• BRAVOTOURS
    Sunčev breg
    Hotel Kotva 4*
  • Hotel Kotva 4*
  • Hotel Kotva 4*

DDOR Putno Zdravstveno Osiguranje

Letovanje BRAVOTOURS, Bugarska, Sunčev breg

Sunčev breg Letovanje, Hotel Kotva 4*

1 dana
1 noći
Prevoz
Usluga
  • Noćenje sa doručkom
  • All inclusive

Program putovanja

HOTEL KOTVA 4*

Mesto i položaj: Sunčev Breg, Hotel Kotva se nalazi u južnom delu letovališta na oko 120m od plaže, na izuzetno dobroj lokaciji u neposrednoj blizini biznis centra, super marketa, banke, poliklinike i autobuske stanice.

Sadržaj hotela: recepcija, lobby bar, sef na recepciji, Wi-Fi internet, lift, restoran sa letnjom baštom, bazen sa delom za decu (ležaljke i suncobrani besplatno), parking.
Vaši kućni ljubimci su dobrodošli! Svi ljubimci do 5kg težine – bez doplate! Svi ljubimci teži od 5kg – na upit uz doplatu prema uslovima hotela.

Sadržaj sobe: Dva ležaja i fotelja na razvlačenje, mini bar, TV, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), kupatilo sa tuš kabinom i fenom za sušenje kose, terasa sa garniturom za sedenje. Predviđeni za smeštaj maksimalno dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina ili tri odrasle osobe.

Sadržaj apartmana: Dva ležaja u sobi za spavanje i sofa na razvlačenje, mini bar, TV, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu), kupatilo sa tuš kabinom i fenom, terasa sa garniturom za sedenje. Predviđeni za smeštaj maksimalno dvoje odraslih i dvoje dece do 12 godina ili troje odraslih i jedno dete do 12 godina.

Usluga: noćenje sa doručkom ili all inclusive.

Smene

Napomene o ceni

Sve cene izražene su po sobi dnevno. Popusti se obračunavaju naknadno na cenu iz tabele.

U cenu je uključeno

Smeštaj u hotelu na bazi odabrane usluge boravišnu taksu (ukoliko u cenovniku nije drugačije naznačeno) troškove organizacije

U cenu nije uključeno

Prevoz međunarodno zdravstveno osiguranje individualne troškove

Cena od
34 eur
Više detalja
Ponuda na sajtu agencije

Povezane ponude

YUTA - Anketa

Da li na letovanje putujete sa agencijom ili u sopstvenom aranžmanu:
Letovaćete u?