• BRAVOTOURS
    Sozopol
    Hotel Sunny 3+*
  • Hotel Sunny 3+*
  • Hotel Sunny 3+*

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BRAVOTOURS, Bugarska, Sozopol

Sozopol Letovanje, Hotel Sunny 3+*

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom

Program putovanja

Hotel Sunny 3+*

Lokacija: hotel se nalazi u novom delu Sozopola, na samo par koraka od glavne ulice za šoping i šetnju, a svega 50m od plaže.

Sadržaj hotela: restoran, a la carte restoran, lobi bar, wi-fi u lobiju besplatno, sef na recepciji (uz doplatu), menjačnica, perionica i usluge peglanja (uz doplatu), otvoreni bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena besplatno, besplatno korišćenje fitnes sale i stonog tenisa, a uz doplatu saune, masaže i šah, parking sa nadzorom (uz doplatu, na upit).

Sadržaj soba: francuski ležaj ili dva standardna ležaja (3 ležaja u trokrevetnoj sobi), pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje), centralni sistem za rashlađivanje, TV, mini bar, telefon, wi-fi (uz doplatu), kupatilo, fen, terasa sa pogledom na more ili dvorište. Economy sobe se nalaze u prizemlju i nemaju terasu.

Sadržaj studija: sastoji se od dve prostrije koje razdvajaju staklena klizeća vrata, u jednoj sobi je francuski ležaj, a u drugoj jedan standardni ležaj i jedna fotelja na razvlačenje, centralni sistem za rashlađivanje, TV, mini bar, telefon, wi-fi (uz doplatu), kupatilo, fen, terasa sa bočnim pogledom na more ili dvorište.

Sadržaj apartmana: dve odvojene sobe, u jednoj sobi francuski ležaj, a u drugoj sobi jedan standardni ležaj i sofa ležaj, centralni sistem za rashlađivanje, TV, mini bar, telefon, wi-fi (uz doplatu), kupatilo, fen, terasa sa bočnim pogledom na more ili dvorište.

Smene

Napomene o ceni

Sve cene izražene su po sobi dnevno. Popusti se obračunavaju naknadno na cenu iz tabele.

U cenu je uključeno

Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge boravišnu taksu (ukoliko u cenovniku nije drugačije naznačeno) troškove organizacije

U cenu nije uključeno

Prevoz međunarodno zdravstveno osiguranje individualne troškove

Cena od
35 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

Izdvojeno
Sozopol letovanje Sozopol
Hotel Green Life Beach Resort 3+*

YUTA - Anketa

Da li na letovanje 2020 putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?Sve Yuta ankete