• ALLEGRA KRSTARENJA
    Barselona
    MSC Seaview - Zapadni Mediteran
  • MSC Seaview - Zapadni Mediteran
  • MSC Seaview - Zapadni Mediteran

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Krstarenja ALLEGRA KRSTARENJA, Španija, Barselona

Barselona Krstarenja, MSC Seaview - Zapadni Mediteran

9 dana
8 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Pun pansion

Program putovanja

29.09. Beograd - Rim
Okupljanje grupe na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu u 05:00h kod šaltera OKI Air-a. Let Air Serbia JU530 na relaciji Beograd - Rim sa poletanjem u 07:00h. Po sletanju u 08:30h, transfer do Rima, panoramsko razgledanje grada i slobodno vreme. Smeštaj u hotel posle 15:00h. Noćenje.

30.09. Rim, Italija
Nakon doručka, napuštanje hotela i slobodno vreme u Rimu. Mogućnost organizovanja fakultativne posete Vatikanskim muzejima. Transfer do luke. Po dolasku u luku i nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti, možete ručati na najvišim brodskim palubama. Isplovljavanje broda je u 18:00h.

MSC Seaview je novi brod kompanije MSC klase Seaside porinut 2018. godine, sa cenom izgradnje od 700 miliona evra. Brod je dugačak 323m i ima kapacitet od 5000 putnika o kojima se brine posada od 1500 članova. MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju. MSC Seaview nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorane, bazene i vodeni park, teretanu, sportske terene za košarku, odbojku, tenis... Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište sa predstavama u stilu Broadway-a i Las Vegasa, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu.

01.10. Kan, Francuska
Azurna obala je verovatno najslavnija turistička regija u svetu, i to ne bez razloga. Prijatna klima, plava boja mora i uvek sunčano nebo privlače putnike sa svih strana tokom cele godine. Kanska Kroazeta je šetalište kojim šetaju svetske filmske zvezde do Filmske palate u kojoj se održava Kanski filmski festival, a tu su i prodavnice najskupljih brendova odeće. Nedaleko od Kana se nalazi i znameniti gradić Antib koji je čuveni slikar Pablo Pikaso odabrao za svoje mesto stanovanja i umetničku inspiraciju.

02.10. Palma de Majorka
Majorka je najveće ostrvo Balearskog arhipelaga i poznata je po lepim plažama i letovalištima koje posećuju milioni turista. Uz sve to, grad Palma je iznenađujuće lep, sa prijatnim ambijentom velikog grada koji je zadržao svoj ostrvski šarm, uprkos velikom broju turista. Staro gradsko jezgro Palme je veoma očuvano, sa divnim palatama i znamenitostima. Almudaina je jedna od kraljevskih palata španskih monarha iz dinastije Burbona, a odmah uz palatu se nalazi i veličanstvena gotička Katedrala iz XIII veka ispred koje je jezerce sa vodoskokom, najprepoznatljivije mesto u Palmi.

03.10. Barselona, Španija
Glavni grad španske regije Katalonija je jedan od najposećenijih gradova Mediterana. Neodoljiva privlačnost Gaudijevih arhitektonskih dela je i dalje neprevaziđena, Sagrada Familia, Casa Mila i Casa Batllo se moraju videti, a gužva i užurbanost Ramblasa i Gotske četvrti doživeti. Posebna atmosfera grada će vam se urezati u pamćenje i srce.

04.10. Ajačio, Francuska
Prestonica buntovne Korzike dala je najslavnijeg Francuza svih vremena, Napoleona Bonapartu. Rodna kuća velikog Korzikanca je najposećenije mesto grada, kao i njegov spomenik sa kojeg se pruža lep pogled na obalu. Tu ćete se osećati kao da ste istovremeno i u Francuskoj i u Italiji, a opet ćete biti na uvek posebnoj Korzici.

05.10. Đenova, Italija
Đenova je jedna od najvažnijih luka Mediterana, a ne samo Italije. Tradicija plovidbe Mediteranom je ovde hiljadugodišnja i pomorstvo i trgovina su utkani u svakom mestu i građevini ovog predivnog grada. Lanterna, odnosno svetionik visok 117m i Katedrala Svetog Lorenca su prepoznatljivi simboli Đenove, zatim su tu i akvarijum, Duždeva palata i Trg Ferrari sa veličanstvenom fontanom i Operom Carlo Felice. Nedaleko od Đenove se nalazi i Portofino, omiljeno mesto svetske elite.

06.10. La Specija, Italija
Nacionalni park Cinque Terre se smestio na obali Ligurijskog mora i čuven je po malim uvalama u kojima su ušuškana šarmantna sela. Nekada se stanovništvo bavilo ribarstvom i poljoprivredom, a danas šarene fasade zgrada, lepi restorani i veličanstveni vidikovci privlače milione posetilaca.

07.10. Rim - Beograd
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i transfer autobusom do tržnog centra "Leonadro da Vinci" i slobodno vreme. Transfer do Aerodroma "Leonardo da Vinci". Let Air Serbia JU535 na relaciji Rim - Beograd sa poletanjem u 20:50h. Sletanje u Beograd u 22:25h. Kraj putovanja.

Smene

Napomene o ceni

Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 70 eura po osobi za čitavo krstarenje i 35 eura za decu starosti od 2 do 13 godina (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.)

U cenu je uključeno

Povratna avio karta, sa uključenim aerodromskim taksama | Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom | Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja | 9-dnevno krstarenje na brodu MSC Seaview | Lučke takse u iznosu od 140 eura

U cenu nije uključeno

Individualni troškovi | Fakultativni izleti | Lična potrošnja | Polisa putnog zdravstvenog osiguranja | Troškovi izdavanja svih potrebnih viza

Cena od
1099 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Barselona putovanje Barselona
MSC Divina - Zapadni Mediteran za Prvi maj
Izdvojeno
Barselona putovanje Barselona
MSC Seaview - Zapadni Mediteran

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete