• ALLEGRA KRSTARENJA
    Palma de Mallorca
    MSC Opera - Uskrs na Zapadnom Mediteranu
  • MSC Opera - Uskrs na Zapadnom Mediteranu
  • MSC Opera - Uskrs na Zapadnom Mediteranu

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Krstarenja ALLEGRA KRSTARENJA, Španija, Palma de Mallorca

Palma de Mallorca Krstarenja, MSC Opera - Uskrs na Zapadnom Mediteranu

5 dana
4 noći
Prevoz
Usluga
  • Pun pansion

Program putovanja

16.04. Beograd - Đenova
Okupljanje grupe i polazak u 15:00h sa dogovorenog mesta u Beogradu. Vožnja autobusom preko Hrvatske i Slovenije prema Italiji, sa usputnim stajanjima zbog graničnih kontrola i pauza po potrebama grupe.

17.04. Đenova, Italija
Dolazak u Đenovu u jutarnjim časovima i ukoliko satnica dozvoli, razgledanje grada. Ukrcavanje na brod oko 12:00h. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti, možete ručati u buffet restoranu Le Velle. Isplovljavanje broda je u 16:00h.
MSC Opera je brod Lirica klase porinut 2004. godine, a cijena izgradnje je bila 266 miliona dolara. Brod je dugačak 275m i ima kapacitet od 2150 putnika o kojima se brine posada od 728 članova. MSC brodovi su sinonim za italijanski dizajn i eleganciju i predstavljaju vrhunac tehnologije i udobnosti koja se može pružiti putniku na krstarenju. MSC Opera nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: glavni restorani L'Approdo i La Caravella, buffet restoran Le Vele i Il Patio, bazen i đakuziji, teretana, sportski tereni za košarku, odbojku... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište Teatro dell'Opera, kazino Med Pearl, diskoteka, 11 barova i salona, prodavnice... U samom srcu broda nalazi se rajska oaza mira, luksuzni MSC AUREA Spa. Ovaj raskošni wellnes centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje: od sauna i turskih kupatila, sale za talasoterapiju, prostora za opuštanje i sobe za masažu. Što se tiče načina odevanja, za brod možete pripremiti elegantniju odeću za formalnu gala večeru i kapetanovu večeru. Od tematskih večeri koje prati i stil odevanja, zanimljivo je veče u belom, kad su putnici i posada odeveni u belu odeću; za italijansko veče su svi odeveni u bojama italijanske zastave (crveno, belo, zeleno).

18.04. Barselona, Španija
Glavni grad španske regije Katalonija je jedan od najposećenijih gradova Mediterana. Neodoljiva privlačnost Gaudijevih arhitektonskih dela je i dalje neprevaziđena, Sagrada Familia, Casa Mila i Casa Batllo se moraju videti, a gužva i užurbanost Ramblasa i Gotske četvrti doživeti. Posebna atmosfera grada će vam se urezati u pamćenje i srce.

19.04. Palma de Majorka, Španija
Majorka je najveće ostrvo Balearskog arhipelaga i poznata je po lepim plažama i letovalištima koje posećuju milioni turista. Uz sve to, grad Palma je iznenađujuće lep, sa prijatnim ambijentom velikog grada koji je zadržao svoj ostrvski šarm, uprkos velikom broju turista. Staro gradsko jezgro Palme je veoma očuvano, sa divnim palatama i znamenitostima. Almudaina je jedna od kraljevskih palata španskih monarha iz dinastije Burbona, a odmah uz palatu se nalazi i veličanstvena gotička Katedrala iz XIII veka ispred koje je jezerce sa vodoskokom, najprepoznatljivije mesto u Palmi.

20.04. Marsej, Francuska
Marsej je drugi grad po veličini u Francuskoj i jedna od najvažnijih luka na Sredozemlju. Često se opisuje epitetom "Vrata Orijenta" zbog brojne afričke i bliskoistočne populacije. To je grad velikih etničkih i verskih različitosti koje se prepliću i čine da se osećate kao na raskrsnici Evrope, Afrike i Azije. Pogled na grad sa brda na kojem se nalazi Katedrala Notre Dame de la Garde je spektakularan, jednim pogledom možete obuhvatiti istoriju staru 26 vekova, uz neverovatno plavetnilo mora i neba. Centralne ulice grada i Stara luka su nedavno renovirane i sad sijaju punim sjajem.

21.04. Đenova - Serravalle Designer Outlet - Milano
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i pakovanje stvari u autobus. Vožnja do tržnog centra Serravalle Designer Outlet-a i slobodno vreme za kupovinu. Nastavak putovanja prema Milanu i po dolasku razgledanje grada. Nastavak putovanja preko Slovenije i Hrvatske prema Srbiji, sa usputnim stajanjima zbog graničnih kontrola i pauza po potrebama grupe.

22.04. Milano - Beograd
Dolazak u Beograd u popodnevnim satima. Kraj putovanja.

Smene

Napomene o ceni

Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 40€ po osobi za čitavo krstarenje i 20€ za decu starosti od 2 do 13 godina (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.)

U cenu je uključeno

Povratni prevoz autobusom | Razgledanje Milana | Poseta Serravalle Designer Outlet-a | Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja | 5-dnevno krstarenje na brodu MSC Opera | Lučke takse u iznosu od 100 eura

U cenu nije uključeno

Individualni troškovi | Fakultativni izleti | Lična potrošnja | Polisa putnog zdravstvenog osiguranja | Troškovi izdavanja svih potrebnih viza

Cena od
599 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete