• BELVI TRAVEL
    Ksamil
    KSAMIL LETO 2022 - ALBANIJA - HOTEL SUN WAY
  • KSAMIL LETO 2022 - ALBANIJA - HOTEL SUN WAY
  • KSAMIL LETO 2022 - ALBANIJA - HOTEL SUN WAY

LETOVANJE GRCKA 2022

LETOVANJE GRCKA 2022

Letovanje BELVI TRAVEL, Albanija, Ksamil

Ksamil Letovanje, KSAMIL LETO 2022 - ALBANIJA - HOTEL SUN WAY

11 dana
10 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele. Prvi dan: Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera za čekiranje u sali za međunarodne odlaske tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let na relaciji Beograd – Janjina (oko 90 min). Sletanje u Janjinu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik lokalne agencije. Transfer do izabranog hotela u Sarandi i Ksamilu. Noćenje. 2-7/10/11.dan: Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje. 8/11/12.dan (poslednji dan boravka): Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 10h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u Janjini. Poletanje aviona (čarter let) za Beograd prema planu letenja. Dolazak u Beograd. KRAJ PROGRAMA.

PROGRAM PUTOVANJAPolazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabelePrvi dan: polazak autobusa u poslepodnevnim časovima iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa. 2-11/12.dan: boravak u izabranom terminu (10/11 noćenja) i hotelu sa izabranim uslugama. 11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela prema programu, povratak iz Albanije započinje u popodnevnim satima sa mesta dolaska, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni na dan povratka od strane predstavnik putem info tabli, usmeno telefonom ili SMS-om. 12/13.dandolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA: 1-8/10/11.dan: boravak u izabranom terminu (7/10/11 noćenja) i hotelu sa izabranim uslugama. 8/11/12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje hotela prema program. Kraj usluga.

Smene

Napomene o ceni

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: Cene paket aranžmana su izražene u EUR. Plaćanje je dinarsko po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća se prema kursu na dan uplate. gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, American Express i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. plaćanjem na rate (do 9 mesečnih rata, bez uplate akontacije i bez kamate) – kreditnim karticama Intesa banke (Visa i Mastercard), plaćanje prilikom rezervacije. čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2022., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje. administrativnom zabranom preduzeća sa kojima Belvi d.o.o. ima potpisan Ugovor o administrativnoj zabrani. virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture Belvi d.o.o. zadržava pravo da odredi posebne uslove plaćanja za specijalne vrste aranžamana ili promotivne ponude.

U cenu je uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AVIONOM OBUHVATA: avio prevoz na relaciji Beograd – Janjina – Beograd grupni trasfer aerodrom Janjina- hotel- aerodrom Janjina Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 36.50 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla, 0.98 evra RF taksa i 14.10 evra aerodrom Janjina). Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo su sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska. Doplatu za gorivo – YQ taksu 20 evra po osobi (za odrasle i decu preko 2 g.). Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja. izabrane pansionske usluge (7/10 ili 11 noćenja) u hotelu prema tabeli servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AUTOBUSOM OBUHVATA: autobuski prevoz na relaciji Beograd – Ksamil – Beograd sa pratiocem grupe izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA – SOPSTEVNI PREVOZ OBUHVATA: izabrane pansionske usluge u hotelu prema tabeli servis predstavnika agencije – inopartnera i troškove organizacije programa

U cenu nije uključeno

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AVIONOM NE OBUHVATA: troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. fakultativne programe i izlete. individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično. JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA AUTOBUSOM NE OBUHVATA: troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. mogućnost rezervisanja sedišta u prvih pet redova u viskopodnom autobusu ili na donjoj platformi u „double deckeru“ (bez mogućnosti rezervacije određenog sedišta). Doplata je 30 eura po osobi. Cena važi za odrasle i decu. fakultativne programe i izlete. individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično. JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA – SOPSTVENI PREVOZ NE OBUHVATA: troškove međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Informaciju o uslovima i iznosu osiguranja dobićete u agenciji. fakultativne programe i izlete. individualne troškove putnika za usluge u hotelu za koje je moguća doplata na recepciji hotela, a odnosi se na korišćenje pojedinih usluga: masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.

Cena od
239 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?