su nedavno renovirane i sad sijaju punim sjajem.

27.04. Barselona, Španija
Glavni grad španske regije Katalonija je jedan od najposećenijih gradova Mediterana. Neodoljiva privlačnost Gaudijevih arhitektonskih dela je i dalje neprevaziđena, Sagrada Familia, Casa Mila i Casa Batllo se moraju videti, a gužva i užurbanost Ramblasa i Gotske četvrti doživeti. Posebna atmosfera grada će vam se urezati u pamćenje i srce.

28.04. Ibica, Španija
Ibica ili Eivissa kako lokalno stanovništvo naziva svoje ostrvo, treće je ostrvo po veličini Balearskog arhipelaga. Ibica je sinonim za sjajan noćni, ali i dnevni provod, sa nekim od svetski najpoznatijih diskoteka i klubova. Sem zabave, Ibica nudi i lepe plaže i zanimljiv stari grad sa utvrđenjem sa kojeg se pruža sjajan pogled na naselje i taj deo ostrva.

29.04. Dan na moru
MSC Divina je treći brod kompanije MSC, klase Fantasia, porinut 2012. godine sa cenom izgradnje od preko 550 miliona dolara. Brod je dugačak 333m, sa kapacitetom od 3500 putnika o kojima se brine posada od 1400 članova. MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju. MSC Divina nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni, teretana, sportski tereni... Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi
mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje do sobe za masažu.

30.04. Napulj, Italija
Napulj je jedan od najstarijih gradova Mediterana, smešten u podnožju uspavanog Vezuva. Osnovali su ga stari Grci u IX veku pre nove ere i nazvali ga Parthenope, da bi u VI veku pre nove ere dobio svoje današnje ime Neapolis, odnosno "Novi grad". Miris pizze iz peći na drva se oseća na svakom koraku, u Napulju je nastala pizza Margherita i tu je otvorena prva pizzeria. Južnjački šarm i karakter ovog grada je nemoguće ne primetiti. Nedaleko od Napulja se nalazi Sorento, jedno od najposećenijih manjih mesta u Italiji, čuven po likeru limonćelo.

01.05. Livorno, Italija
Livorno je lučki grad na obali Toskane, možda i najslavnije italijanske regije ispunjene predivnim starim i dobro očuvanim gradovima. U srcu Toskane se smestila znamenita Firenca u kojoj je nastala renesansa, a danas je to najbogatiji grad na svetu kada je umetničko blago u pitanju. Iskoristite priliku i prošetajte predivnim trgovima, ulicama i mostovima kojima su hodali Dante, Da Vinči, Mikelanđelo, Makijaveli...

02.05. Đenova - Minhen - Beograd
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i slobodno vreme u Đenovi ili odlazak do Outlet Centra Serravalle. Transfer do aerodroma. Let Lufthansa LH1893 na relaciji Đenova - Minhen sa poletanjem u 17:05h. Let Lufthansa LH1738 na relaciji Minhen - Beograd sa poletanjem u 21:05h. Sletanje u Beograd u 22:35h. Kraj putovanja.

Smene

Napomene o ceni

Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 70 eura po osobi za čitavo krstarenje i 35 eura za decu starosti od 2 do 13 godina (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.)

U cenu je uključeno

Povratna avio karta, sa uključenim aerodromskim taksama | Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom | Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja | 8-dnevno krstarenje na brodu MSC Divina | Lučke takse u iznosu od 140 eura

U cenu nije uključeno

Individualni troškovi | Fakultativni izleti | Lična potrošnja | Polisa putnog zdravstvenog osiguranja | Troškovi izdavanja svih potrebnih viza

Cena od
999 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Barselona putovanje Barselona
MSC Divina - Zapadni Mediteran za Prvi maj
Izdvojeno
Barselona putovanje Barselona
MSC Seaview - Zapadni Mediteran

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete