• ROBINSON
    Palma de Mallorca
    MAJORKA LETOVANJE 2019
  • MAJORKA LETOVANJE 2019
  • MAJORKA LETOVANJE 2019

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje ROBINSON, Španija, Palma de Mallorca

Palma de Mallorca Letovanje, MAJORKA LETOVANJE 2019

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

AVIONOM

1. dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, na šalteru 704,  2,5 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let avionom AIR SERBIA na relaciji Beograd - Palma de Majorka. Transfer autobusom do mesta boravka po izboru. Smeštaj u hotel. Večera(za goste koji ovom uslugom započinju boravak). Noćenje.

2. dan – 10. dan- Palma de Majorka - boravak u izabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona ili all inclusive usluge.

11.dan- Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma na Majorci u dogovoreno vreme sa predstavnikom agencije. Čarter let  Palma de Majorka-Beograd. /kraj usluga/

 

OBAVEZNO DVA DANA PRE PUTOVANJA PROVERITI TAČNO VREME POLETANJA AVIONA

Smene

18.06. I 28.06. I 08.07. I 18.07. I 28.07. I 07.08. I 17.08. I 27.08. I 06.09.2019.

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

- Usluge smeštaja u odabranom hotelu za izabrani termin prema tabeli na bazi 10 noćenja sa doručkom; polupansiona (buffet servis- samoposluživanje, doručak I večera) ili ALL INCLUSIVE (sve uključeno) usluge na Palma de Majorci; - Servis predstavnika naše agencije; - Troškovi organizacije programa i usluge lokalnog partnera u Španiji.

U cenu nije uključeno

- Prevoz čarter letom avionom na relaciji Beograd – Palma de Majorka – Beograd;​ - Mogućnost doplate za organizovan prevoz sa polaskom iz Novog Sada i Zrenjanina, iz Subotice. Cena i uslovi ovog prevoza su u pripremi. Vreme i mesto polaska zavisi od vremena polaska i uglavnom započinju 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda; - Ostale individualne i nepomenute troškove kao što su fakultativni izleti i rent-a-car za vreme boravka na Palma de Majorci.

Cena od
349 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete