• ODEON WORLD TRAVEL
    Istanbul
    Krstarenje Egejem - „Eklektični Egej“
  • Krstarenje Egejem - „Eklektični Egej“
  • Krstarenje Egejem - „Eklektični Egej“

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Krstarenja ODEON WORLD TRAVEL, Turska, Istanbul

Istanbul Krstarenja, Krstarenje Egejem - „Eklektični Egej“

9 dana
8 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Pun pansion

Program putovanja

1. dan PONEDELJAK: Beograd –Istanbul Sastanak na beogradskom aerodromu „NikolaTesla“ u 07:00 sati. Poletanje za Istanbul sa TK1082 u 09:00 sati. Sletanje u Istanbul u 12:40 sati. Transfer do hotela. U 15.00 sati polazak na razgledanje grada (pešice) sa vodičem na srpskom jeziku. Razgledanje obuhvata Hipodrom, Plavu džamiju i Aja Sofiju sa uključenim ulaznicama. Povratak u hotel oko 20:00 sati. Noćenje.

2. dan UTORAK: Istanbul Doručak. Napuštanje hotela do 12.00 sati. Transfer do luke u 17.00 sati i ukrcavanje na brod CELESTYAL CRYSTAL. Posle smeštaja u brodske kabine, slobodno vreme za upoznavanje sa brodskim prostorijama i uživanje u brodskoj animaciji. Noćenje na brodu.

3. dan SREDA: Istanbul Slobodno vreme ili krstarenje Bosforom. Povratak na brod. isplovljavanje u 20.00 sati. Plovidba.

4. dan ČETVRTAK: Čanakale - Volos Pristajanje u luku Čanakale u 07.00 sati. Slobodno vreme ili mogudnost fakultativnog izleta do legendarne Troje.. Isplovljavanje u 17.00 sati. Noćenje. Plovidba.

5. dan PETAK: Volos – Krit/Heraklion Pristajanje u luku Volos u 08.00 sati. Slobodno vreme. Povratak na brod. Isplovljavanje u 17.00 sati. Plovidba.

6. dan SUBOTA: Krit/Heraklion- Santorini Pristajanje u luku Heraklion u 13.00 sati. Slobodno vreme ili izlet do Minojske palate u Knososu. Povratak na brod. Isplovljavanje u 23.59 sati. Plovidba.

7. dan NEDELJA: Santorini - Mikonos Pristajanje u luku na Santoriniju u 07.00 sati. Slobodno vreme za upoznavanje sa ostrvom ili panoramsko razgledanje ostrva sa posetom mestu Oia. Povratak na brod i isplovljavanje u 13.00 sati. Pristajanje u luku na Mikonosu u 19.00 sati. Slobodno vreme za upoznavanje sa ostrvom. Povratak na brod. Noćenje

8. dan PONEDELJAK: Mikonos - Atina Isplovljavanje u 02.00 sata. Pristajanje u luku Pirej u Atini u 09.00 sati. Slobodno vreme. Povratak na brod I isplovljavanje u 16.00 sati. Plovidba.

9. dan UTORAK: Atina - Istanbul Pristajanje u luku Istanbul u 15.30 sati. Transfer na aerodrom. Poletanje sa TK1083 u 19:50 sati. Sletanje na beogradski aerodrom u 19:30 sati.

Smene

28.10.2019.

Napomene o ceni

AERODROMSKE I LUČKE TAKSE URAČUNATE U CENU bonus: Neograničena konzumacija bezalkoholnih i alkoholnih pića, prema listi Celestyal kompanije Gratis krstarenje Bosforom (trajanje 4,5 sati) Gratis izlet – Minojska palata u Knososu (trajanje 4,5 sati) Gratis izlet – panoramsko razgledanje ostrva i poseta mestu Oia / Santorini (trajanje 4,5 sati) Lučke i aerodromske takse Napojnice za osmodnevno krstarenje

U cenu je uključeno

- Avio prevoz na relaciji Beograd – Istanbul – Beograd. - Aerodromske takse u zemlji i inostranstvu (EUR 121) - Nodenje sa doručkom u hotelu Piya sport hotel 4* u Istanbulu. http://piyasporthotel.com/ - Svi navedeni transferi. - Krstarenje (8 dana/7nodi) kruzerom CELESTYAL CRYSTAL na navedenoj relaciji. - Smeštaj u dvokrevetnim kabinama po izboru. - Pun pansion na brodu (doručak, ručak, večera) Svi obroci se služe ili po sistemu bife-a (švedski sto) ili u restoranu po sistemu izbora menija. - Neograničena konzumacija pida prema listi Celestyal kompanije. - Zabavu u brodskim salonima uz razne žanrove žive muzike, karaoke i sl. - Korišdenje bazena, fitnes sale - Sve rekreativno zabavne programe kao i animaciju dece tokom krstarenja u specijalizovanim prostorima. - Navedeni izleti. - Lučke takse (EUR 289) - Napojnice na brodu. - Profesionalni vodič na srpskom jeziku u Istanbulu. - Razgledanja i posete prema programu tokom krstarenje sa svim ulaznicama kao što je navedeno u programu, u pratnji vodiča na engleskom jeziku. - Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno

- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje „Dunav Osiguranje (pladanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan izdavanja polise). - Pida na brodu koja nisu u konceptu All inclusive paket pida. - Fakultativne izlete u organizaciji brodara. - Zabavu u kazinu (igre na sredu pladaju se u eurima i ne mogu se platiti preko brodske kartice, ved u gotovini). - Ostale lične usluge na brodu kao što su: pranje odede, room service, korišdenje brodskih sredstava telekomunikacije, fotografija, internet konekcija, kupovine u brodskim prodavnicama...

Cena od
965 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?