• SUPERNOVA TRAVEL
    Majami
    NEODOLJIVI KARIBI 2020
  • NEODOLJIVI KARIBI 2020
  • NEODOLJIVI KARIBI 2020

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Krstarenja SUPERNOVA TRAVEL, Sjedinjene Američke Države, Majami

Majami Krstarenja, NEODOLJIVI KARIBI 2020

16 dana
14 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Pun pansion

Program putovanja

1. dan, 25. februar - UTORAK: BEOGRAD, Srbija – Majami, SAD Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u 07:00h dva sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona u 09:00h. Sletanje na aerodrom u Istanbulu u 12:40h. Poletanje za Majami u 15:10h. Dolazak u Majami u 20:05h po lokalnom vremenu. Nakon carinskih formalnosti, transfer do hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
2. dan, 26. februar - SREDA: MAJAMI, SAD Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Upoznavanje sa drugim po veličini gradom u državi Florida. Majami je moderan i urban grad koji predstavlja jednu od najposećenijih destinacija u Sjedinjenim Američkim Državama. Pored čuvenog „Miami Beach“-a treba posetiti Flamingo park koji je nastao još 1950. godine, muzej Vizkaja koji predstavlja stari duh Majamija izgrađen u Italijansko-fransuskom stilu, Majami Design District i Ocean Drive koji predstavljaju najpopularnije mesto za kupovinu i izlaske, tropsku botaničku baštu „Fairchilde“ koja je jedna od najvećih i najlepših u ovom delu sveta, Malu Havanu - Kubanska četvrt za sve one koji žele da osete duh Kube...Noćenje.
3. dan, 27. februar – ČETVRTAK: MAJAMI – SAD Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog izleta u nacionalni park „Everglades“. Srce ovog parka predstavlja močvara, najveća takve vrste u svetu. Od životinjskih vrsta mogu se videti aligatori, krokodili, panteri, medvedi, vidre... Povratak u Majami. Slobodno vreme. Noćenje.
4. dan, 28. februar – PETAK: MAJAMI – SAD Doručak. Napuštanje hotela oko 10:00h. Transfer do luke u Majamiju. Ukrcavanje na brod MSC DIVINA i smeštaj u izabrane kabine. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje sa jednim od najlepših brodova velike klase Fantasia. Brod isplovljava iz luke u 20:00h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
5. dan, 29. februar. - SUBOTA: PLOVIDBA Doručak. Plovidba teritorijalnim vodama ka Ostrvu Kurasao. Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima. Brod Divina predstavlja treći brod od četiri sestre velike klase Fantasia kompanije MSC. Prvi put je zaplovio 27.05.2012. godine. Ova perjanica flote poseduje čak 13 putničkih paluba, vodeni park, 7 restorana, 12 barova i kafea, deo za decu, pozorište, kazino... Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
6. dan, 01. mart - NEDELJA: PLOVIDBA Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u brodskim prostorima i animaciji za koju je zadužen animacioni tim kompanije MSC. Ručak. Večera. Noćenje.
7. dan, 02. mart – PONEDELJAK: VILEMSTAD – Kurasao Doručak. Brod pristaje u luku u 09:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ostrvo pripada Holandskoj kraljevini i predstavlja jedno od tri najposećenija ostrva Kariba. Kurasao pripada ABC grupaciji, odnosno karipsko ostrvo koje se nalazi van domašaja uragana. Lepa klima tokom cele godine i preko 38 različitih paža glavni su razlozi za veliko interesovanje turista za ovo ostrvo. Morskl akvarijum, nacionalni park Kristofeli, Pećine Hato, farma nojeva, samo su neki od predloga kako da iskoristite slobodno vreme. U Vilemstadu svakako treba obići dva najstarija dela, Pundu i Ortobandu. Povratak na brod. Večera. Brod noći u luci. Noćenje.
8. dan, 03. mart – UTORAK: VILEMSTAD - Kurasao Doručak. Još jedan dan za slobodne aktivnosti i uživanje u prelepim plažama ovog lepog ostrva. Kurasao je destinacija na kojoj možete uživati u vodenim aktivnostima: ronjenje, jedrenje, parasejling... Povratak na brod. Brod isplovljava u 18:00h. Večera. Večernja animacija.Noćenje.
9. dan, 04. mart – SREDA: ORANJESTAD - Aruba Doručak. Brod pristaje u luku u 08:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ovo ostrvo takođe pripada grupaciji ABC, te predstavlja jednu od najtraženijih destinacija na Karibima. Beli pesak i kristalno čisto more, zaštitni je znak ovog ostrva. Pored plaža vredi obići i rezervat sa magarcima. Na ovom ostrvu se nalazi jedan od najlepših rezervata sa leptirima. Povratak na brod. Brod isplovljava u 18:00h. Večera. Noćenje.
10. dan, 05. mart – ČETVRTAK: PLOVIDBA Doručak. Slobodno vreme za uživanje u brodskim prostorima i zabavljanje uz profesionalni animacioni tim kompanije MSC. Ručak. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
11. dan, 06. mart – PETAK: OČO RIOS - Jamajka Brod pristaje u luku u 08:00h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Jamajka predstavlja treće po veličini ostrvo Kariba. Očo Rios na španskom znači Osam reka, i baš su te reke kao i kristalno more glavne karakteristike grada, i razlozi zbog kojih turisti iz svih krajeva sveta dolaze na ovo ostrvo. Tipična arhitektura grada u harmoniji sa bujnom vegetacijom, glavna su odlika grada. Ovo mesto je prepuno taverni i malih prodavnica koje željno iščekuju turiste iz svih krajeva sveta. Svakako treba obići vodopad reke Dunn, skoro 200 m prirodnih stepenica preko kojih protiče reka, a zatim sa visine od 60 metara pada u more. Jamajka je takođe rodno mesto čuvenog muzičara Boba Marlija. Povratak na brod. Brod isplovljava u 17h. Večera. Večernja animacija. Noćenje.
12. dan, 07. mart – SUBOTA : DŽORDŽTAUN – Veliki Kajman Brod pristaje u luku u 07:00h. Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Ostrva su dobila ime po Kajmanima, vrsti guštera koje su Evropljani u početku zabunom smatrali posebnom vrstom krokodila. Sastoji se od tri ostrva: Veliki Kajman, mali Kajman i Kajman Brac. Ostrva predstavljaju vrhove podvodnog grebena koji se proteže sve do Kube. Glavni grad takodje nazivaju „Bašta Kariba“. Mnoge gradske ulice su ukrašene drvećem i cvetnim rastinjem, dok u kanalima za navodnjavanje rastu lokvanji i vodeni Ljiljani koji je nacionalni cvet Gvajane. Pored gradske kuće, treba obići crkvu Sv. Ignjatija. U neposrednoj blizini mesta nalazi se čuvena plaža koja je dugačka preko 7km. Povratak na brod. Brod isplovljava u 18:00h. Večera. Noćenje.
13. dan, 08. mart – NEDELJA: DAN NA MORU Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i uživanje u brodskim prostorima i animaciji, za koju je zadužen animacioni tim kompanije MSC. Ručak. Večera. Noćenje.
14. dan, 09. mart – PONEDELJAK: MSC OSTRVO, Bahami Doručak. Brod pristaje u luku u 09:00h. Slobodno vreme za uživanje u prelepim plažama i vodenim sportovima. Ocean Cay je deo grupe malih ostrva Bimini, smeštenih na zapadnim Bahamima, 104 km istočno od Majamija. Povratak na brod. Brod isplovljava u 23:00h. Večera. Noćenje.
15. dan, 10. mart – UTORAK : MAJAMI, USA Nakon doručka, napuštanje broda. Slobodno vreme do večernjih časova Transfer do najvećeg autlet trznog centra „Saw Grass“, slobodno vreme do 19:00h. Transfer do aerodroma. Sastanak putnika na šalteru Turkish Airlines-a u 20:30h. Poletanje aviona za Istanbul je predviđeno za 23:15h.
16. dan, 11. mart – SREDA : ISTANBUL – Turska, BEOGRAD - Srbija Sletanje na aerodrom u Istanbulu u 17:15h. Poletanje za Beograd 19:50h po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd u 19:30h po lokalnom vremenu. Kraj programa.

Smene

25.02 - 11.03.2020.

Napomene o ceni

NAPOMENE:  Sve odredbe i pravila tokom krstarenja definisana su pravilnikom brodara MSC Cruises (Posebni uslovi o putovanju);  Brodar zadržava pravo promene programa krstarenja i ostale proene usled nepredviđenih okolnosti po međunarodnim propisima i uzansama o plovidbi i prevozu putnika morima, pre i za vreme krstarenja.  Ako gosti u vreme ručka ili večere koriste neki od izleta, ili slobodno vreme provedu van broda, brodar neće poslužiti ručak ili večeru;  Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika Agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa;  Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (sadržaj i redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti);  Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i Opštim uslovima putovanja Organizatora putovanja i posebnim uslovima plovidbe brodara MSC;  Svi putnici pre polaska na put moraju se upoznati sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koju putuju;  Za sve fakultativne izlete potreban je minimalan broj učesnika da bi se isti realizovali;  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska;  U slučaju promene na monetarnom tržištu, kao i promene u cenama brodara, prevoznika i osiguravajućih društava, Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cene aranžmana;  Raspored sedenja u autobusu pravi se po redosledu prijave;  Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane zaposlenih agencije kao i zaposlenih ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenih ugovora o putovanju;  Kalkulacija je rađena na bazi minimum 40 prijavljenih putnika;  Organizator putovanja nije ovlašćen da proceni ispravnost putnih i drugih isprava putnika;  Program Br.1 od 15.05.2019.

U cenu je uključeno

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:  Krstarenje (12 dana/11noći) MSC Divina na relaciji Majami (SAD) – Vilemstad (Kurasao) – Oranjestad (Aruba) – Očo Rios (Jamajka) – Džordžtaun (Veliki Kajman) – Ocean Cay (Bahami) - Majami (SAD);  Tri noćenja sa doručkom u hotelu River Park hotel & suites 2+* u Majamiju u 1/2 sobi;  Avionski prevoz na relaciji: Beograd – Istanbul, Istanbul – Majami, Majami – Istanbul, Istanbul - Beograd;  Avio takse u iznosu od 481 eura po osobi ( podložne promeni )  Lučke takse u iznosu od 170 eura po osobi za celo krstarenje;  Smeštaj u dvokrevetnim kabinama unutrašnje kategorije tokom krstarenja. Putnici koji to žele mogu dobiti i trokrevetne odnosno četvorokrevetne kabine iste kategorije, ukoliko su u momentu rezervacije putovanja dostupne;  Prošireni puni pansion (doručak, ručak, večera, popodnevni međuobrok). Svi obroci se služe, ili po sistemu bife posluge (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbornog menija;  Zabavu u brodskom pozorištu svake večeri tokom krstarenja i brodskim salonima uz razne žanrove žive muzike;  Korišćenje spoljnih bazena i djakuzija,akva parka, kao i fitnes sale;  Sve rekreativno- zabavne programe, kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima;  Transferi turističkim autobusom od minimum 15 mesta (audio, video, A/C) na datoj relaciji prema programu;  Uslugu vodiča – pratioca tokom putovanja;  Troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:  Obavezne napojnice u iznosu od 10 eur po osobi po noći. Plaćanje na brodu;  Viza za Sjedinjene Američke Države 170 eur po osobi;  Obavezno međunarodno zdravstveno osiguranje za celokupno vreme trajanja aranžmana;  Pića na brodu i hranu u a la cart restoranima;  Fakultativne izlete u organizaciji Brodara;  Korišćenje sportskog terena na brodu;  Korišćenje mini bara u kabini;  Zabavu u kazinu (igre na sreću plaćaju se u evrima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, već u gotovini) ;  Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odeće, room service, korišćenje brodskih sredstava,telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama...  Potrebne vize za državljane Srbije. Državljani drugih zemalja su obavezi da se sami raspitaju da li su im potrebne vize za ovo putovanje i ako jesu, nisu uračunate u cenu.

Cena od
2099 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Majami putovanje Majami
Krsatrenje - Neodoljivi Karibi 2020

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete