• ODEON WORLD TRAVEL
    Drač
    DRAČ LETOVANJE 2021
  • DRAČ LETOVANJE 2021
  • DRAČ LETOVANJE 2021

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje ODEON WORLD TRAVEL, Albanija, Drač

Drač Letovanje, DRAČ LETOVANJE 2021

8 dana
7 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • Polupansion
  • All inclusive

Program putovanja

AVIONSKI PREVOZ

 

1.dan                                    Beograd – Tirana – Drač

Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja za Tiranu kompanijom Air Serbia (JU212). Iz Beograda avion poleće u 13:20. Sletanje u Tiranu u 14:35. Transfer do hotela u Draču, smeštaj. Noćenje.

2. – 7./10./11. dan           Drač

Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

8./11./12. dan                   Drač – Tirana - Beograd

Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom. Poletanje aviona kompanije Air Serbia (JU213) za Beograd u 15:05. Dolazak u Beograd u 16:05. Kraj programa.

 

SOPSTVENI PREVOZ

1. dan Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).

Smene

Napomene o ceni

U cenu je uključeno

AVIONSKI PREVOZ - avionski prevoz na redovnoj liniji avio kompanije Air Serbia, Beograd-Tirana-Beograd. - aerodromske takse - transfer aerodrom – hotel – aerodrom - rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu - organizaciju putovanja i usluge lokalnog predstavnika - rezervisane i potvrđene usluge u izabranom smeštajnom objektu - boravišne takse - organizaciju putovanja

U cenu nije uključeno

AVIONSKI PREVOZ - Putno zdravstveno osiguranje ili paket putnog zdravstvenog osiguranja koje uključuje dodatni rizik osiguranja od otkaza aranžmana. Informacije o uslovima aktivacije i o ceni polise osiguranja od otkaza putnici mogu dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da se putnik osigura. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja. SOPSTVENI PREVOZ - zdravstveno putno osiguranje - osiguranje od otkaza ili prekida turističkog putovanja. Plaća se u iznosu od 2% od ukupne cene aranžmana. Potrebne informacije mogu se dobiti u svim poslovnicama ili putem telefona. Preporuka agencije je da putnik poseduje obe vrste osiguranja

Cena od
476 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?